• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

Ortada tartışılacak bi konu olmadığı halde, suratlarından! :47:

Dik başlılığından nefret ediyorum.

Kendi İlgili Bir sorun varsa ve hata yapmışsa onun dediği gibi olacak kendince hatayı haklı buluyor. Uzun uzun anlatırsam eğer yanlışı görüp izah edersem tamam haklısın diyor.. Buda beni bazen çileden çıkarıyor..
:53:

İnsanlara kin beslememesi , hayır dememesi sonucta bazen insanına göre kin tutmalısın ki oltaya gelmeyesin, hayırda demesini bilmeli ki hata yapmayasın.

herkese kızıp bana patlaması. bn herşeyi çekiyrum yaaa. inadını bnden çıkarıyo hep banada yazık amaaa:14: :2: :14:

herşeye yeteceğini herkesi mutlu edebileceğini sanması sinir bozucu :(

Beni surekli kiskandirmasindan, her duygusunu icine atmasindan, regl olan bir kadin gibi attigi triplerden, umursamaz davranislarindan, uzuun bir mesaj attigimda sadece bende seni seviyorum demesinden, sıklıkla eski sevgililerinden bahsetmesinden,istedigi birsey olmayinca attigi o triplerden, mesajlasirken soguk davranmalarindan, bi cogu tartismada sanki tek suclu benmisim gibi davranmasindan NEFRET EDIYORUM.

Ben tümüyle nefret ediyorum erkekten daha doğrusu aslında nefretmi diyeyim bilmiyorum bence boş, anlamsız, önemsiz, değersiz ve bir kadının ihiyaç duymayacağı bir varlıktır erkek dediğin ,
çekicide hiç bir yanı yoktur bence çirkin ve iticidirler, sevilecek bir şey değildir.

O sorumsuz tavırları,bide trip atıyor bazen msj ı okuyup bağırıyorum karıylamı çıkıyorum ben ya tayt giy sen diye :)

Çok soru sormasina sinir oluyorum. Her konuda soracak bir sürü sorusu oluyo örneğin kazak alsam ne renk sade mi bi yeri açık mı ne renk taşı var mı ne kadar neden o kadar pahalı neden o kadar ucuz defosu mu var ne zaman giyeceksin merak ettim resmini atar mısın vs... ve insan her konuda böyle olunca bi zaman sonra sinir küpü oluyo

Back
X