Varlığı bir dert !

Allahın sana vermiş olduğu en güzel şey AKIL !!! bekaret değil !

Şimdi ne yapacağını düşünebilirsin.. Önce bunu öğrenmen gerekiyordu çünkü..

-Anlattığım bazı şeyleri görmezden gelmesine(Mesajlaşırken)
-İnadına
-Hep kendinin haklı olduğuna inanmasina
-Tribine
-Ayni olan bir olayda kendi hakli iken beni ayni seyde haksiz gormesine

Bir madde demissiniz ama ne var ne yok döktüm resmen :))

söylediğim şeylere tamam olur olur deyip deyip hiç birşyin olmaması ve iş iş iş iş

her zaman haklı oldugunu düşünmesinden
sinirimden çatlıyorken hiçbirşey olamış gibi sorular sormasından nefret ediyorum..
tabi bide sırf geciştirmek için sen haklısın özür dilerim demiyormu kocakafa işte huhhh

Allahın sana vermiş olduğu en güzel şey AKIL !!! bekaret değil !

Şimdi ne yapacağını düşünebilirsin.. Önce bunu öğrenmen gerekiyordu çünkü..

puhahah bence o bela ya, ne güzeli!

çalışan kadın bulup sonra çalışma evinin kadını ol demesi yok mu...

hött zött noldu bir sıkıntı mı var varsa halledelim hayır mı gardaşş noluyo orda bu ne yaaaa :)) sinir sinir sinir arabayla giderken birimi solladı arabanın yolu kesilir el frenı cekilir falan filann offffffffff

Suan yok ama cok bencildi ve cok detayciydi herseyde kendisini hakli görmek isterdi. Haksiz yere suclardi güzel günleri hice sayardu

valla böyle birileride varmış diyorum :) gerçi tanıdığım cogu arkadasımın eşi öyle.. ailesini bosver bence önemli olan sizsiniz

ilgisizliği ve öküzzlüğüüü..çok kaba bir insan karsımdakini kırarmıyım diye hiç düşünmüyor..

herşeyi yaparız diyip uzunca bir süre sonra yapmasından nefret ediyorum çünkü anlamı kalmıyor bir süre sonra...

Ani çıkışları çok fazla ve ısrarcı bırde hep bı konuda kendısı haksızsa ustte cıkar o haklıdır benı suclar sonra yıne o ozur dıler çok degısık yaa :))

Son düzenleme:
Siniri...

Gözü hiç bir şeyi görmez de :18:

çok kötü bir alışkanlığı var yemekte iğrenç şeylerden bahsediyor. :26::26: bilerek olmuyor diyor ama her yemekte de mi aynı şey olur kardeşim. dışarıda yerken başkası duyacak diye ödüm kopuyor. bundan nefret ediyorum.

Kıskanç, sinirli, her konuda bir fikri var vee bazen gerçekten beni çileden çıkartıyorrrrr :))))))

Hangi birini saysaaam bilemedim

Ama en çok canımı sıkan

Tüm sorumlulukların bende olması adam kılını kıpırdatmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…