portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi duygusuzhasret
-
Konuşmazki bundan önce kç kere dnedım bagrdı kızdı sustrdu çok tartştk evdn kovma drecesne kadar geldi.ama bu sfrki daha farklı anladmkı aramzdaki aşk sevgi hernyse btmş.hep ben fdakarlık yapmşm artk gucm kalmadı.ben onla mtlu olmuştm şmdyse kocaman bi hayal krıklıgı pişmanlık
3 sene ayrca 5 ayda nişanlılık dönemi.nişandan snra degşmeye bşlamştı ama ben strestendr diye aldırmadm fazla evlendkten snra hrşey dgştiEvlenmeden önce kaç ay birlikteydiniz? Eğer tanima fasli kisa sürdüyse birbirinizi yeterince taniyamamissinizdir acele mi ettiniz acaba evlenmek icin?
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tatlım ben bir benzerini yaşamıştım hamile olduğumu söylediğimde sadece tamam çok yorgunum diyip yatmaya gitmişti
Konu sahibi arkadaş afedersin, sizin duruma şaşırdım ama arkadaşım seninkine daha çok şaşırdım ya. Ciddi mi bu. Hakikaten hamileyim dediğinizde bu cevabı mı aldınız.
tatlım ben bir benzerini yaşamıştım hamile olduğumu söylediğimde sadece tamam çok yorgunum diyip yatmaya gitmişti
Şok oldum yaa daha neler töbe töbeee
3 sene ayrca 5 ayda nişanlılık dönemi.nişandan snra degşmeye bşlamştı ama ben strestendr diye aldırmadm fazla evlendkten snra hrşey dgşti
sonuca şaşırmamak lazım boşandık
Üzüldüm yine de ama senin için hayirlisi olur umarim
yok ikimzde istyoduk oda heveslydi ama şmdi hrşey dgşti3 yıl + nişanlılık dönemi tanımak için çok kısa bir süre değil aslında.Belki de geçici bir dönemdir bu.Anneler anne olduğunu bebeğin ilk karına düştüğü anda babalar da kucağına aldığı anda baba olduğunu anlarmış.Aslında kimse değişmiyor sadece birbirinizin hayatına dahil olunca iç dünyalarımıza giriyoruz.Benim eşim hiç değişmedi şükür nasıl tanıdıysam öyle gitti hep ama hamileliğim olmadı henüz.Şimdi o çocuk istiyor benden hevesli gibi de görünüyor.Acaba beklemediği bir anda mı hamile kaldın onu strese sokan böyle bir neden olabilir mi ki?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
galiba evlendiğime çok pişman oldum artık hiçbişeyden zevk almıyorum halbuki severek isteyerek evlendim ama eşim evlendikten sonra o kadar değiştiki bu değişikliğe hala kendimi alıştıramadım bi bebeğimiz olacak ama hevesi hiç yok benden yası büyük anlayışlı olur diye evlenmiştim halbuki öyleydide evlenmeden önce simdi ise o kadar çok pişman hissediyorumki kendimi ve ben onun için ünv. bıraktım oysa şimdi beni çok üzüyor.bişeye kızdımı hemen bağırıp çağırıyor yumuşak bi şekilde ikna etme konuşma huyu yok bense konuşmaktan yanayım bu ilişkiden çok sıkıldım varmı benim gibi dertleşmek istiyorum
Aynen benim durumumda öyle her şeye bagryo sinrlenyo çok uzulyorm bni hç anlamyo otrup knuşup problemleri çózmüyoCanım tek değilsin...Benim eşim de böyle, ailesine sinirliydi ama bana hiç bağırmamıştı, nişanlılık döneminde bağırdı bir kre ben de senn gibi nişanlılık dönemndendir dedim geçiştirdim keşke geçiştirmeseydim, tam da öyle bir adam oldu! Ve ben cok üzülüyorum şu anda...artık bizim anlaşamadıgımızı ailelerde biliyor. negatif enerji negatif enerji doğurdu üst üste bir sürü tartışma oldu, oluyor! Hem de hayatımız 4 4lük denecek kadar iyiken.. Onda da pişmnlık sezıyorum, kendim zaten pişmanım..eşim her seferinde daha cok bağırıyor, daha cok ağır konuşuyor.. İnsan kendini kimseye anlatamıyor, dövüyormu, aldatıyormu, kumar içki varmı..bunlar yoksa daha ne istiyosun diyor herkes.. Bana dediği tek şey beni dinleyeceksin...
Bir çaresi bulunur inşallah.. Bizler de mutlu oluruz..
yok ikimzde istyoduk oda heveslydi ama şmdi hrşey dgşti
Aynen benim durumumda öyle her şeye bagryo sinrlenyo çok uzulyorm bni hç anlamyo otrup knuşup problemleri çózmüyo
Tek bildgi bagrmak dşardakilere sorsan çok komik guleç yuzlu sakin neşeli biri evdyse...
Ve kötü olanda dşardakilern suçu bnde bulması bu kadar iyi bi insan bunu yapmazmş herşeyd kendni haklı ckarmakta birebirBende ayni dertten muzdaribim.size katiliyorum.evde nasil biri oldugunu anlatsam disardan arkadaslari inanmaz.2farkli insan
galiba evlendiğime çok pişman oldum artık hiçbişeyden zevk almıyorum halbuki severek isteyerek evlendim ama eşim evlendikten sonra o kadar değiştiki bu değişikliğe hala kendimi alıştıramadım bi bebeğimiz olacak ama hevesi hiç yok benden yası büyük anlayışlı olur diye evlenmiştim halbuki öyleydide evlenmeden önce simdi ise o kadar çok pişman hissediyorumki kendimi ve ben onun için ünv. bıraktım oysa şimdi beni çok üzüyor.bişeye kızdımı hemen bağırıp çağırıyor yumuşak bi şekilde ikna etme konuşma huyu yok bense konuşmaktan yanayım bu ilişkiden çok sıkıldım varmı benim gibi dertleşmek istiyorum
Yanlış anlamayın da niye bıraktınız üni yi onun için evlenince de okuyabilirdiniz ya da evliyken okuyabilirdiniz. O kadar çok insan var ki okumak isteyip evlenmek zorunda kalan. Yapmasaydınız keşke. Ben de okurken evlendim daha rahat gittim okula ve derslerim çok daha iyiydi bekar hayatıma göre.
Bunu okuyunca gerisini okuyamadım kusura bakmayın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?