• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

Nefret derecesinde değil ama horlamasından hatta bazen abartıp kükremesinden hiç hoşlanmıyorum. Aslında burnundan ameliyat olması lazım ama kıyamıyorum da onu bıçak altına yatırmaya

eşimin istediği bir işin tersini yaptığımda hiç durmadan beni iğneli laflar la taciz etmesinden nefret ediyorum zaten bir gün bu huyundan dolayı onu boşuyacağım

dediği dedik

Ben de iğneli laflara uyuz olurum. Tahammül edemiroyurummmmmmmm
Boşa gitsin kız şunu

benimle askerlik arkadaşı gibi konuşurdu...nefret ederdim bu durumdan...ama artık yok hayatımda yani yokluğu yara

Çoraplarını mutfakta çıkarmasından evet en çok bundan sonra birde dağınıklığından biraz da kıskançlığından.

odun gibi konuşmasına katlanamıyorum yaa.
Beni en son derecede sinirlendirene kadar gönlümü almıyo,ben de onun yüzünden sivri dilimi tutamıorum. Yapmasa ne güzel olcak.

sıkıntılarını hep içinde yaşaması,sonra da bana sen neye sıkılıyorum bilmiyorsun oluyor söylede bileyim nefret olasıca!

inadından neffffffffret ediyorum !!!

Haklı da olsa haksız da olsa inat yapıyor ya, sırf bu yüzden küçücük bir konu bile büyüyor ya işte orda deliriyorum ! Sonra iki taraf da birbirine yanaşsa bile hemen barışılmıyor..

Halbuki uzatma be adam.. Bak ben geldim, yanaştım sana (belki haklı olmama rağmen) sarıl bitsin işte.. Yoksa ben de uzatacağım konuyu !

Back
X