• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

AYN BAK CNM NIYE KELIMELERINDE SANKI BIR KIZGINLIK GIBI YAZMISIN .YANI ONU DEMEK ISTEDIM HERSEY INSALAR ICIN DEYIL MI .BUNU ERKEKLERE SORARSAK ACEB NE TEPKI VERIRLER?HER KEZ AYNI DEYIL KI CNM .HER INSANIN BIR KOTU YANI VARDIR .MESALLA BIZ VID VIDI KONUSUYORUZ BAZEN .ERKEKLER BUNLARI DUYOR MU BENCE HAYIR.ERKEKLERI DEYISTIREMEYIZ KI ERKEKLER DE BIZI DEYISTIREMEZ CNM .SIMDI SAYGILAR YINE BENDEN .........:yes: :Roflol:

canım sen apaçık çevir kazı yanmasın diosn bu cvbı yazdğın arkadas haklı bence madem koca bi beyne sahipsin bu topic de ne işin var git sistemlerle ugras burada yazılanlar senin dikkatini cekmişse sende bize kurdugun cümlenin insanısın demektirrryasakkelime

1. çok kıskanç(iş yerime geldiği her gün olay oluyo iş arkadaşlarımla konuştuğum her kelimeye takıyo)
2.asosyal( onunla şöyle güzel bir aktivite yapamıyoruz doğru düzgün eğlenemiyorum
3.çorabıma kadar giydiğim her şeye karışıyo,
4.çok nazlı (bir erkek nazlı olur mu demeyin inanın oluyo ve hiç çekilmiyo sürekli benle ilgilenmiyosun diye yakınıyo
5,ve tartışmaları hep uzatan taraf oluyo
6. ve biz henüz evlenmedik(düşünün artık)
7. evlendikten sonra bu liste artarak devam edecek devamını bekleyin diyorum

üzülme canım 7 kuralından 4,6,ve 7 bana da uyuyooo:lepi: ama olsun ben onu cokkkk seviommhihoyyyt bi de su var ona sorsalar benden için bu liste 107 olur :kedi:herşeyyle aşk coook güzellzemuszemus

1. çok kıskanç(iş yerime geldiği her gün olay oluyo iş arkadaşlarımla konuştuğum her kelimeye takıyo)
2.asosyal( onunla şöyle güzel bir aktivite yapamıyoruz doğru düzgün eğlenemiyorum
3.çorabıma kadar giydiğim her şeye karışıyo,
4.çok nazlı (bir erkek nazlı olur mu demeyin inanın oluyo ve hiç çekilmiyo sürekli benle ilgilenmiyosun diye yakınıyo
5,ve tartışmaları hep uzatan taraf oluyo
6. ve biz henüz evlenmedik(düşünün artık)
7. evlendikten sonra bu liste artarak devam edecek devamını bekleyin diyorum

1 ve 3 de waaarr inanmıoom demkki erkelern hepsi aynıılülülülülülü eee hepsi eksi yönünden aynıysa demekkii artılarını da saymak lasım:lepi:

slm kızlar ben nişanlıyım ve nişanlımın bi çok huyundan aşırı derecede bunalıyorum mesela beni memleketime arrabalarımın yanına gitmemiistememesi,ki biz akrabalar olarak kuzenler olarak çok düşkünüzdür birbirimize,beni kuzenlerimden kıskanması ,kendisi gezip tozup benim evimin çevresinden uzak bi yere alış verişe gitmek istediğimde bile bunu sorun haline getirmesi sen şimdi otur ben ilşerde seni istediğin gezip görmek istediğin her yere götürürüm demesi,onsuz bişey yapmamı istememsi,kendisi normal yaşayıp giderken benim attığım adımı aldığım nefesi bilmek istemesi(bunda benimde suçum var o istemese bile ben anlatıyorum en ince ayrıntısına kadar) sonraaaa bencilliği,hemen sinirlenmesi,hiç bi zaman tek başına suçlu olduğunu kabullenmemesi illaki benimde bi suçum olduğunu ima etmesi ve bunu bana kabul ettirmesi,,,,ayyyyyy deli edicek bu herifçioğlu beni yaa ama seviyomda beeee napim hayatımdaki tek erkeğim o benim ne abim var ne erkek kardeşim tek erkek o küçük dünyama girenaşkım yaa askerden bi gelse ben hepsine razıyım...:(

1 ve 3 de waaarr inanmıoom demkki erkelern hepsi aynıılülülülülülü eee hepsi eksi yönünden aynıysa demekkii artılarını da saymak lasım:lepi:

Tabi canım artılarını bulursak onu da yazalım ama düşünüyorum da eksileri kadar hılı bulamıycam artılarını yerimseniben

üzülme canım 7 kuralından 4,6,ve 7 bana da uyuyooo:lepi: ama olsun ben onu cokkkk seviommhihoyyyt bi de su var ona sorsalar benden için bu liste 107 olur :kedi:herşeyyle aşk coook güzellzemuszemus

Evet ben de çok seviyorum napiyimm yine de sevdiriyo kendisini aslında bu listeden kıskançlığı bi atlatsak geri kalanına katlanırım da kıskançlığı gerçekten çekilmiyo, :delphin:

cook bencil yaa o hjersei yapabişlir ama bna hersey yasak bende yapcam dedigimde kıyamet kopuoo adaletsizlik......... buna sinir oluyorum:oklava:

sürekli övgü beklemesi..pohpohlanmak istemesi.....kendini övmesi !!!!!!!!!!!!!

HERZAMAN HER TARTIŞMADA MUTLAKA ÜSTE ÇIKACAK BİŞİ BULUYO

TARTIŞMADAN SONRA UZUN SÜRE KAPRİS YAPIYO KONUŞMUYOR HAKSIZ OLDUĞU HALDE

AŞIRI KISKANÇ
HERŞEYİ BEN BİLİRİM HAVASIDA YOK DEĞİL YANİ

AMA SEVİYORUM HEMDE ÇOK SEVİYORUM CANIM KOMANDOM SAĞSALİM DÖNSÜNDE HERŞEYİNE RAZIYIM BEBEĞİMİN.KURBAN OLURUM GÜLYÜZLÜME opuyorumnanaktan:nazar:

HERZAMAN HER TARTIŞMADA MUTLAKA ÜSTE ÇIKACAK BİŞİ BULUYO

TARTIŞMADAN SONRA UZUN SÜRE KAPRİS YAPIYO KONUŞMUYOR HAKSIZ OLDUĞU HALDE

AŞIRI KISKANÇ
HERŞEYİ BEN BİLİRİM HAVASIDA YOK DEĞİL YANİ

AMA SEVİYORUM HEMDE ÇOK SEVİYORUM CANIM KOMANDOM SAĞSALİM DÖNSÜNDE HERŞEYİNE RAZIYIM BEBEĞİMİN.KURBAN OLURUM GÜLYÜZLÜME opuyorumnanaktan:nazar:

zaten sevgi olmasa katlanılmaz ki kaydirigubbakcemile4

Back
X