- 9 Ocak 2017
- 24
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Kinglesquen
Merhaba kızlar ben yirmi yaşına girdim üniversiteyi yeni bitirdim hayatımda yaşadgm ailesel sorunlar biyana birde üçüncü gereksiz şahıslarla uğraşıyorum. universiteyi bitirnce babamın dukkanında işe girdim beraber calısıyoruz ve biz o dukkanı acalı uc sene oluyor henuz ne emeklerle cabalarla actık lakin dukkan komşularımız okdr iyi insanlar ckmadı (hemde patron değl bunlar calısanlar orda). hyattan soguttular beni hayatmda kimseye karşı kin tutmazken nefret duymazken suan bi arabanın altında kalsalar mutluluktan gobek atıcam. Cunku kurtulamıyorum...gel gelelim olanlara ben üniversite okudugum donem annemle babam yanyana calsrdı annem ev hanımı ama babama yardım etmeye gderdi üc kurusa ihtyacmz oldgu icin. bunlar benim ailemi dalga konusuna almışlr kısaca kızlar. İkiside evlı kocaları var birinin cocugu var birinin. ama bunlar şeytan lafının turkce karsılıgı. Benim annem sessiz sakın bi kadındır babamda yumusak yuzludur .karsılarınla bir buyukleri oldukları halde edep ve adaptan uzak davranmıslar ukala bi tavrla davranyolar hala. okuldan geldm bigun bole dukkanın onune ckms onu nıye yaptın bunu nye bole yaptn kac yasndaki adama bole bi hor gormeler dalga gecmeler kahkaha atıp gulmeler ben sok oldum. cnku ilk zamanlar boyle değldler bi bagrrlar butun mahalle duyar hep bi alaycı konusma gulme hayatmda ilk defa bole insanlar goruyorum .oturmasını kalkmasnı bılmezler.sevmediğimi bldikleri halde hergun dukkana gelp kakara kikiri gulusmeler (gıcıklıgına geliyorlar sevmediğimi bildikleri için)sanki biz onların dukkanında yanlarında calısan cırakmısızda onlar dukkan sahibiymiş gbi. bi ezmeye calısmalar tam uc senedir bunları cekyrm kızlar. aile aramzda sorun problem yptlar iyice babam sadece tanıdıkları çok müşteri getrrler para kazandrrlar dye bakyo ama ben o parayı kazanmaktansa kafam rahat yasamayı tercih ederim .hep kvga oldu hatta babam dukkandan kovdu git baska iş bul ddi bn üniversitede onun istediği bölümü okudum.başka yerde işe girmek için okumadım. Velhasıl onlara herseyi denedim olmadı ilk hiç cevap vermedim belki bi iki konuşur giderler diye sonra samimi olmaya calıstım abla dedim onlara gene aynı tavırlara devam ettıler kavga ettim bikaç kere benle konusmadılar gene babamla kakara kikiri konusmaya devam ettiler iyice sinirlerim bzldu en son ddm bu bole olmaz iyice astm suratımı nezaman gelseler onlara buranın bizim dukkanımız oldugunu onlarınsa sadece karsı dukkanda bi calısan kadar değeri olabileceğini hatırlattım enazından davranışlarımla .velhasıl bunlar beni en son amcama ispiklemişler yani benim akrabama ortada babam varken benle konusablrken sırf sorun yaratmak için haddini bukadar aşmışlar. bizi dukkandan kovuyo diye babamda bana niye soylemediniz diyince abi sanada soyledik bişe değişmedi yarın başka dukkanlarlada kavga eder muşterilerlede eder yoksa sikayet etmek için yapmadım demiş yani dusunun eskisi gibi yuzume gulup dalga gecmelerine izin vermediğim için bunlar rahatsz olmuş ve akrabalarlada aramda sorun acmaya calsmslar. Suan tam olarak herseyi anlatamasamda bu ve benzeri olaylar ..hep bi rezillik yapymda kucuk dusuym diye ugrasyolar hep. Yani 30 yasında evli kadınlar 20 yasnda bi kıza neden kafayı takar bukadar neden ugrasr anlamıyorum. İntaar etmeyi bile duşundum bi ara okdr piskolojmi bozdular beni diger insanlardanda soguttular ve artık dayanamyorum cunku ben oraya çalışmaya gidiyorum ama surekli onların suratlarını goruyorum artık gormek istemyorum gercekten okdr igrendim. Sizce napmalıyım ?bana yardımcı olun lutfen .sırf buyuzden foruma uye oldum tecrubelerinizle bana yardım edin. cunku elimden gercekten hicbsey gelmiyo artık sadece aglıyorum dayanamıyorum