varmı benim gibi dertleşmek istiyorum

Evlenmeden önce kaç ay birlikteydiniz? Eğer tanima fasli kisa sürdüyse birbirinizi yeterince taniyamamissinizdir acele mi ettiniz acaba evlenmek icin?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evlenmeden önce kaç ay birlikteydiniz? Eğer tanima fasli kisa sürdüyse birbirinizi yeterince taniyamamissinizdir acele mi ettiniz acaba evlenmek icin?

3 sene ayrca 5 ayda nişanlılık dönemi.nişandan snra degşmeye bşlamştı ama ben strestendr diye aldırmadm fazla evlendkten snra hrşey dgşti

Allah allah gerçekten çok ilginç.. Ne yorum yapmali bilemedim

tatlım ben bir benzerini yaşamıştım hamile olduğumu söylediğimde sadece tamam çok yorgunum diyip yatmaya gitmişti

Konu sahibi arkadaş afedersin, sizin duruma şaşırdım ama arkadaşım seninkine daha çok şaşırdım ya. Ciddi mi bu. Hakikaten hamileyim dediğinizde bu cevabı mı aldınız.

Konu sahibi arkadaş afedersin, sizin duruma şaşırdım ama arkadaşım seninkine daha çok şaşırdım ya. Ciddi mi bu. Hakikaten hamileyim dediğinizde bu cevabı mı aldınız.

evet :) ben sevinir mutlu olur falan derken o bu şekil davrandı

3 sene ayrca 5 ayda nişanlılık dönemi.nişandan snra degşmeye bşlamştı ama ben strestendr diye aldırmadm fazla evlendkten snra hrşey dgşti

3 yıl + nişanlılık dönemi tanımak için çok kısa bir süre değil aslında.Belki de geçici bir dönemdir bu.Anneler anne olduğunu bebeğin ilk karına düştüğü anda babalar da kucağına aldığı anda baba olduğunu anlarmış.Aslında kimse değişmiyor sadece birbirinizin hayatına dahil olunca iç dünyalarımıza giriyoruz.Benim eşim hiç değişmedi şükür nasıl tanıdıysam öyle gitti hep ama hamileliğim olmadı henüz.Şimdi o çocuk istiyor benden hevesli gibi de görünüyor.Acaba beklemediği bir anda mı hamile kaldın onu strese sokan böyle bir neden olabilir mi ki?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok ikimzde istyoduk oda heveslydi ama şmdi hrşey dgşti

Canım tek değilsin...Benim eşim de böyle, ailesine sinirliydi ama bana hiç bağırmamıştı, nişanlılık döneminde bağırdı bir kre ben de senn gibi nişanlılık dönemndendir dedim geçiştirdim keşke geçiştirmeseydim, tam da öyle bir adam oldu! Ve ben cok üzülüyorum şu anda...artık bizim anlaşamadıgımızı ailelerde biliyor. negatif enerji negatif enerji doğurdu üst üste bir sürü tartışma oldu, oluyor! Hem de hayatımız 4 4lük denecek kadar iyiken.. Onda da pişmnlık sezıyorum, kendim zaten pişmanım..eşim her seferinde daha cok bağırıyor, daha cok ağır konuşuyor.. İnsan kendini kimseye anlatamıyor, dövüyormu, aldatıyormu, kumar içki varmı..bunlar yoksa daha ne istiyosun diyor herkes.. Bana dediği tek şey beni dinleyeceksin...
Bir çaresi bulunur inşallah.. Bizler de mutlu oluruz..

Aynen benim durumumda öyle her şeye bagryo sinrlenyo çok uzulyorm bni hç anlamyo otrup knuşup problemleri çózmüyo
Tek bildgi bagrmak dşardakilere sorsan çok komik guleç yuzlu sakin neşeli biri evdyse...

Aynen benim durumumda öyle her şeye bagryo sinrlenyo çok uzulyorm bni hç anlamyo otrup knuşup problemleri çózmüyo
Tek bildgi bagrmak dşardakilere sorsan çok komik guleç yuzlu sakin neşeli biri evdyse...

Bende ayni dertten muzdaribim.size katiliyorum.evde nasil biri oldugunu anlatsam disardan arkadaslari inanmaz.2farkli insan

Ayy, bende evlenmeye hazirlaniyorum ama iste boyle cok korkuyorum degisecek diye. :44: sozlum tabiki cok iyi birisi, altin gibi kalbi var, hemde cooook anlayisli.... varmi boyle cooook iyi huylu, anlayisli olupta sonra degisen? Insan ne yapacagini sasiriyor valla. Niye sonradan degisiyorlar ki? Peki oncedende iyi, sonradanda iyi kalan varmi? cokmu?

Bu arada, bizimde aramizda 8 yas fark var.

Yanlış anlamayın da niye bıraktınız üni yi onun için evlenince de okuyabilirdiniz ya da evliyken okuyabilirdiniz. O kadar çok insan var ki okumak isteyip evlenmek zorunda kalan. Yapmasaydınız keşke. Ben de okurken evlendim daha rahat gittim okula ve derslerim çok daha iyiydi bekar hayatıma göre.
Bunu okuyunca gerisini okuyamadım kusura bakmayın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zaten hazırlanıyodum bu sene ama hamile kalınca ertelemek zorunda kaldım devam etcem zaten en azından o yuzden pişmalık yşamayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…