Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi görünüyor sanki kaçıncı gün
Transfer sonrası 6.gün kan verdim bugün inşallah vardırSilik çizgi görünüyor sanki kaçıncı gün
Bnce var canım gördüm kan çıktı mı güzel haberlerle gel inşallahTransfer sonrası 6.gün kan verdim bugün inşallah vardır
Şuan kan sonucu çıktı çıkacak bekliyorum eli kulağında yaa çok merak ediyorum inşallah hayırlısı ileBnce var canım gördüm kan çıktı mı güzel haberlerle gel inşallah
Böyle silik olduğu için kan da mutlaka net belli olur demi yüksek çıkar yaniBnce var canım gördüm kan çıktı mı güzel haberlerle gel inşallah
Yaa bizede haber et mutlaka.Şuan kan sonucu çıktı çıkacak bekliyorum eli kulağında yaa çok merak ediyorum inşallah hayırlısı ile![]()
Allah razı olsun etmezmiyim inşallahYaa bizede haber et mutlaka.şimdiden hayırlı olsun
En az 5 üzeri çıkması gerekiyor canım daha çok yeni olduğu için az çıkacaktırBöyle silik olduğu için kan da mutlaka net belli olur demi yüksek çıkar yani
Ya öyle test deneyim dedim dün yaptım negatif çıkınca sabah yine denedim bu sefer çok silik çıkınca merak ettim açıkçasıTransfer sonrası 12.gün kan vermiştim ben çok erken ama inşallah 6. Günde de çıkar ve pozitiftir haber ver bize![]()
Neredesin tedavi oldun canımAllah razı olsun etmezmiyim inşallahrabbim nasip ederse
![]()
Ay hadi bakalım inşallahEn az 5 üzeri çıkması gerekiyor canım daha çok yeni olduğu için az çıkacaktır
Ankara HacettepeNeredesin tedavi oldun canım![]()
Hadi inşallah güzel haberi verirsin bize ben de senin gibi heyecanla kan testi sonucu bekliyordum şimdi 33 haftalık olduk bileYa öyle test deneyim dedim dün yaptım negatif çıkınca sabah yine denedim bu sefer çok silik çıkınca merak ettim açıkçası
Ah çok iyi bilirim kuzum insanın kalbi ağzımda atıyor resmenAy hadi bakalım inşallahmeraktan valla ne hale düştük
Çok güzel canım kaç yaşındasınAnkara Hacettepe![]()
Ayy ne güzel maşallah sağlıkla alın kucağınıza inşallah dua edin bana da lütfenHadi inşallah güzel haberi verirsin bize ben de senin gibi heyecanla kan testi sonucu bekliyordum şimdi 33 haftalık olduk bile![]()
27 inşallah yaa sizÇok güzel canım kaç yaşındasıninşallah pozitif olucak