• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varlığı bir dert !

her akşam yemekten sonra ağzını sildiği peçeteyi evirip çevirip tezgahın üstündeki çöpe hemde oturduğu yerden atmaya çalışması beni çok kızdırıyor.

ay kızlar walla bunların hepsi aynı topun kumaşıı:d
benım kocamda ; hep yılda 1-2 tane olan ozel gunu bekler bısıler organıze etsın dıye, ne kadın ruhun dan anlar ne karısına bikıyak yapmaktan:((
ne guzel ıkı laf yapar agzı nede işten iki kelime bi mesaj yazar eli:(
bi hediye alması gerekıyosa ne alcagımı bılemedım sen gıt kendıne al bısıler der....

kışkançlığından,hep kendi söylediği olsun istiyor bundan,saçıma başıma makyajıma giyimime karışıyor(açıkta giyinmem halbuki)ayrıca bir arada olmadığımız zaman beni az arıyo bu huyları yüzünden boşarım ben bu herifi :mymeka:

aşırı ilgi..iyi hoşta..boğuluyorum bazennn:çok üzgünüm:

eskiden cok sinirli biriydii ama ben idare ede ede konusa konusa dilimdede tüy kalmadi zatn..
cok sükür artik öyle biseyi yok... simdi ben sinirliyiimmm :jeyyar: artik aynisini ben ona yapiyorumki biraz anlasin beni...(hahahaha bazn delirecek gibi oluyoo) :jeyyar:

ama bitürlü karakterinden atamadigi sey, haksiz oldugu halde "ama sende öyle yapmasaydin ben öyle demicektim" diyoo yaa.. hersefernde kendini böyle temize cikariyoo..
sonra ben sinirlenincede msj atiyo "askim sen hakliydin, söyledigim seyler yanlisdi bidaha olmaz falan filan" :umursamaz:

ben artık iyi bi ders aldım ve erkeklerden nefret ediyorum 1 ay oldu ayrılalı yapmadııgm halde benel ilişkiye girmek istedi onu sevdigimden mi nefsimden bilmem sürtünme oldu o kadar psikolojim bozuldu ki ya hamile kalırsam dedim o olayın üstüne gününde hasta oldum ama kafamdan çıkmadı aptlaca şeyelr düşündüm en son hast.bitiş tarihi bu ayın8. ben bugun test yaptırdım 1.20 çıktı hala tatmin olmadım eczaneden test yaptım tek çizgi çıktı..şimdi kendime çok kızıyorum ona da ve bu olanların üstüne beyefendi onun kafasını agrıtıyormusum diye ayrıldı..sonra da sanki ben istemişim gibi bir sürü laf etti..ins kötü bişey olmaz bana öyle bişey olursa naparım

çok kibar ve iyi olmasından desem şimdi hepiniz kızarsınız :)
ama o kadar kibarki eski sevgilileriyle karşılaştığımızda(ki bir kaç tanesiyle aynı yerde çalışıyor) o kibar tavırlarına sinir oluyorum.kadınlar etfarında pervane oluyor ben çıldırıyorum.asında o beni o kadınların yanında( ve her zaman) onore eder, şımartır ama kadınım işte eski sevgilileriyle selamlaşmasına bile tahammülüm yok.

kimseyi kıramamasından.herkese güler yüz göstermesinden...hiç kimseye hayır diyememesinden.

1.kıskanç
2.sorumsuz
3.ilgisiz
4.dağınık
5.anlayışsız
daha sayayımmı hepsi aynı bunların onlara görede biz öleyiz ama bu bir gercek onlar bizsiz biz onlarsız yapamayızzzz:)

Kız gibi küsmesinden....
Nazından....
Uyuşukluğundan...
Çok geniş olmasından...
Sürekli pc de futbol oyunu oynamasından...
Tamam tamam deyip yine aynı şeyi yapmasından....
Aman erkek değil mi topu aynı....

Back
X