• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

ben onun herseyini seviyorummmkii:)
zaten sevdigim insani sevdigim yapan seyler sizin saydiklariniz:)
kiskanirda,kizarda,bazen hic aramaz bazen 2dk haber alamasa cildirir,daginik,uykucu..
sonucta hayat onun yaptigi her davranisla, attigi her adimla anlam kazaniyor benim icin..
iyikide böyle ve iyikide benim askim:asigim:
hic degismesin cünkü ben onu böyle oldugu icin bu kadar seviyorum, ben ona resmen asigimmm:)

bazen beni anlamamsına sinir oluyorum tonlarca laflarımdan içinden istediklerini alıyor ve bana karsı kullanıyor bu beni deli ediyor
:tomato::tomato:

KesinLikLe hafızası:) Hiçbir normaL erkek arkadaşımın adını Yaşını Soyunu Sopunu Unutmuo:)

anlamıyor beni takmış kılığıma kıyefetime(ki çok normal kıyafetlerim) hep o haklı sanki bi de surat yapmıyor mu tüm gün artık sırf bu nedenlerden buluşmak bile istemiyorum.3yıl oldu aşamadık bazı şeyleri hala üff:oklava:

SinirLendiğii zaman Dilindenn döküLen keLimeler Benii Çıldırtıyoo...
Herşeyde bana misilleme yapmasından nefret ediyorum

çok sabırsız
ben de tam tersi çok sabırlıyım şakkıdı

sabah tan başlıyım
pijamasının içinden drek çıkışını (katlamada sandığın üstüne düz bari kaldır)
önceki günkü tşörtünü giymeyecekse onu dolaba tıkıp yenisini giymesi (çamaşır sepetini niye koyduysak dolapta tşört koklar haldeyim)
uyarılarla zorla diş fırçalatmak (ve bu kadar bakıma diş sorunu çeken hep benim)
işe gider varır varmaz arar (bazen fazla aranmakta sıkıyo ve kontrol mu ediyor diye düşünüyorum)
heleki teli duyma yada cebi (1saat çene akşamda 1karış surat)
bana göre çok yavaş ve bırak ben yaparım deyince kızar garson çağırmak 1saat bazen kızıp ben çağırın ca 1karış surat birisine kızar adama 1şey demez evde bağıra çağıra anlatır ensonun da ben kızarım komşularda bizi kavga ediyoruz sanacak diye
eh annesine hiç girmeyeyim (Allahtan huyunu bilirde kavga çıkmaz ama yinede anne kuzusumu evet)
1 değil ki 1000 tane dermişim aman tek böyle ufak dertlerimiz olsun Allahtan acıkta kıskanç kıyafete karışmaz ama sesli gül delikafadulden yiyosa şey kadınlar gibi der ne kadınlarsa artık sempatiksalakcinni

Back
X