E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sxuxperanne
-
Selamlar arkadaşlar,
Benimde 2 çocuğum var,
Kızım 7 yaşında ilkokula başlayacak,
Oğlumda 5 yaşında bu yıl 5 yaş grubu kreşe başlıyacak,
Eşim 3. bir çocuğumuz daha olsun diyor, ben ise kararsızım, iki çocuk arka arkaya büyüttüm ve çok yıprandım, tam rahatlamışken tekrar bi çocuk düşüncesi beni ürküttü biraz.
Ama eşim bu konuda bana destek olacağını söylüyor..Maddi açıdanda rahatız..Yaşım 27 ben birde tek çocuğum kalabalık bir ailem olsun istiyorum ama dediğim gibi bu konuda çok kararsızım....
--------------------------------------------------------------------------------
KIZLAR SU AN IKI KIZIM VAR, BIRI EYLUL DE 7 YASINA GIRECEK, DIGERI DE EYLULDE 4 UNE GIRECEK, IKINCI KIZDAN SONRA SPIRAL TAKTIRDIM, ESIM 3 U COCUGA SICAK BAKMIYORDU ASLA, YANI SIMDILIK, VE BEN REGL 3 GUN ONCE OLMAM LAZIMDI, ESIME DE DEDIM, NEYAPARSIN 3 BEBEK GELIYORSA EGER DIYE, ODA ALDIRACAK HALIMIZ YOK YA, OLURSA OLUR, VE BAYA BI HEVESLI GORDUM, allahin verdigini tabiki aldirmam sevinirim, esimi hevesli gorunce spirali cikartirip hamile kalsam mi ki dedim,BENiM CESARETIM YOK CUNKU KIZLAR BAYA BI UGRASTIRIYOR, BIYERE GIDERKEN HAZIRLANIRKEN FELAN, ONU GIYDIR , SUNUN CORABINI GIYDIR, BUNUN NAZINI CEK, BAZEN GEC BILE KALIYORUZ OKULA FELAN, NE YAPAYIM BEN DE HEVESE GELDIM, SIZE DAHA 3 UNCU BEBEK ICIN ERKEN MI KI, VE YA 2 COCUGU OLAN 3 UYE NE KADAR ZAMAN SONRA HAMILE KALDI, VEYA 3 COCUGU OLAN ANNELER, NASIL 3 COCUK ANNESI OLMASI, KENDINIZE ZAMAN AYIRABILIYORMUSUNUZ, HA BU ARADA 4 YASINA GIRECEK OLAN KIZIM 9U AYDA OKULA BASLIYOR, HEM SABAH HEM OGLEN, YANI IKISI DE OKULLU ARTIK 9U AYA , COK CARESIZIM NAPSAM, BEKLESEMMI KI , YOKSA OLSAMI KI BI COCUK DAHA.
üçüncü bebeğimi bekliyorum 16 içindeyim.iki oğlum ve eşim çok fazla istedi bu bebeği.kalabalık aileyi seviyoruz.ilk iki çocuğumda da eşim müthiş yardım etti, Allah da yardım etti çocuklarımda ne uyku ne yaramazlık sorunu çektim.keyfini çıkara çıkara bir tane daha büyütelim kardeşler büyüdüğünde birbirlerine destek olsun istedik. maddi olarak normal standartlarda sorun yaşamayız.öenmli olan sağlıklı ve hayırlı olması.çocuklarımın arasında 10 ar yaş olunca oda ayrı bir keyif oluyor:)hayırlısı olsun bizim 3. bebek süpriz kararımız...
Merava arkadaşlar ben 25 yaşındayım iki oğlum var biri 4 buçuk biri 2 yaşında ve eşim 3 uncu çocuğu çok istiyor hepsi birlikte büyüsün daha iyi olur diyor bu konuda sizlerden fikir almak istiyorumBüyük bir cesaretle 3 diyen varmı? :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?