• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

ona kızgın ve kırılmışken, bunu ona anlatmak için doğru zamanı saatlerce bekleyip ardından sıkıntılarımı dile getirmeme rağmen beni haklı bulduğunu söylememesi; hatasını kabul etmemesi.
:çok üzgünüm:

özür dileme özürlü olması

bana kızgınken, bana hiç kendimi savunma alanı bırakmaması; neye kırıldığımı anlayamaması...

bir seye kırgınlığım olmasa niye su yapayim a sevgili, huzursuz ruhlu değilim ki ben...

Ben eşimin kendi ailesine gösterdiği ilgi ve alanın tam zıddı tavrı benim aileme sergilemesini ve kardeşlerimden kıskanması huyundan nefret ediyorum

kavga edince susarsa boğasım gelio...

her zaman kendi bildiyi şeyin en doğru olduğunu israrla savunması :oklava:çok sinirimi bozuyor....

saatlerce aynı sorunu farklı yollarla anlatmaya çalışmama rağmen anlamamakta ısrar eder....

anlama kıtı...

hangisini saysam dermişim :bbo:

rahatına düşkünlüğü bana batıyo :delphin:

üfffffff şimdi çok sıkkınım tamda benlik topic şu anda içimi dökem bi..benneyaptımki tartıştığında nedense hep beni önyargılı görmesi herzaman yanlışmışım ben hep kötü fikirler verirmişim izleniminde olup kendi bildiğini yada daha sinir bozucusu eşinin dostunun söylediği şeyler hep doğruymuş gibi görüp ona göre hareket etmesi sanki karşısında düşmanı var ve ben onu kötü yola sürükliycem beni dinlerse. bu yüzden genelde başkaları yüzünden tartışıp benim lafımı yapmaması kafasının dikine gitmesi senağlama yani kızlar (biraz uzun oldu ama şuan kızgınlığımdan dolayı kusura bakmayın) beni pek fazla dinlemiyooooooooooo

Kavga ettiğimizde , ilk adım atan taraf olmamasından ve hep beni haksız ilan etmesinden nefret ediyorum:kızgın:

ben bir konuda fikrimi söylediğimde ''yok yok yok öyle olmaz sen bilmiyosun'' deyip burnunun dikine gidip hep hüsrana uğramasından nefret ediyorum.bir süre önce yok kelimesini yasakladım ona korkusundan diyemiyo ama bu seferde ''hayır hayır''diye başlıyıo lafına:roflol: ben ne yapcam bu adamla şaka gibi yaaaadelikafadulden

çalışmamı istemiyor:(((

Son düzenleyen: Moderatör:
özür dilemede özürlü benim kocam.ağzından çıkanı kulağı duymaz ama dönüpte özür dilemez.o kavga da giderde gider haftalarca.aslında çok varda en sonucusu bu

konuşurken beni dinlemiyomuş gibi yapmasına aşkım beni dinliyomusun diyincede dinlediğini farketmeye deli oluyorum...

Back
X