Sizlere danisayim bi dedim arkadaslar
bizim apartmanin alti dukkan dukkanin sahibi apartmanin mutahiti akrabalari ayni sokakta otyruyor ve gelip dukkanin onune arabalarini park ediyorlar bizde bi durimdan rahatsiziz arabalari buraya park etmeyin dedik dukkan benim akrabamin diyor (dukkan sahibide almanyada )
Polise falan sikayet edelim dedim apartmanin onu dukkan sahibine ayit arkasi otopark size ev sahiplerine ait bisey elde edemezsiniz dediler varmi boyle birsey ne demek on tarafa karisamayiz bana mantikli gelmedi ama dogrumudur bilen varmi
Sizlere danisayim bi dedim arkadaslar
bizim apartmanin alti dukkan dukkanin sahibi apartmanin mutahiti akrabalari ayni sokakta otyruyor ve gelip dukkanin onune arabalarini park ediyorlar bizde bi durimdan rahatsiziz arabalari buraya park etmeyin dedik dukkan benim akrabamin diyor (dukkan sahibide almanyada )
Polise falan sikayet edelim dedim apartmanin onu dukkan sahibine ayit arkasi otopark size ev sahiplerine ait bisey elde edemezsiniz dediler varmi boyle birsey ne demek on tarafa karisamayiz bana mantikli gelmedi ama dogrumudur bilen varmi
polise değil
ama bulunduğunuz belediyenin
beyaz masasına
kaldırım ve yol işkali olarak şikayette bulanabilrsin
öncelikle
belediyeden kadostra elemanları gelerek
ilgili yerin tapu kütüğündeki durumunu inceliyor
eğer belediyeye aitse
ciddi caydırıcı cezaları var
polislik bir durum değil
ama belediye ile çözebilrsin
polise değil
ama bulunduğunuz belediyenin
beyaz masasına
kaldırım ve yol işkali olarak şikayette bulanabilrsin
öncelikle
belediyeden kadostra elemanları gelerek
ilgili yerin tapu kütüğündeki durumunu inceliyor
eğer belediyeye aitse
ciddi caydırıcı cezaları var
polislik bir durum değil
ama belediye ile çözebilrsin
Apartmama ait yer olarak ama yukarlarda oturanlar karisamaz dukkan sahibi karisirmis oda izin veriyormus bana sacma geldi bn o apartmanda yasiyorsam her tarafinda soz hakkim olmasi gerekmezmi