• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

herşeyi ortalıkta bırakmasına,
o terliyo diye her mevsim beni üşetecek derecede evi soğuk tutmasına,
ayaklarını yıkadıktan sonra havlu kullanmayıp ıslak ayaklarla parkelerime basmasına
sifona arada basıp arada basmamasına
evde atlet ve boxer ile dolaşmasına
koltuklarımda yemek yemesine
terlik kullanmamasına
kuruyemişleri buzdolabına koymasına
.......

çok kıskanç olması:1ninca:

canım söz veriyorum bidaha olmuyacak deyip sürekli tekrarlamasına

ayyy unuttum ben onu deyip peşine bir sürü mazaret eklemesine (eeee çalışıyor ya çok yoğun, ben de çalışıyorum ve benim işimin daha yorucu ve stresli geçtiğini bilmesine rağmen çatla dercesine)

hataları olduğunda özür dileme özürlü oluşunu

birazda cimri:kızgın:

hiç ama hiç sevmiyorum

her seferinde musluğu tam kapatmadığı için o şıp şıp sesi duymak ve
"aşkım musluğu yine kapatmamışsın" diye uyarmak zorunda kaldığım için sinir oluyorum

gösteriş merakınıdan nefret ediyorum.ayranımız yok içmeye tahtıravanla gider sı......... anladınız siz onu.

hoşuna gitmeyen bir şey olunca koca gün aynı konu hakkında söylenir kendisi...vıdı vıdı. ay yavrum gene de severim bak şimdi...

1. çok kıskanç(iş yerime geldiği her gün olay oluyo iş arkadaşlarımla konuştuğum her kelimeye takıyo)
2.asosyal( onunla şöyle güzel bir aktivite yapamıyoruz doğru düzgün eğlenemiyorum
3.çorabıma kadar giydiğim her şeye karışıyo,
4.çok nazlı (bir erkek nazlı olur mu demeyin inanın oluyo ve hiç çekilmiyo sürekli benle ilgilenmiyosun diye yakınıyo
5,ve tartışmaları hep uzatan taraf oluyo
6. ve biz henüz evlenmedik(düşünün artık)
7. evlendikten sonra bu liste artarak devam edecek devamını bekleyin diyorum

KISKANÇLIĞI,KISKANÇLIĞI,KISKANÇLIĞI................:oklava:
(birde bunu açık açık söylemesi)beni sinir ediyor..kötükedihüso
birde sen beni hiç kıskanmıyormusun demesi.:kahve:ayy kıskanmıyorum ben napıyım zorlamı:delphin:

iş kolikliğine sinir oluyorumkötükedihüso
sanki benle değilde işiyle evli:kızgın:

Back
X