Çoraplarını top gibi katlayıp salon kapısının arkasına fırlatmasına.[/SIZE
kesinlikle katılıyorum
24 yasında ünw.okumaktayım 6 aydır beraber olduğum biri var.birlikte çok mutluyduk.hiç yapmadığım birşey yapmıstım pc karıstırırken sınıftan arkadasıyla konustuğu msn konusmalarını okudum.meğer aldatılmısım birlikte kahvaltılar,beraberlikler ne zaman başladı ne zaman bitti ilişkileri bılmıyorum birbirimizden uzakda olduğumuz için..kız beni bılıyomus da sadece günübirlikmiş de bilmem ne bunları yutmak zorunda kaldım çünkü onunla birlikte olmustum artıK BAKİRE değildim bi şekilde yutmak zorunda kalmıstım.aramızda ki güvenı geri tam olarak sağlayamamısken ABİSİ benımle ilgili birşey duydu arkadasımdan bi mağazada çalısıyordum iş çıkışları bütün elemanları eve müdürümüz bırakıyordu bnmde montum arabada kalmıstı işi bırakmıstım daha sonra müdürümüz aradı montun bnde bi ara al dedi..hemen karsı binamızda oturuyo gidip aldım 20 dk falan oturdum mudurumuz bekar ama sözlümü çok sevdiğimi falan hep biliodu sürekli anlatıodum oda yardımcı oluyodu.abiside yanlış anladı benı istemio zaten ilk gördüğümde notunu vermısıtım bize yakısmıosun ailem senın gibi birisini istemez.eğer evlenırseniz annem babam yanın da olmaz düğüne falan gelmem dıo.aileler tanısmıo kendi aramızda yüzük takmıstık abisi bnden nefret edıo saymadığı şey kalmadı bana.sözlüme dedim ayrılalım dedim ayrılmıo bu müdür olayında sözlümde bi sürü sey saydı hakaret etti bana...senın için abimi karsıma aldım diyor evde yabancı gibiyiz dior abisiyle telefnda konustum belki siniri geçm,işdir die ama helen aynı...ayrıldık sanıyor abisi bnmle gizli gizli konusuo abısı olduğunda konusmuyoruz.bir ömür geçer mi böle yoksa ayrılmalımıyız???şaşırım kaldım allahın bana vermiş olduğu en güzel şeyi verdim ona artık dönüşüm de yok bakire değililmmm.yardımcı olurmusunnuz lutfen?kimseye anlatamıyorum derdimi!!!
Allahın sana vermiş olduğu en güzel şey AKIL !!! bekaret değil !
Şimdi ne yapacağını düşünebilirsin.. Önce bunu öğrenmen gerekiyordu çünkü..
Ilgisizliğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kesinlikle Bu!!!!!!
ilgisiz
ya kıslar beni taşlıcaksınız sanıyorum ama bu saydıklarınızın hepsi benim sevgilimde var.Bütün zamanını bana harcar eğer iki tercih yapması gerekiyorsa futbol maçı yerine benimle olmayı tercih eder aradaşlarını eker ve rbu yüzden araları açılır ilk çıkmaya başladığımız günlerde sadece 1 gün izni olurdu 8 saatini benimle geçirirdi gerisinide kendine zaman ayırırdı o a benim eve gitmek gibi bi mecburiyetim olduğundan benm tek srounum onun ailesi en çokda annesi çok gıcık kapıyorum sorumsuz bi insn anlatırken bile sinir basıyo:rolleyes2:
işkolik olmasından nefffret ediyorum. kendini hırpalayıp hasta ediyor.
ilgisizliği ve öküzzlüğüüü..çok kaba bir insan karsımdakini kırarmıyım diye hiç düşünmüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?