Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sözünü tutamaması, ince düşünüyorum diyip benim hoşlanmadığım şeyler yapması, tartışmalarımızda benimle başa çıkamayacağını anlayınca beni susturup erkeklik taslaması,moralini bozan şeylerin acısını benden çıkarması,gerektiği zaman romantik olmayıp ortamı müsait olmayan yerde romantik olmaya çalışması ve ben olmayınca buna kızması,onu seviyorum diye kendisine köle olmamı beklemesi saymakla bitmez....Ama birşey varki bunlara katlanmamı sağlıyor sevgimin yanında onun tatlı dili ve huzur bulduğum gözleri:asigim:
ben sevgilime asıgım oda beni seviyoo ama pek gösteremez kızıyodum eskiden hiç romantik değilll.....bilmiyooo sevgisini göstermeyii....ama sonradan anladımkii içinde cok özel biri...şikayetim yoktur sevgimdennn....göremez gözlerim onu eksik yanlarını.....
Öncelikle gülüss avartin harika bunu söylemeden gecemiyecegim...kocam cok zor bir insandir yani herseyiyle....evden cikmayan sosyal hayati ve arkadaslari olmayan biri buda onun beni bunaltmasina yetiyor o durumda yaptigi hersey gözüme batabiliyor...:a015: :a015:YA ISTE BÖLE