Varlığı bir dert !

kıskançlığı, kendisine göre sosyal bana gelince asosyal olması,doğru düzgün bir yere çıkartmaması, özgürlüğümü kısıtlaması, onu giyme çok açık bunu giyme dar demesi,kavga anında kendini kaybetmesi, haklı olduğum halde beni haksız duruma düşürmesini zaten büyük şaşkınlıkla izliyorum..

Dengesiz

ukala, şımarık, asabi, alkolik, arkadaş bağımlısı......................................

aynı benim eşim üstüne başka söz bulamadım

Benim kadar baskın bir karakter değil. Bazı durumlarda silik davranıyor ve bu beni deli ediyor.

haksız oldugu halde kendini hep haklı görmesi asla ona bunu kabul ettirememem sinirlerimi çok bozuyor.yıllardır artık bundan nefret ediyorum.

umursamaz davranması inatçı olması bir zaman öyle bir zaman böyle dengesiz olması nefret ediyorum ama bıktım artık onunla olamayacağımı söyledim bakalım ne olacak

beni sinir küpü yapıp öyle umursamaz durması !! dertttt

ben sevgilimi çok seviyorum kaybetmekten çok korkuyorum ve söylediği her şeyi yapıyorum. ONUNLA kavga etmek istemiyorum bunun içinde hep susuyorum .Arkadaşlarımda sevgilimi pek sevmediği için kimseye hiçbir şeyimi anlatamıyorum biz sana demiştik diyorlar. Ama sevgilim bana yalan söylüyor. NASIl anlatsam bilmiyorum ben bunun msninindeki eski facebook mesajlarını okudum ve ona söylemedim çünkü bu seferde sen bana güvenmiyor musun diyor. bi kız var sürekli bu kız hakkında atıp tutuyor ama ben eski facebook mesajlarını okudum . kıza diyor ki sana doğum günü süprizi hazırladım yine içine ettin her şeyin falan demiş. kızda şu an birisiyle nişanlı ve nişanlı olduğu çocukta benimkinin arkadaşıymış eskiden. ben bu kızdan nefret ediyorum ama kız her yerde karşıma çıkıyor sanki bi gölge gibi aramızdaymış gibi geliyor sinir oluyorum ne yapacağım hiç bilmiyorum

Ohooo çok var...Ama ama il önce " çok bilmiş olmasından nefret ediyorum" Öyle olduğu anlarda bir küpün içine onu tıkayıp odadan çıkmak istiyorum.. Çok acımasız oldu sankiii

cnm bir kere arkadaşların sanırım sana kızmakta haklılar, çünkü sevmek karşındakinin her istediğini yapmak demek değildir... Kaybetmekten korkuyorsun diye bu durumlara razı geliyor musun... Sen sustukça o daha senin tepene çok çıkar ve her fırsatta seni ezmeye kalkar... Önce kendin bir karar almalısın, sonucunda ayrılık da var yola devam etmek de var... Bu şekilde onunla ne kadar daha birlikte olabilirsin, mutlu olabilir misin, en önemlisi de nasıl güveneceksin... Zaten snein güvenini yıkmış ve facedeki konuşmaları hiç hoşuma gitmedi açıkçası... Seviorum kaybetmek istemıorum dıe kenidini aptal yerine koydurma ve asla kullandırtma...

Bence onunla açıkça herşeyi konuşmalısın,kaybetmek istemediğim için her dediğini yapıyorum deme ama ona daha fazla koz verme.. Ben seni seviyorum değer veriyorum ama sen bana bunları yapıosun falan diye konuş ve face ınde gorduklerının de acıklamasını iste!!! Sonucu kotu bile olsa, senin için en iyi çözüm bu... Bunların cevabını ancak kendisinden alabilirsin...

Gerçekler acıdır malesef, ağır konuştuysam kusura bakma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…