Tabi ederim ederim transfer günü 1. Gün mü sayılıyor yoksa ertesi gün mü 1 oluyorÇok yeni tutunuyor olabilir annesi sakin ol ve ilaçlarına devam et lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ederim ederim transfer günü 1. Gün mü sayılıyor yoksa ertesi gün mü 1 oluyorÇok yeni tutunuyor olabilir annesi sakin ol ve ilaçlarına devam et lütfen
Benim de 3. Gün embriyosu iki embriyo transferim oldu 8. Gün bugün yarın kan tahlili vereceğim benim isteğim üzerine doktorum 2 tane transfer yaptı bende çok istiyorum ikizHep hayalim ikizdi biliyor musun hocaya yalvardım 2 tane transfer yapalım diye ama yaşım küçük olduğu için kabul etmedi belki bu bölünür ikiz olur![]()
İnşallah nasip olur 24 aralıkta oldum bende transferBenim de 3. Gün embriyosu iki embriyo transferim oldu 8. Gün bugün yarın kan tahlili vereceğim benim isteğim üzerine doktorum 2 tane transfer yaptı bende çok istiyorum ikiz
Bende 22 Aralık'ta oldumİnşallah nasip olur 24 aralıkta oldum bende transfer
Kuzum hiç strese girme inşallah vardır ve cidden çok erken test için biraz sabırlı olTestten dolayı normalde 2 Ocak kan günüm aldandım yine tutamadım kendimi ya
Bence sizde biraz daha bekleyip testi yenileyin rabbim sağlıkla versin inşallah hepimizeİnşallah nasip olur 24 aralıkta oldum bende transfer
sayılmıyor canım transfer olduğun günTabi ederim ederim transfer günü 1. Gün mü sayılıyor yoksa ertesi gün mü 1 oluyor
Tutamadım kendimi yaaKuzum hiç strese girme inşallah vardır ve cidden çok erken test için biraz sabırlı ol![]()
Kız daha 5.gün bide sana inanmıyorum kendi kendini strese soktunİnşallah nasip olur 24 aralıkta oldum bende transfer
Aminn inşallah evet erken oldu baya çoğu erken öğrenmiş ya bi umut işteBence sizde biraz daha bekleyip testi yenileyin rabbim sağlıkla versin inşallah hepimize![]()
Kız daha 5.gün bide sana inanmıyorum kendi kendini strese soktun
Tribe girdim ya vallaKız daha 5.gün bide sana inanmıyorum kendi kendini strese soktun![]()
Lütfen kendinizi boşa üzmeyin. Şu anda 5. Gün çıkmaz zaten 9. Güne kadar sabredinTribe girdim ya valla
Kaçıncı gününüzdesinizAminn inşallah evet erken oldu baya çoğu erken öğrenmiş ya bi umut işte
Allah sağlıkla tamamına erdirsinAmin inşallahyani çevremdeki hanilelerle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım ve yaşıyorum ikiz olmasının extra olarak sıkıntısı vücutta bişe kalmıyor vitamin demir vs hepsini kendileri vakumluyor resmen. Mesela deli gibi saçım dökülüyor kel kalmak üzereyim
bide kiloları az gelişimleri geriden geliyor o kadar onun dışında normal gebelikle bi farkı yok bence
Amin amin inşallah hepinize o kadar dua ediyorum ki Allah isteyen tüm kız kardeşlerimin kucağını doldursun hepimiz kucağımıza sağlıkla alıp büyütelim inşallahAllah sağlıkla tamamına erdirsindarısı da başımıza olsun inşallah.
Doğru söylüyorsunuz ya öyle ciddenLütfen kendinizi boşa üzmeyin. Şu anda 5. Gün çıkmaz zaten 9. Güne kadar sabredin
Aminnn inşallahAmin amin inşallah hepinize o kadar dua ediyorum ki Allah isteyen tüm kız kardeşlerimin kucağını doldursun hepimiz kucağımıza sağlıkla alıp büyütelim inşallah![]()
Cnm 2.30 belki yükselmeye çalışan bir değerdir daha 5.gunun degilmj senin cok erken belki de beta salgılanan yeni başlıyor vücudunKesinlikle öyle sonucum negatif bu arada 2.30 öıktı
Olabilir belki dee evet erken daha da bi umut işteCnm 2.30 belki yükselmeye çalışan bir değerdir daha 5.gunun degilmj senin cok erken belki de beta salgılanan yeni başlıyor vücudun