• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

Ay bide bi insan hiç mi bir yere zamanında gelemez ya :) aşk işte.. kızdıgim huyları bile tebessüm ettirebiliyor

Acıtmadığını demesi benim zorumâ gidiyor ..oynaşirken elin ayarını bilmiyor..:KK67:..çok acıyor!!

umursamaz olması
tartışmayı bilmemesi . .
sevgisini fazlasıyla gösteremiyor olması
bide en son ve en gıcık olduğum AŞIRI RAHAT BU ADAM BENİ DELİ EDİYOR .

cok cabuk sınırlenır,
agzından kufur dusmuyor,
fazla duygusal, alınıyor cabuk uzuluyor takıyor,
bırde cok konusuyor :O
bunlar dısında cokkk sukur dıyorum:)

Bencil.... Kendi hayatı, arkadaşları evi dostu misafirleri işi arabası vs vs vs hep daha önemli ve hep çok işi var. Çok duygulu (!) eski türk filmlerine dahi ağlar sadece bana karşı duygusuz... Sanırım ona anahtar paspasın altında rahatlığını verdim beni bir tarafına takmıyor kısa zaman sonra onu içli dünyası ve aptal ötesi arkadaşları ve hayatıyla başbaşa bırakacağım !!

çok sinirli, dinlemeden harlıyo, herşey hakkında bir bilgisi ve yorumu var, çok konuşuyo,çok alıngan ve tripli,ama çok düşünceli ve bana çok düşkün ve benide çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk seviyo :) bende tabi ve gülü seviyoruz dikeninede katlanıyoruz:)

önceden hiç kötü tarafı olmayan adam .
şimdilerde kendini düşünen bencil duygusuz ruhsuz biri olup çıktı
sinirlenince pire için yorgan yakan cinsten.trip çekemeyen odunun teki

cok cabuk sınırlenır,
agzından kufur dusmuyor,
fazla duygusal, alınıyor cabuk uzuluyor takıyor,
bırde cok konusuyor :O
bunlar dısında cokkk sukur dıyorum:)
Haha :KK70: benimkine ne kadar benziyormuş.. Sadece küfür kısmı uymuyor. Canım aşırı sinir için artık tedavi görmeye karar verdik ve maşallah çok iyi gidiyor. Belki seninki de tedaviliktir. Çok konuşmasına rağmen meğer sinirlenmesi ifade edememe problemiymiş :D çok ilgincime gitmişti dr söyleyince :)

Cimriligi beni deli ediyo konusmayada cimri.Allah a şükür maddi durumuzda iyi ama cok cimri iletişim sifir.Hadi ben evdeyim ama cocuklar cok uzuluyor.Babamin cebinde hicmi parasi olmaz diye dert yaniyorlar.adam cebinde para isteyecekler diye para taşımıyor.Yuksek limtli kredi kartlari cebinde guleceksiniz ama iş adamı benim eşim. Para isteyince yada itiyac olduguna bile kavgayla yada zola aliyor.Bu huyundan nefret ediyorum.:KK34::mad::KK61:

Back
X