• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

Erteleme huyundan nefret ediyorum. Ben birşey söylüyorum tamam diyor veya kendisi şunu yapmam lazım, buraya gitmem lazım diyor. Sonuç: hiçbirini yapmıyor tabii ki. :19: İşi gücü ertelemek.. :63:

güzelim sen hele bir evlen ben sene kısmetse 3-5 sene sonra okurum ....bu huyları ben neden görmemişim diye kafanı taşlara vurursun

Haklı olabilirsin, evlilikte bilmediğin huyları ortaya çıkabilir ama ben şu an askerliğini bekliyorum. Askere gideli daha 2 hafta oldu ve ben onu çok özledim. Yanında olmadığı zaman da kıymetini anlıyorsun, keşke yanımda olsa şimdi huysuzluklarına razıyım diyorum. Ben unuttum kırgınlıklarımı, yanımda olsun yeter şimdilik.. Onun yanımda olduğunu bilmek, nefesini hissetmeye, kokusunu duymaya ihtiyaç duyuyorum.

Ayrıca; geçenlerde ismini hatırlamadığım bir ünlü evlilik uzmanının yazısını okudum, yazıda şöyle bir ifade vardı : " evlenmeden önce karşınızdaki insanı tam olarak tanıyamazsınız ama olabildiğince iyi tanımaya çalışın, bu süreç her iki taraf için de önemlidir. Bu süreç içerisinde hoşunuza gitmeyen yanlarını iyice ölçüp tartın, hoşunuza gitmeyen yanları göz ardı edebilir misiniz, kaldırabilir misiniz? Önemli olan kısmı bu, kararlarınızı buna göre alırsanız daha mutlu olabilirsiniz...."

Ben bu yazıyı okuduğumda çok etkilendim, bana çok mantıklı geldi...

televizyon izlerken kitlenmesi..Allahım ya bişey söylersin 10 kere duymaz duymaz çıldırtır insanı...bi gün sordum gerçekten duymuyomusun yoksa duymamazlıktan mu geliyosun..cevap duyuyomuş ama cevap veremiyomuş:53: iki işi aynı anda yapamaz da kendisi ne yazık kii:60:bi de bazen duyar ne dediğini ama efendim der anlamamış gibi...offf o zaman da işte dövesim geliyo..:47:

bi benimki sanıyodum en deli olduğum huyu. benimki gerçekten duymuyor ve görmüyor ya reklamları izleme bari dedim bi gün dimi dedi ölürmüsün öldürürmüsün:52::52::52::52:

ilgisiz ve ailesinden başkasına para harcamaktan kaçınan bir erkek nişanlandım nişanlanalı ilk defa pişman oldum gerçekten varlığı dert oluyor artık bana elimden gelse bir kaşık suda boğacağım

ilgisiz ve ailesinden başkasına para harcamaktan kaçınan bir erkek nişanlandım nişanlanalı ilk defa pişman oldum gerçekten varlığı dert oluyor artık bana elimden gelse bir kaşık suda boğacağım

şanslısın kendini göstermeye başlamış. ama şunuda yaşayacaksın evlenince değişimler oluyo tabi karşı taraf isterse.bence ağırlığını koymaya ve eksikliğini konuşmaya çalış. yoksa evlilik çok zor

Çok konuşması!!!
Allahım bir adam hiç mi susmaz. Hani normal zamanda iyi çünkü ben pek konuşmam ama kavga ettiğimizde dırdır dırdır başımın etini yiyor. Sırf sussun diye tamam haklısın diyorum :52:

yerinde konuşur eşim anma kavga olayında malesef. bi kerede haklısın demez. ama güzel yanı kavgadan sonra hatasını tekrarlamaz

ya aslında ilgili, romantik, hayatı benimle yaşayan( bakkala bile beraber gideriz) yemek yaparken mutfaktadır yanımda oturur, yalnzı uyumaya bile gitmek istemez, meraklıdır,özel günleri bnenden ii hatırlar, sigara alkol kullanmaz, yalnız plan yapmaz...vayy be yazınca anladım ii yönleri çokmuş.

kötü özellikleri....eğer bir sorun varsa kafamda ki anlar bakışlarımdan ve kontrolünü kaybeder. arabadaysak hızlanır ani çıkışları vardır. kendini sürekli haklı çıkarmaya çalışır. telefonda tartışırsak bağırır bağırır kapatır. hep o haklıdır ve psikolojideki yön çevirme olayını hep bana uygular. bir şey y apacaksa ve ben istemezsemki bu genelde ailesi nedeniyle olur huyuma gideceğine beni suçalr devre dışı bırakır. ama bende dayanamıorum tabi. sesimi çıkarıyorum sonra evde 3. dünya savaşı. bağır bağırabildiğin kadar..offf

24 yasında ünw.okumaktayım 6 aydır beraber olduğum biri var.birlikte çok mutluyduk.hiç yapmadığım birşey yapmıstım pc karıstırırken sınıftan arkadasıyla konustuğu msn konusmalarını okudum.meğer aldatılmısım birlikte kahvaltılar,beraberlikler ne zaman başladı ne zaman bitti ilişkileri bılmıyorum birbirimizden uzakda olduğumuz için..kız beni bılıyomus da sadece günübirlikmiş de bilmem ne bunları yutmak zorunda kaldım çünkü onunla birlikte olmustum artıK BAKİRE değildim bi şekilde yutmak zorunda kalmıstım.aramızda ki güvenı geri tam olarak sağlayamamısken ABİSİ benımle ilgili birşey duydu arkadasımdan bi mağazada çalısıyordum iş çıkışları bütün elemanları eve müdürümüz bırakıyordu bnmde montum arabada kalmıstı işi bırakmıstım daha sonra müdürümüz aradı montun bnde bi ara al dedi..hemen karsı binamızda oturuyo gidip aldım 20 dk falan oturdum mudurumuz bekar ama sözlümü çok sevdiğimi falan hep biliodu sürekli anlatıodum oda yardımcı oluyodu.abiside yanlış anladı benı istemio zaten ilk gördüğümde notunu vermısıtım bize yakısmıosun ailem senın gibi birisini istemez.eğer evlenırseniz annem babam yanın da olmaz düğüne falan gelmem dıo.aileler tanısmıo kendi aramızda yüzük takmıstık abisi bnden nefret edıo saymadığı şey kalmadı bana.sözlüme dedim ayrılalım dedim ayrılmıo bu müdür olayında sözlümde bi sürü sey saydı hakaret etti bana...senın için abimi karsıma aldım diyor evde yabancı gibiyiz dior abisiyle telefnda konustum belki siniri geçm,işdir die ama helen aynı...ayrıldık sanıyor abisi bnmle gizli gizli konusuo abısı olduğunda konusmuyoruz.bir ömür geçer mi böle yoksa ayrılmalımıyız???şaşırım kaldım allahın bana vermiş olduğu en güzel şeyi verdim ona artık dönüşüm de yok bakire değililmmm.yardımcı olurmusunnuz lutfen?kimseye anlatamıyorum derdimi!!!

çok karşık zor ve üzücü bür durum. abisinin tavrına diyecek yok. onane evlenecek olan omu sanki. çok zor bi durum ama bence bu konuyu bekarete takılıp halletmeye çalışma. onu bi çıkar aklından ve ilişkinin gidişine bak.ne oluyor nasıl gelişior. yoksa hep susmak incinmek zorunda kalacaksın. allah yardımcn olsun

Çok çabuk karamsarlığa düşüyor. :50:
Babası hastanede şuan mesela, hemen aklına kötü şeyler getiriyor. Benim yaptığımsa onun moralini düzeltip, ona iyi gelmek. Biraz olsun iyi hissetmesini sağlamak. Hep ona destek olup, yanında olduğumu hissettirmek. :38:

çok karamsar

tıtız ama dağınık olanlardan bıde
kendısı dağıtır her tarafı toplamak bana düşer
hele sabahları o evden çıkana kadar bütün dolap yatağın üstüne yıkılır
eyvallah der gıder :4:

her zamanda söz verır gelınce toplarım dıye ama nerdeee :36:

sinirli oluşu, bencilliği ve özel günlerde hiç hediye almaması :((( düşünüyorum acaba iyi bi huyu varmı diye.... yok sanırım

Back
X