• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

kesinlikle çok dağınık olmasından nefret ediyorum
dağınık

Tv nin karsisinda uyuya kalmasidnan
ilgisizliginden
Tembelliginden
ofkesinden
inadindan
cok sesiz olmasindan
bencilliginden
ayy arkadisler yaz yaz bitmioo ya ben buadami seviyomuyum bi emin olimm bencee:sm_confused::sm_confused:

allah i etsin ne diyim :kahve:

SEVGİLİMDE SEVMEDİĞİM EN ÖNEMLİ BENCEDE EN KÖTÜ HUYU AŞIRI MEGOLAMAN OLMASIIIIIIIsengözlerimebaksanab(insan biraz alçak gönüllü olur canımmm:roflol:)

ahh kocişim ahh bu kadar paranoyak olmasan daha iyi olurdu kuzuuuumm

işten gelen sanki tek oymuş gibi masaj istemesi .keyfi yerine gelincede o yorgun halimle beyimizin gönlünüde eylemem gerekiyor .ah bi sevmesem bu kadar ben ona yapıcamı biliyorum ama .

ilgisizlikkkk tabiki. ve bu ılgısızlıgını bellı etmeye calıstkca anlamaması ve hala yapıyor olması:(:((:(

aşırı kıskançlıkk kıskançlar tamam anladık amaa aşırısıda iyi değil AMAA

hiç bir zaman hatasını kabul etmemesi bencilvede çokkkkkkk dağınık olması ve ayrıcada çokkkk nankörrrrrr

bilgisayar ve film delisi..film izlerken konuşulmuyor malum akşamdan akşama geliyorsun zaten ondada 2 kelime yok!laptopla yapışık gezer evde..gece bile yatağın yanına yerleştirir..film izlerken çabuk uyuyormuşda..tabi bana sırt dönük :S yani onunla yatıp onunla kalkıyor..itiraf ediorum bazen keşke bilgisayar olsam diyorum:)

Yatak odasında 3-5 tane çorap biriktirmesi. Be adam madem yenisini giyiyorsun kirliye atsana diğerini, gönül bağınmı var allasen :mymeka:, İnadına 3 gün almadım ama baktımki yok banamısın demiyor adam (onca hatırlatmama rağmen) mecbur aldım artık:1no2:

bana durmadan kız tavlamaya gidiyorum deyip sonra şaka demesinden nefet ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Back
X