Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
chnb canım allah yolunu açık etsin yardımcın olsun, gönlündekileri hayırlısıyla versin bu yolda inşaallah..
Zor durumdayım. çok zor durumdayım. Bebekte karnında su görüldü. Izleneceğiz. Dileğimiz ve duamız bu sıvının hiç bir organa geçmemesi ve bir daha görülmemesi yönünde.
Ama
kesinlikle bnzetmek istemesem de, kızımda da aynen bu haftasında ilk bağırsağında görüldü ve sonrakii haftalarda da kalbinde. Devamını hepiniz biliyorsunuz.
öyle işte...
Vaktim dua ve gözyaşıyla geçiyor.
Buralara yazılar yazabilecek bir geleceğim olur mu bundan sonra bilmiyorum.. Duam herşeyin iyi gitmesi yönünde.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. En hekimden daha hekim o. En yardımcıdan daha yardımcı o. Başka diyeceğim yok. Duadan başka herşeye susuyorum.
NKOB canim, bitanem... cok fena oldum simdi.... ama hic kötü düsünmeyelim, Insallah sadece hatali bir yorumdur.. Allah korusun yavrunu.. Dualarimdasin canim...
istersen hep birlikte duaya baslayalim.. ne istersen yapalim..
nkob niye yazmıyorsun merak ettim ?ters giden birşeyler yok değil mi?aslında birbirimize çok benziyor hikayemiz.benimde 8 yaşında doktorların mucize dedikleri bir oğlum var.ne kadar çok istedim kardeşi olsun oğlumun olmadı.hep hamileliğimde ödem çıktı karşıma.3 bebeğimide bu yüzden kaybettim.nerelisin hacettepede doğum yapma şansın varmı?oranın yoğun bakımı çok iyi .moralini yüksek tut allah yardımcın olsun.
daha dün gittik powder doktora. elime net geçer geçmez de yazdım. Allah razı olsun. hidrops kelimesinden nefret mi ediyorum, imtihan sebebim deyip baş tacı mı ediyorum bilemiyorum. önümüzdeki 1 2 hafta içinde tekrar hacettepedeyiz. Allaha güveniyorum, doktorların en krallarını sıralasan O dilemediikten sonra boş. (Büyük konuşmayayım da, Allah eksikliklerini de göstermesin)
umarım her şey normal gider de orada doğuma gerek kalmaz güzelim yaa..
sen de inşaallah hayırla sağlıkla ve bir an önce gönlündeki bebeğe kavuşursun.
görüşürüz. tekrar çok tşk.