• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

Hiçbir şey yokmuş gibi davranmasıı,sıcak olması hep... Kavga ederiz tartısırız birşey olmamıs gibi uzatmaz bu durumu.. Bende de gurur var habire uzatırım ...... :19:

yemek yerkenn dünyaylaa bağlantısının kesilmesnden nefret ediyrummm benm söyledklerimi duyup anlıyormş amaa cvp veremyrmşş:52:

Hiçbir şey yokmuş gibi davranmasıı,sıcak olması hep... Kavga ederiz tartısırız birşey olmamıs gibi uzatmaz bu durumu.. Bende de gurur var habire uzatırım ...... :19:

aynenn konuyu kapatır birşey olmamış gibi aşkm canımlı konusur hic kinci değildir. bendede tam tersi

1 duygusuz
2bencil
3 hiç aramaz( öldün mü kaldı mı diye sormaz)
4 romantik değil
5 13 yıllık evliyim 5 yıl da öncesi var ama halen benim zevkimi bilmez
6 benimle hiç bir şey yapmaz( televizyon izleme, dışarı çıkma vs)
7 beceriksiz her işi ben yaparım
8 benimle ilgili hiç bir sorumluluğu yok
9 birisi beni övse hemen birşeyler söyler benim beğenilmem hoşuna gitmez
10 en önemlisi bunlardan birini yüzüne söyledim mi bütün bunların bende olduğunu söyler
aslında evlilik bitti ama dostlar alışverişte görsün.
:50:

1 duygusuz
2bencil
4 romantik değil
10 en önemlisi bunlardan birini yüzüne söyledim mi bütün bunların bende olduğunu söyler

butun hepsıne bende katılayım benımkıde aynısı sayılır yanlız değilsın canım on yedı sene olunca boyle olyolar herhalde

Çok konuşması!!!
Allahım bir adam hiç mi susmaz. Hani normal zamanda iyi çünkü ben pek konuşmam ama kavga ettiğimizde dırdır dırdır başımın etini yiyor. Sırf sussun diye tamam haklısın diyorum :52:

Benim kocişim cook dağınık biri ve bana cook dırdır yapıyo yok toplamıyorsun fln diye:)Bornozunu hiç yerine asmaz mesela:)Ama bu hallerir cokk seviyorum tek derdimiz bu olsun:)

ne zaman neye ve neden sinirleneceğini asla kimse hiç bi zaman kestiremez:rolleyes2:

kararsız

kendini hep haklı görmesinden nefret ediyorumki çoğu zamanda haksızdır

Ilgisizliginden muthis derecede rahatsiz oluyorum

ben esimin sigara kullanmasindan nefret ediyorum

bir işi yaptırmak için 40 kere söylemem gerek çok sinir

Sivri dilinden nefret ediyorum.Onunla tartışmaya bile tahammül edemiyorum.Herşeye illa bir cevabı oluyor :(

hiç romantikk değillllllllll:oklava:

her tartışmamızda ben haklı olsam bile o sütten cıkmış ak kaşık olur...beni ise yerin dibine sokar...herseyi bir anda siler...sinirlendiğinde gözü hiçbişeyi görmüyor...söylediği kelimelerden sonra ben bile kendimden şüphe eder oluyorum...ben böylemiyim diye :(( tartışmalarımızda öyle iftiracı ki anlatamam...

hepsine katılıyorum hatta nefret derecsindeee

hepsine katılıyorum hatta nefret derecsindeee

Kızlar yapmayın lütfen, inanın varlığının değerini yanınızda olmadığı zaman öyle bir anlıyorsunuz ki... Size benzer problemleri bende yaşadım, ilişkilerin ve erkeklerin genelinde var benzer problemler... Ben sevgilimi askere gönderdim ve daha 10 gün olmasına rağmen onu çok özlüyorum, bu sizin ettiğiniz bütün şikayetleri unuttum bile... Şimdi ise soranlara huysuz muysuz ama yanımda olması, nefesini yanıbaşımda hissetmek için neleri feda etmem :(( Ama bir snlik bile olsa sesini duymak bana dünyalara bedel :((

Kızlar yapmayın lütfen, inanın varlığının değerini yanınızda olmadığı zaman öyle bir anlıyorsunuz ki... Size benzer problemleri bende yaşadım, ilişkilerin ve erkeklerin genelinde var benzer problemler... Ben sevgilimi askere gönderdim ve daha 10 gün olmasına rağmen onu çok özlüyorum, bu sizin ettiğiniz bütün şikayetleri unuttum bile... Şimdi ise soranlara huysuz muysuz ama yanımda olması, nefesini yanıbaşımda hissetmek için neleri feda etmem :(( Ama bir snlik bile olsa sesini duymak bana dünyalara bedel :((

güzelim sen hele bir evlen ben sene kısmetse 3-5 sene sonra okurum ....bu huyları ben neden görmemişim diye kafanı taşlara vurursun

1 duygusuz
2bencil
4 romantik değil

ayy seni okudum işte dedim anlasa anlasa beni bu anlar bende eşimi türünün tek örneği zannederdim bende 10 yıllık evliyim bir çocuk hatadır oldu bir dahamı tövbe benimde öyledir evliliğimiz kağıt üzerinde varburda yzdıkların az bile kalır bir kere bırakıp gittim ama ortada çocuk oldumu tekrar döndüm ama ömrümü bu adamla nasıl geçiririm bilmem alıp başımı gidesim var eşime bir hatasını söylesem sürekli bana ayna tutar sen öylesin sen öylesin diye sinir oluyorum konuşsam zaten dinlemez evde olsa bile o bedenen ordadır ruhen ve aklı evde bizimle değil
haaaa birimi var diyceniz eşim çok bencil kendinden başka kimseye vakit ayırmayan miskin biridir hiç zannetmem :47:

varlığı dert değıl de en büyük mutluluk,
ah bıde sınırlerını aldırsa, o pıs serserı arkadaşlarınla takılmasaa :47:

Back
X