varmı böyle bir eş?

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
41
Sorunum çok büyük değil ama yinede belki böyle huyu olan eşiniz vardır.Belki bu huyundan vazgeçirmişsinizdir diye yazıyorum.
5 yıllık evliyiz 5 yıldır böyle ne zaman annemler gelse yada biz gitsek annemlerin yanında beni küçük düşürmek için elinden geleni yapıyor mesela dün annemler geldi.
ben spora başlıyacağımı söyledim bana onların yanında "sen iki ay git ben dişimi kırcam" işte sonra konu kapandı.ablam yüzme kursuna başlamış bana sende yüz dedi ablam
eşim işte o hayatta yapamaz sürekli olarak böyle beni bozmaya çalışan bir eşim var normalde onlar yokken evde otururken böyle değildir varmı böyle bir eş?

insan sevdiğini yerin dibne sokmaz aksine başıın üzerinde taşır bence. böylesini de ilk defa duyuyorum. kendi ailesinin yanında nasıl peki canım ?

geçenlerde k.v. dediki benim kız yavaş (kendi kızı için dedi) eşimde aynı benim karım dedi beni bozmaya çalıştı ama ilk defa yaptı ne yapıcam ben bununla ya ?

Bunu genelde becerikli her işin üstesinden gelcek kapasitede ki kadınlara yapılır
erkekler tarafından.Kadının baskın güçlü özgüvenli olmasını istemezler.
Sen yapamazsın sen anlamazsın püff
Herşeyi onlar bilir :)
Sende aynısını ona yap,takılma boş ver

bende onlarınınkinin yanında yapayımda görsün belki anlar ne duruma düştüğümü

dün konuşmaya çalıştım sesler yükseldi kavga büyüdü ne yapmışım ki diyor görmezden geliyor en büyük sorunda bu bence
şuan konuşmuyorum biraz uzatmayı düşünüyorum.

dün konuşmaya çalıştım sesler yükseldi kavga büyüdü ne yapmışım ki diyor görmezden geliyor en büyük sorunda bu bence
şuan konuşmuyorum biraz uzatmayı düşünüyorum.

en çok da buna sinir oluyorum zaten. erkeklerin genel yapısı sanırım bu. yap et sonrada ben ne yaptım desin üste çıkmaya çalışsın.

var benim eşim.....ablamın kızı var 7 yaşında yeğenim....benden için,teyzeme çekmişim ben de dedi bir konuda,ve eşim bombayı patlattı başka benzeyecek kimse mi bulamadın....

dün kvdeyiz....salatayı ben yaptım....ne biçim olmuş bu ne böyle dedi yüzünü buruşturup.....

benmki kvdeyken de yapar....birşey sorarım tersler,benmle muhatap olmamaya çalışır....

ablamların yanında da yapar zaman zaman....çıldıracağım.....zaten küsüz şuanda...boşanacakmış....

Benim esim yapmaz ama simdiye kadr, bir iki kez oyle bir gaflette bulundu sadece.

O oyle yapınca bende herkesin icinde onu bozdum. Cevabımı yapistirdim. Özellikle kendi ailesinin yanında.

Bazen saka yollu kardeşlerimin yanında da yapar anında lafı sokarım onun zaafını yakalarım.

Bence sen de susma, bozulma da direkt cevabını ver. Ne kavga edersin ne de kendine dert edersin.

Nasil yani yuzunuzemi soyledi bosanacagim diye...
Cok ayip ..
Aile terbiyesi almayan insanlar yapar bunu yada evde anneye ve kiz cocuklarina deger verilmiyorsa(erkegin kendi ailesinde)yapar bence

Konu sahibi;sizin hosunuza gitmeyen bur davranisi siz yapmayin
Mutlaka sert tavrinizi koyun ister kizsin ister kussun

Ben yerinizde olsam ilk söyleminde
Ailem gittikten sonra uyarırım
Bu tarz düşünceleri varsa bile başbaşayken bana söylemesini , başkalarının yanında küçük düşürmeye çalışmasına anlam veremediğimi söylerdim...

İstesem bende senin gibi yaparım ama ben yapıyor muyum hiç biz eşiz birbirimizin açıklarını bulmaya çalışan kıskanç arkadaşlardan değiliz derim..

Bir iki kez ben de eşime yapmışım bunu kendi ailemin yanında.Ki asla farkında değilim, küçük düşürmek değilde benzer bir konuda eksiğini dile getirmişim.
Bunu yaptığım akşam eşim ellerimden tutup bir bir anlattı (detaycıdır)
Çok utandım onu o duruma düşürdüğüm için.
Ve bir daha da asla yapmadım,

Belki sizde eşinizle, eşimin benimle konuştuğu gibi tartışmadan konuşsanız farklı olabilir.
Tabi ben eşime hak vermek için başlamıştım o konuşmaya, eşiniz bu inceliği gösterir mi bilemiyorum!

Sizle takılmak istemiş benim eşimde ara sıra yapar annemin yanında ama aramızda şakalaşırız yani,baska akrabaların(samimi olmadığımız)insanların yanında yapmaz.
Bence büyütmüşsünüz sanırım biraz da alıngansınız,dönem dönem böyle olabiliyor..

:))))))) ilahi erkekler böyledir.hep dalga modunda.hiç takılır mı böylr şeyler

boyle bırsey esımden hıc duymadım hep over benı.arada sakalasırız aramızda gulerız.annenın evındede gordunmu der bende gordum ya fazlasını goster yada anneme gıdıyorum derım.oda cocugu annendenmı getırdın der.evet derım aaa dogru bak der yarılırız gulmekten ama bırı varken demeyız tabıkı cok yanlıs.esım yurt dısındaydı 7 ay bende anneme gıtmıstım kızım 39 gunluktu.halıyle kızım annemın evınden geldı.ya karsınıza alın konusun yada cevabını yapıstırın baska cozumu yok.

Böyle durumlarda neden cevap vermiyorsun ki? Sen de yapıştır cevabını kalsın yerinde.. o zaman daha komik duruma düşer.

allahım ya ayyy sinir oldum şuan birde üste çıkıyolar ya deli oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…