- Emoji Skoru
- 203
- Puanlar
- 18
Aminnn inşallahAyy ne güzel maşallah sağlıkla alın kucağınıza inşallah dua edin bana da lütfen![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn inşallahAyy ne güzel maşallah sağlıkla alın kucağınıza inşallah dua edin bana da lütfen![]()
![]()
Aminnn amin inşallahEvet, silik bir çizgi görüyorum
Hayırlı haberlerle inşallah![]()
Hep hayalim ikizdi biliyor musun hocaya yalvardım 2 tane transfer yapalım diye ama yaşım küçük olduğu için kabul etmedi belki bu bölünür ikiz olurAminnn inşallahtabi ki ederim. Benimkiler ikiz darısı sana olsun inşallah birazdan güzel haberi ver bize
![]()
Ayy bnde 29 yaşındayım canım bnimde 3Aa embriyom var transferi düşünüyorum sizinki gibi minnoşlar tutununca bnde umut doluyorum27 inşallah yaa siz![]()
Rabbim herkese nasip etsin inşallahAyy bnde 29 yaşındayım canım bnimde 3Aa embriyom var transferi düşünüyorum sizinki gibi minnoşlar tutununca bnde umut doluyorum![]()
Hamilelik nasıl gidiyor? İkiz gebelik çok sıkıntılı mı? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAminnn inşallahtabi ki ederim. Benimkiler ikiz darısı sana olsun inşallah birazdan güzel haberi ver bize
![]()
Ayy kalbini ferah tut gör bak nasıl tuttuRabbim herkese nasip etsin inşallahkalbim öyle çarpıyor ki benim de 3AA transferi oldu 5.gun embriyosu taze
Benim de en büyük korkumdu ikiz olması aynı anda nasıl yeticem diye düşünüyordum doktora da söyledim ona rağmen dedi ki iki transfer yapalım birbirlerini desteklesinler ve ilk denemeydi ikisi de tuttu yaşımda 28. Doktordan doktora fark ediyor cidden bu işlerHep hayalim ikizdi biliyor musun hocaya yalvardım 2 tane transfer yapalım diye ama yaşım küçük olduğu için kabul etmedi belki bu bölünür ikiz olur![]()
Amin inşallahHamilelik nasıl gidiyor? İkiz gebelik çok sıkıntılı mı? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kesinlikle öyle sonucum negatif bu arada 2.30 öıktıBenim de en büyük korkumdu ikiz olması aynı anda nasıl yeticem diye düşünüyordum doktora da söyledim ona rağmen dedi ki iki transfer yapalım birbirlerini desteklesinler ve ilk denemeydi ikisi de tuttu yaşımda 28. Doktordan doktora fark ediyor cidden bu işler
Ben silik bir çizgi görebiliyorum canım
NegatifAyy kalbini ferah tut gör bak nasıl tuttu
Kaçıncı gün embriyosuTransfer sonrası 6.gün kan verdim bugün inşallah vardır
Bence çok erken yaptırdın testi ben ikiz olduğu halde 12.gün yaptırdıgımda 338 çıkmıştı. 4-5 gün sonra bi daha kan ver benceKesinlikle öyle sonucum negatif bu arada 2.30 öıktı
Negatif![]()
Daha çok erken canım bekle sakın ilaçları kesme kaç çıkmışNegatif![]()
2.30Daha çok erken canım bekle sakın ilaçları kesme kaç çıkmış
Ne ara çıktı?Negatif![]()
5.gun 3AAKaçıncı gün embriyosu
Çok yeni tutunuyor olabilir annesi sakin ol ve ilaçlarına devam et lütfen
Testten dolayı normalde 2 Ocak kan günüm aldandım yine tutamadım kendimi yaBence çok erken yaptırdın testi ben ikiz olduğu halde 12.gün yaptırdıgımda 338 çıkmıştı. 4-5 gün sonra bi daha kan ver bence