• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı bişeyler

Hep hayalim ikizdi biliyor musun hocaya yalvardım 2 tane transfer yapalım diye ama yaşım küçük olduğu için kabul etmedi belki bu bölünür ikiz olur 🤗🥹
Benim de 3. Gün embriyosu iki embriyo transferim oldu 8. Gün bugün yarın kan tahlili vereceğim benim isteğim üzerine doktorum 2 tane transfer yaptı bende çok istiyorum ikiz

Benim de 3. Gün embriyosu iki embriyo transferim oldu 8. Gün bugün yarın kan tahlili vereceğim benim isteğim üzerine doktorum 2 tane transfer yaptı bende çok istiyorum ikiz
İnşallah nasip olur 24 aralıkta oldum bende transfer

Amin inşallah 🙏🏻 yani çevremdeki hanilelerle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım ve yaşıyorum ikiz olmasının extra olarak sıkıntısı vücutta bişe kalmıyor vitamin demir vs hepsini kendileri vakumluyor resmen. Mesela deli gibi saçım dökülüyor kel kalmak üzereyim :( bide kiloları az gelişimleri geriden geliyor o kadar onun dışında normal gebelikle bi farkı yok bence
Allah sağlıkla tamamına erdirsin🥰 darısı da başımıza olsun inşallah.

Allah sağlıkla tamamına erdirsin🥰 darısı da başımıza olsun inşallah.
Amin amin inşallah hepinize o kadar dua ediyorum ki Allah isteyen tüm kız kardeşlerimin kucağını doldursun hepimiz kucağımıza sağlıkla alıp büyütelim inşallah 🙏🏻

Kesinlikle öyle sonucum negatif bu arada 2.30 öıktı
Cnm 2.30 belki yükselmeye çalışan bir değerdir daha 5.gunun degilmj senin cok erken belki de beta salgılanan yeni başlıyor vücudun

Back
X