- Konu Sahibi duygusuzhasret
-
galiba evlendiğime çok pişman oldum artık hiçbişeyden zevk almıyorum halbuki severek isteyerek evlendim ama eşim evlendikten sonra o kadar değiştiki bu değişikliğe hala kendimi alıştıramadım bi bebeğimiz olacak ama hevesi hiç yok benden yası büyük anlayışlı olur diye evlenmiştim halbuki öyleydide evlenmeden önce simdi ise o kadar çok pişman hissediyorumki kendimi ve ben onun için ünv. bıraktım oysa şimdi beni çok üzüyor.bişeye kızdımı hemen bağırıp çağırıyor yumuşak bi şekilde ikna etme konuşma huyu yok bense konuşmaktan yanayım bu ilişkiden çok sıkıldım varmı benim gibi dertleşmek istiyorum
galiba evlendiğime çok pişman oldum artık hiçbişeyden zevk almıyorum halbuki severek isteyerek evlendim ama eşim evlendikten sonra o kadar değiştiki bu değişikliğe hala kendimi alıştıramadım bi bebeğimiz olacak ama hevesi hiç yok benden yası büyük anlayışlı olur diye evlenmiştim halbuki öyleydide evlenmeden önce simdi ise o kadar çok pişman hissediyorumki kendimi ve ben onun için ünv. bıraktım oysa şimdi beni çok üzüyor.bişeye kızdımı hemen bağırıp çağırıyor yumuşak bi şekilde ikna etme konuşma huyu yok bense konuşmaktan yanayım bu ilişkiden çok sıkıldım varmı benim gibi dertleşmek istiyorum
Evlenince ister istemez herkes değişir, sonuçta beraber yaşamaya başlıyorsunuz, çoğu sorunu berbaber çözmeniz gerekiyor, birbirinizden beklediğiniz şeyler artıyor, sorumluluk artıyor. Bazı erkekler kadınların, onlara göre, çok konuşmasını kaldıramaz, belki bu yüzden hemen bağırıyor? Daha anlayışlı olmayı deneyin, veya sakin bir zamanda oturup bu davranışına ne kadar kırıldığınızı anlatın, sebebini öğrenmeye çalışın, belki hatanın birazı da sizde vardır? Yazdıklarınızdan anladığıma göre söyleyebileceğim şey bu.galiba evlendiğime çok pişman oldum artık hiçbişeyden zevk almıyorum halbuki severek isteyerek evlendim ama eşim evlendikten sonra o kadar değiştiki bu değişikliğe hala kendimi alıştıramadım bi bebeğimiz olacak ama hevesi hiç yok benden yası büyük anlayışlı olur diye evlenmiştim halbuki öyleydide evlenmeden önce simdi ise o kadar çok pişman hissediyorumki kendimi ve ben onun için ünv. bıraktım oysa şimdi beni çok üzüyor.bişeye kızdımı hemen bağırıp çağırıyor yumuşak bi şekilde ikna etme konuşma huyu yok bense konuşmaktan yanayım bu ilişkiden çok sıkıldım varmı benim gibi dertleşmek istiyorum
1-canım öncelikle nekadarlık evlisin, ve kaç aylık hamilesin?
2-eşinin seninle ilişkileri dışında sorunları var mı, maddiyat, ailevi vs?
3-eşinle diyalog kuramaman nişanlılık ya da flört döneminde de mi böyleydi, yoksa ne kadar süredir böyle?
4-eşin senin üslubuna takılıyor, onu suçladığını düşünüyor ya da onu yetersiz gördüğünü falan mı zannediyor?
5-son olarak sen nasıl bir eş olarak görüyorsun kendini canım?yani eşinden çok beklentisi olan birim misin, onsuz da kendi halinde mutlu olabilen kendine yeten bir yapın var mı?
bu soruları sormamın nedeni eşimle çok benzer problemleri yaşadım ve çözümü bu soruların cevabından geçiyordu..o yüzden sizde de benzer sorunlar olabilir diye olayı açmak istedim..
tatlım ben bir benzerini yaşamıştım hamile olduğumu söylediğimde sadece tamam çok yorgunum diyip yatmaya gitmişti
Siz kaç yaşındasınız eşiniz kaç yaşında merak ettim :26:
1 seneden fazla oldu 5 aylık ahmileyim hayır yok ama öncedende ailesine karşı sinirliymiş bana karsı hç bçyle değildi ben onla mutluydum evlenmeden önce ama şimdi kendime yetemediğim için böle galiba
Bn 23 o 31 yaşnda
bizde tartştk dün hç bi sebep sóylmdn açklama yapmadan bagryo sinrlenyo.onun içndki hevessizlik benimd hevesmi kaçıryo çok üzûlyorum aynı sen gbi bnd dşarı çkmak istyorum para olmasada yakınlarda parkta falan gezelm otralm dyorum ama o nda hç brlikte olma hevesi yok hep kaçıyoBende bugun konu açıp acmama konusunda kararsız kaldım siz acmissiniz..bende eşimi severek evlendim bir suru sorunlar yaşadım..ama bi kaç gündür bende acayip bıkkınlık var tartismistik ve sanki soğudum çık seviyorum kocami bana dokunması gülümsemesi beni mutlu ediyo ama bi soğukluk var bizim maddi sikintilarimizda var ben pazar günü gezmek istedim onun işi vardı akşam işi bitmişti aradı maç izliyrm gelicem dedi ben cildirdim bi pazarın onda da işin çıktı gittin bari işin bitince gel eve daha bir yıllık evliyiz bizde..bağırdım nedir bu yaptığın ben bütün hafta bunaliyrm tamam borcmuz var ama evimizde oturalım yanımda ol biyere gidemesekte dedim eve geldi konuyu uzatmadim ama içimde bişey aktı sanki pazar günü geliyo yine dışarı çıkmak isticem ama solemekte istemiyrm..eve gelince sürat asmiyrm ama bi durgunlugum var...yani kardeş anliyacagin suan seninle aynı duyguları paylasiyrm ve anlatcak dertlescek kimsem yok :'(
Dogru ama ben kendi hayatmı brakp ona guvenerek geldm evlendm oysa hep kendi aleminde onun istdgi olsun istyo her zaman bense öyle bri dglm zorlanyorum anlycancanım kendine yetme derken yanlış anlama mutlaka eşlerimize muhtaç olduğumuz durumlar oluyo zaman zaman..yalnız erkekler kendilerinden çok beklentiye girdiğimizde bizden uzaklaşabiliyolar..yani kendi ayakları üzerinde duran (kendi başına buyruk değil ama) kadınları daha çok seviyorlar..sonuçta bu bizim içinde geçerli her meselede bize bağımlı hayatını bize göre ayarlayan bir eşimiz olsa onu özgüvensiz buluruz ve itici gelebilir..durumunuzu tam bilemiyorum ama ben hala keşke evlenmeseydim dediğim zamanlar şöyle bir silkinip kendime soruyorum: yahu ümitli herşeyini bi adama bağlarsan yok evlenmeseydim yok keşke şöyle olsaydı dersin, ama sen kendi hayatını yaşa gerektiğinde eşine sorumluluklarını yerine getir ve hayatının merkezine oturtma şu adamı diyorum ve ...hayata devam :))) yani mutlaka eşinden neredeyse her konuda razı olan arkadaşlar var burda ve onları görünce moralim bozulmuyu mu tabiki de düşünüyorum benim eşim niye böyle diye..ama sonra bi söz varya onu hatırlıyorum 'meseleleri mesele ederseniz mesele haline gelir :))' kısacası çok yoğunlaşmamak lazım şu adamlara..yoksa kafayı yedirirler Allah korusun..
bizde tartştk dün hç bi sebep sóylmdn açklama yapmadan bagryo sinrlenyo.onun içndki hevessizlik benimd hevesmi kaçıryo çok üzûlyorum aynı sen gbi bnd dşarı çkmak istyorum para olmasada yakınlarda parkta falan gezelm otralm dyorum ama o nda hç brlikte olma hevesi yok hep kaçıyo
1 seneden fazla oldu 5 aylık ahmileyim hayır yok ama öncedende ailesine karşı sinirliymiş bana karsı hç bçyle değildi ben onla mutluydum evlenmeden önce ama şimdi kendime yetemediğim için böle galiba
Konuşmazki bundan önce kç kere dnedım bagrdı kızdı sustrdu çok tartştk evdn kovma drecesne kadar geldi.ama bu sfrki daha farklı anladmkı aramzdaki aşk sevgi hernyse btmş.hep ben fdakarlık yapmşm artk gucm kalmadı.ben onla mtlu olmuştm şmdyse kocaman bi hayal krıklıgı pişmanlıkSonucta siz evlisiniz artik eşine bi rahatlama gelmiştir diye düşünüyorum ya da belli bi sıkıntısı vardır konuşmayı denedin mi?
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?