Varlığı bir dert !

Taraftarı olduğu futbol takımının yenilgisinde kendini parçalamasından nefret ediyorum.bu kadar da olmazki yaaa:1no2:

kıskançlığı,çok tv izlemesi birde bana sesini bazen çok yükselmesinden nefret ediyorum ha birde bana çok konuşuyorsun demesinden nefret ediyorum

Sivri dilinden nefret ediyorum.Onunla tartışmaya bile tahammül edemiyorum.Herşeye illa bir cevabı oluyor

k.k ya giriyom burda cok vakit geçiriyorum diye bana kızması...:1closedeyes: biz o maç seyredıyo dıye laf edıyozmu hiç :uhm:

Sözünü tutamaması, ince düşünüyorum diyip benim hoşlanmadığım şeyler yapması, tartışmalarımızda benimle başa çıkamayacağını anlayınca beni susturup erkeklik taslaması,moralini bozan şeylerin acısını benden çıkarması,gerektiği zaman romantik olmayıp ortamı müsait olmayan yerde romantik olmaya çalışması ve ben olmayınca buna kızması,onu seviyorum diye kendisine köle olmamı beklemesi saymakla bitmez....Ama birşey varki bunlara katlanmamı sağlıyor sevgimin yanında onun tatlı dili ve huzur bulduğum gözleri:asigim:

ben sevgilime asıgım oda beni seviyoo ama pek gösteremez kızıyodum eskiden hiç romantik değilll.....bilmiyooo sevgisini göstermeyii....ama sonradan anladımkii içinde cok özel biri...şikayetim yoktur sevgimdennn....göremez gözlerim onu eksik yanlarını.....

hep kendi isteklerini kabul ettirmeye çalışıyor herşeyi bn bilirim sen bişey bilmezsin sankim bazen karısı degil çocugu ve kölesi gibiyim

Öncelikle gülüss avartin harika bunu söylemeden gecemiyecegim...kocam cok zor bir insandir yani herseyiyle....evden cikmayan sosyal hayati ve arkadaslari olmayan biri buda onun beni bunaltmasina yetiyor o durumda yaptigi hersey gözüme batabiliyor...:a015: :a015:YA ISTE BÖLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…