• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

Siz hangi Beyine sahipsiniz anlayamadım da
saygılar bizden

AYN BAK CNM NIYE KELIMELERINDE SANKI BIR KIZGINLIK GIBI YAZMISIN .YANI ONU DEMEK ISTEDIM HERSEY INSALAR ICIN DEYIL MI .BUNU ERKEKLERE SORARSAK ACEB NE TEPKI VERIRLER?HER KEZ AYNI DEYIL KI CNM .HER INSANIN BIR KOTU YANI VARDIR .MESALLA BIZ VID VIDI KONUSUYORUZ BAZEN .ERKEKLER BUNLARI DUYOR MU BENCE HAYIR.ERKEKLERI DEYISTIREMEYIZ KI ERKEKLER DE BIZI DEYISTIREMEZ CNM .SIMDI SAYGILAR YINE BENDEN .........:yes: :Roflol:

kendini hep haklı görmesinden nefret ediyorumki çoğu zamanda haksızdır

yemek yaptigim zaman begendigi halde idare eder demesinden nefret ediyorum eline saglik demek cokmu zooooooorrr

:mymeka: :mymeka: belki inanmıcaksınız ama saydıklarınızın hepsi artıııııı benimkinin çorapları çok kıymetlidir salondaki aynalı konsolun üzerine itina ile asar çoraplarını yada uyuzluk olsun diye yataktaki benim yastığımın üzerine koyar ben yatağı açarken sürprizle karşılaşırımmm

samyeli alemsin yaaw..koptum burda hic gulecegim yoktu..Allah iyiligini versin :Roflol:

samyeli kptum kız eşinde maşallahı varmış canım bir ohaaaa çeksem ayıp kaçarmııı:Roflol: :Roflol: :Roflol:

benim eşimde hep ben haklıyım der ve önce kendini düşünür yanii

bencil

aşırı cimriliğinden...kefenin cebinin olduğuna inanıyor :)

ARKADAŞLAR NE HOŞUMA GİDİYO BİLİYOMUSUNUZ ... ŞİMDİ BURDA DESEMKİ KİM EŞİNİ DAHA ÇOK SEVİYO KİMİN EŞİ EN İYİ DESEM HEPİMİZ ÖNCE '' BENNNNNNNNNNNNNNN'' DİYE BAĞIRIRIZ DİMİ..
BEN FORUMLARI OKUYUP SOHBETTE ÇOK KARŞILAŞTIM DAA:)))))))))))))))))

Kaku Alemsin Yahu Herhalde Öle Ama Sevmekle Sinir Olmak Farkli Değilmi Şeker...

AMA KARARSIZ OLAN BİZİZ GALİBA...

BU ARADA

FAZLA RAHAT...

Sabahlari Uyandirmaktan,hem Huysuz Hem De Bir Türlü Uyanmiyor,beni Oyaliyor

alla allaa yaa hepsini okudum sanki benimkini tarif ediyolar
bunların hepsi aynımı yarebbimmm yaaaa:1no2:

O dediginizden birtanede bende var, coraplari birtürlü camasirsepetine kavusamiyor (ama sözde ben daginik o tertipli :), birde ben Mutfakta ne yaparsam yapayim herseyi benden daha iyi bilir.
Anliycaginiz bunlarin hepsinde ayni Üretim hatasi var :sm_confused:

O dediginizden birtanede bende var, coraplari birtürlü camasirsepetine kavusamiyor (ama sözde ben daginik o tertipli :), birde ben Mutfakta ne yaparsam yapayim herseyi benden daha iyi bilir.
Anliycaginiz bunlarin hepsinde ayni Üretim hatasi var :sm_confused:
:1hug: tebrikler
bunları bu şekilde yapıp piyasaya süren anneleri oluyor bilesiniz......

Back
X