• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı bişeyler

Aminnn inşallah 🙏🏻 tabi ki ederim. Benimkiler ikiz darısı sana olsun inşallah birazdan güzel haberi ver bize 🤍
Hep hayalim ikizdi biliyor musun hocaya yalvardım 2 tane transfer yapalım diye ama yaşım küçük olduğu için kabul etmedi belki bu bölünür ikiz olur 🤗🥹

Ayy bnde 29 yaşındayım canım bnimde 3Aa embriyom var transferi düşünüyorum sizinki gibi minnoşlar tutununca bnde umut doluyorum 🌸
Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🙏 kalbim öyle çarpıyor ki benim de 3AA transferi oldu 5.gun embriyosu taze

Hep hayalim ikizdi biliyor musun hocaya yalvardım 2 tane transfer yapalım diye ama yaşım küçük olduğu için kabul etmedi belki bu bölünür ikiz olur 🤗🥹
Benim de en büyük korkumdu ikiz olması aynı anda nasıl yeticem diye düşünüyordum doktora da söyledim ona rağmen dedi ki iki transfer yapalım birbirlerini desteklesinler ve ilk denemeydi ikisi de tuttu yaşımda 28. Doktordan doktora fark ediyor cidden bu işler

Hamilelik nasıl gidiyor? İkiz gebelik çok sıkıntılı mı? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallah 🙏🏻 yani çevremdeki hanilelerle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım ve yaşıyorum ikiz olmasının extra olarak sıkıntısı vücutta bişe kalmıyor vitamin demir vs hepsini kendileri vakumluyor resmen. Mesela deli gibi saçım dökülüyor kel kalmak üzereyim :( bide kiloları az gelişimleri geriden geliyor o kadar onun dışında normal gebelikle bi farkı yok bence

Benim de en büyük korkumdu ikiz olması aynı anda nasıl yeticem diye düşünüyordum doktora da söyledim ona rağmen dedi ki iki transfer yapalım birbirlerini desteklesinler ve ilk denemeydi ikisi de tuttu yaşımda 28. Doktordan doktora fark ediyor cidden bu işler
Kesinlikle öyle sonucum negatif bu arada 2.30 öıktı

Bence çok erken yaptırdın testi ben ikiz olduğu halde 12.gün yaptırdıgımda 338 çıkmıştı. 4-5 gün sonra bi daha kan ver bence
Testten dolayı normalde 2 Ocak kan günüm aldandım yine tutamadım kendimi ya

Back
X