• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

:1no2: :1no2: :1no2: ya herşeyi kendi istediği gibi algılıyo bende buna çok kızıyorum

küsmesine ve kız gibi naz yapmasına sinir oluyorum.ayrıcaa her zaman o haklıdır hiç bir zaman ben haksızım demez kendini hep aklar :(

eşim değil sevgilim değil
sadece sevgili adayı
ama 31 yasında olmasına ragmen hala kişiliğini oturturamamış olması beni üzüyor:bbo:

uçan kuştan kıskanmasından kesinlikle

Gamsızlığı ve çok rahat olması beni delirtiyo:mymeka:..........
herzaman relax olunmazki canım...
şakkıdı

kıskanc olması,dagınık duzensız olması,gıyımıne onem vermemesı....DELİ EDİYOR BENİ...

kesinlikle kıskançlık... ayrıca bişey tartışırken, bn sinirli sinirli kendimi paralarken sakince tabi cnm hı hı faln demesi yok mu! ooof of

ben genel olarak söylicm: bi kız onlardan hoşlandığında eğer onlar sevmioosa çok kaba ve anlayışsız davranıolar. buna çok sinir oluyorum...

kendini bişi zannetmesi

en nefret ettiğim huyu kinciliği ve bu kinciliğini benim karısı olduğumu unuttup günlerce devam ettirmesi ah ah 6 yıllık ewlıyım ve her kavga sonuclarında kinciliğini bastıramamam beni delirtiyor

Dağınııııık!! hiçbirşeyi aldığı yere gei bırakmazzz!! Tertemiz toplanmış bir ortama sadece ben yoksam eğer hele yanında tam 5 dakika veriyorum :)))))))))

bazen gereksız yere agresıf........eskıye gore astık ama calışmalarım suruyor halasırnaşık şeysırnaşık şey

:uhm: dağınık olması buna rağmen titizlik taslaması
aranıza yeni katıldım yeni arkadaşlarla tanışmak isterim......a.s.a.s.

Back
X