- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
Bunu genelde becerikli her işin üstesinden gelcek kapasitede ki kadınlara yapılır
erkekler tarafından.Kadının baskın güçlü özgüvenli olmasını istemezler.
Sen yapamazsın sen anlamazsın püff
Herşeyi onlar bilir :)
Sende aynısını ona yap,takılma boş ver
dün konuşmaya çalıştım sesler yükseldi kavga büyüdü ne yapmışım ki diyor görmezden geliyor en büyük sorunda bu bence
şuan konuşmuyorum biraz uzatmayı düşünüyorum.
var benim eşim.....ablamın kızı var 7 yaşında yeğenim....benden için,teyzeme çekmişim ben de dedi bir konuda,ve eşim bombayı patlattı başka benzeyecek kimse mi bulamadın....
dün kvdeyiz....salatayı ben yaptım....ne biçim olmuş bu ne böyle dedi yüzünü buruşturup.....
benmki kvdeyken de yapar....birşey sorarım tersler,benmle muhatap olmamaya çalışır....
ablamların yanında da yapar zaman zaman....çıldıracağım.....zaten küsüz şuanda...boşanacakmış....
geçenlerde k.v. dediki benim kız yavaş (kendi kızı için dedi) eşimde aynı benim karım dedi beni bozmaya çalıştı ama ilk defa yaptı ne yapıcam ben bununla ya ?
Sorunum çok büyük değil ama yinede belki böyle huyu olan eşiniz vardır.Belki bu huyundan vazgeçirmişsinizdir diye yazıyorum.
5 yıllık evliyiz 5 yıldır böyle ne zaman annemler gelse yada biz gitsek annemlerin yanında beni küçük düşürmek için elinden geleni yapıyor mesela dün annemler geldi.
ben spora başlıyacağımı söyledim bana onların yanında "sen iki ay git ben dişimi kırcam" işte sonra konu kapandı.ablam yüzme kursuna başlamış bana sende yüz dedi ablam
eşim işte o hayatta yapamaz sürekli olarak böyle beni bozmaya çalışan bir eşim var normalde onlar yokken evde otururken böyle değildir varmı böyle bir eş?
var benim eşim.....ablamın kızı var 7 yaşında yeğenim....benden için,teyzeme çekmişim ben de dedi bir konuda,ve eşim bombayı patlattı başka benzeyecek kimse mi bulamadın....
dün kvdeyiz....salatayı ben yaptım....ne biçim olmuş bu ne böyle dedi yüzünü buruşturup.....
benmki kvdeyken de yapar....birşey sorarım tersler,benmle muhatap olmamaya çalışır....
ablamların yanında da yapar zaman zaman....çıldıracağım.....zaten küsüz şuanda...boşanacakmış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?