Varlık seviyesindesin diyor...

Valla evlilikle ilgili çok şey yazacaktım buraya ama eşin olacak amip için parmaklarımı yorduğuma değmez.
Tebrik ediyorum sadece eşini. Sağ kalan tek hücresiyle enikonu insanların kurduğu gibi cümle kurabilmesi bile büyük meziyet.
Sen de fazla uğraşma kurtulabiliyorsan kurtul.

Kendisinin hiç mi açığı yok? Kıl mı gördünüz vurun yüzüne çoraplarını suratına atın iğrenerek .. beğenmediği İşleri çok biliyorsa kendisi yapsın. Adam değilmiş ki düzgünce konuşamıyor.. yoksa bir çaresine bakardınız ter kokusu yediklerinizden de olabiliyor,bu da bir hastalık sayılır...nikahta verdiği sözü unutmuş olmalı mahkemede hatırlatın...

Çok üzüldüm arkadaşım insanın ömrünü çürütür böyle insanlar. Bir cinnet her şeyi çözer aslında. Resti çekip kendini düzeltmezse boşayacağınızı söyleyin. Bu arada eşiniz için değil de kendiniz için bir öneride bulunayım ben de çok terler çok kokardım niveanın deodorantlarını kullanıyorum banyo sonrası 2 gün boyunca mis gibi kokuyorum.

Kendisinin hiç mi açığı yok? Kıl mı gördünüz vurun yüzüne çoraplarını suratına atın iğrenerek .. beğenmediği İşleri çok biliyorsa kendisi yapsın. Adam değilmiş ki düzgünce konuşamıyor.. yoksa bir çaresine bakardınız ter kokusu yediklerinizden de olabiliyor,bu da bir hastalık sayılır...nikahta verdiği sözü unutmuş olmalı mahkemede hatırlatın...
Cidden merak ettim özünde aynı şeyleri yazmış olduğumuz için, benim yorumumun neyini beğenmediniz acaba 🤔

Ne haklısı Allah aşkına. Temiz titiz olabilir de hamileyken kustunuz diye dır dır yapıyorsa afedersiniz ama öküzün teki o. Evlenmeden önce terlemiyor muydunuz evlendikten sonra mı çıktı? Hiç mi o zaman kokmadı da şimdi böyle diyor

Kuzucuk kusura bakma da esin de baya bi anlaayıssz bende evlendiğimde temizlik dısınsa hc bisey bilmiyodum ama 1 sene boyunca herseyi ogrendm sacma sapan yemekler yapıodm her sefernde benim hevesimi kırmamak icin cok guzel olmus harika diyip duruyodu olmasa bile olur böyle ogrenirsin diye diye onun sayesinde cok sukur tam bi ev hanimı oldum . Herşeyi zamanla ogrendim bekarken evde temizlik disinda hc bisey yapmiyordm senin piskolojni bozmaktan baska bisey yapmiyor b3genmiyorsan kalk kendin yap gucum bu kadarna yetiyo de 8 aylik bi kadnn kendini tutamayip kusmasnda ne var 2 can tasiyon yazık ya bu halinde bari rahat bıraksn .

Ben bosanirken ogrendim cogu seyi. Meger kendimi ne kadar ezdirmisim. Eskiden evin reisi erkektir hukmu varmis kanunlarda. Artik o hukum kaldirilmis. Yani evin reisi meisi yok. Yani ev isi temizlik sadece kadinin gorevi degil. Bir zahmet totosunu kaldirip hic degilse kendi pisligini daginikligi temizlesin. Temizlemiyorsa da begenmemezlik ediyorsa gitsin kendine temizlikci tutsun. Oyle bilmis bilmis temizlik naralari atmasin. Lafa degil icraata bakar hersey. Dagitmak kolay. Maksat kendi daginikligini toplasin beyefendi.

Esimin yumurta hassasiyeti var sadece makinadan cikanlara oda bakiyor kokuyor mu vs diye bazen. Ama sizin esiniz baya canavarmis acimasiz. Nasil kurtulursunuz bilemedim

Ya arkadaşlar çok sinirliyim.ben ev işlerinde iyi değilimdir.eşim de iyi değil ama titiz benden titiz bendrn düzenli.bir tane bebeğim var ya ben yetiştiremiyorum.bana hiç yardım etmez ama sürekli eleştirir.o niye öyle bu niye böyle ay çıldıracam.en son tezgahta yumurta kırmıştım kabuğunu tezgahın üzerine bırakıverdim ama 2dk sonra silecem yani orayı.ay bana bir kızdı.sen nasıl insansın yumurta kabuğu oraya mı koyulur? Koku yapacak.ben de ona kızdığımda sen varlık seviyesindesin insan seviyesinde değilsin ben seni eleştirerek doğruya yöneltiyorum seni insanlık seviyesine çıkarmaya çalışıyorum dedi.mesela bulaşık makinesinden tabak falan çıktığında bu yumurta kokuyor der.ben çok terlerim banyodan çıkayım 1 saate hiç banyo yapmamış gibi olurum. ay bana leş gibi korkuyorsun der.benim yattığım kanepeye yatma demişti birinde de.terim çıkıyormuş.ya ben ev işleri konusunda iyi değilim ama idare de ettiğimi düşünüyorum.o hiçbirşeye elini sürmez.birinde de 8 aylık hamileyim koridora kustum diye bana kızdı neden banyoya yetişemedin diye kızdı.kustuğum yerleri de başımda durup şurayı da temizle burayı da sil diye bana yaptırmıştı.ya ben napıcam bu adamla sinirden ağlıyorum şu anda.kendisi de diğer odada ıslık çalıyor.
Bu varlık insanmı acaba 🤔

Vicdansız..
Ne yapsanız boş böyle adamlar yumurta olmasa, domates kavgası eder.
O da olması halı niye yamulmuş diye sataşır.
Huzursuz, huysuz davar çünkü.

Allah kolaylık versin valla dağına göre kar hesabı Rabbim denk getiriyor..
Ben çoktan dalmıştım üstüne.

Kurtul ,kaç bu adamdan.Hasta midır ,nedir?Bu ne ustünlük taslamaktır.Sana insanlik ogretiyorum sözunu ne hadle soyleyebiliyor..Bu adamin neresi hakli.Senin üzerinden egosunu tatmin ediyor. O Uüstün varlik ,sizse egitilmesi gereken yanlis insan.

Takmamayı denediniz mi, o Yumurta kabukları niye orda deyince aa unutmuşum alıversene bide sil kokmasın veya eleştirdiğinde gülüp başka odaya geçseniz sıkılıp yapmaz bence

Ya arkadaşlar çok sinirliyim.ben ev işlerinde iyi değilimdir.eşim de iyi değil ama titiz benden titiz bendrn düzenli.bir tane bebeğim var ya ben yetiştiremiyorum.bana hiç yardım etmez ama sürekli eleştirir.o niye öyle bu niye böyle ay çıldıracam.en son tezgahta yumurta kırmıştım kabuğunu tezgahın üzerine bırakıverdim ama 2dk sonra silecem yani orayı.ay bana bir kızdı.sen nasıl insansın yumurta kabuğu oraya mı koyulur? Koku yapacak.ben de ona kızdığımda sen varlık seviyesindesin insan seviyesinde değilsin ben seni eleştirerek doğruya yöneltiyorum seni insanlık seviyesine çıkarmaya çalışıyorum dedi.mesela bulaşık makinesinden tabak falan çıktığında bu yumurta kokuyor der.ben çok terlerim banyodan çıkayım 1 saate hiç banyo yapmamış gibi olurum. ay bana leş gibi korkuyorsun der.benim yattığım kanepeye yatma demişti birinde de.terim çıkıyormuş.ya ben ev işleri konusunda iyi değilim ama idare de ettiğimi düşünüyorum.o hiçbirşeye elini sürmez.birinde de 8 aylık hamileyim koridora kustum diye bana kızdı neden banyoya yetişemedin diye kızdı.kustuğum yerleri de başımda durup şurayı da temizle burayı da sil diye bana yaptırmıştı.ya ben napıcam bu adamla sinirden ağlıyorum şu anda.kendisi de diğer odada ıslık çalıyor.
Haftanin klonlanarak cogalan konusu Titiz Kocalar mi,bana mi oyle geliyoro_O

Kusura bakma terimden tiksiniyorsan bu çocuğu nasıl yaptık deseydin ya okurken darlandım Al karşına konuş bence biz ne dersek diyelim boş inanki artık yapamıyorum de yardımcı ol beraber yapalım de ama hala bana inanmıyorsan o zaman sen yapacaksın de. Olmuyorsada sen bilirsin de kesin net konuş bıkkınlığını anlasın şakın susma çünkü büyük ihtimalle bir yıl sonra sizde özgüveni filan kalmayacak çocuk büyüdükçe annelik böyle mi olur şöyle mi olur senden anne de olmaz diyecek

Back
X