• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

çocuğun vitamin ve ilaçlarını verdinmi canım demesinden :kızgın: yahu adam ben annesiyim benden çok senmi düşüncen CADIARZU

bazen askere gitmeden önce arkadşlarının yanındayken benden msj gelince (heralde sonra cvplarım diye) okuyo bişi yazmıyoo ben tekrar öle olmasın diye tavrımı koyuyorum artıkk

canım kocam onu çok seviyorum ama ona bişeyler anlatırken gözleri başka taraflarda oluyo fisfisfis beni dinlemiyosun diye kızıyorum -tatlicadiarzu- beni dinliyor oluyo yani sana bakmıyorum diye dinlemiyorum anlamına gelmez diyo vereliniortak ben yinede konuşurken yüzüme bakmasını isterim sengözlerimebaksanab

pollyannaya rakıp gıbı herseyıı olumlu olumluu dudunup hıc bıseyıı umursamaması... :umursamaz:

aılesıyle esı arasındakıı kopruyu kuramaması aradakıı ınce cızgıyıı koruyamaması... :oklava:

umursamaz becerıksızz benım kocam....
:mymeka: :oklava:

kıyafetıme makyajıma arkadaslarıma gezmeme tozmama hıc karısmaz
hıc de kıskanc deıldır :)
ıste sorun bu :olmaz:

yemek yerken ne istediğinii kafasıyla işaret etmesi ve beni iki saat düşündürmesi :olmaz:

tartışmalarda beni sallamayan takmayan bir tavır alıp bunu günlerce hatta haftalarca sürdürebilmesi...

Back
X