yazdıklarını okudum ama ne okumak gözyaşlarımdan göremedim yazılarını bazen çok üzüldüm inan bende iki bebeğiimi kaybettim karnımda öldüler kürtajla alındılar fakat rabbim bana çok güzel bi kız evlat nasip etti 3. gebeliğimde ona bakıyorum hep seviyorum kokluyorum kızımı o bir değil 3 çocuk yerine geçiyor bende
son yazılanlardan anladığım kadarıyla şu andada hamilesin sanırım rabbim bu defa yüzünü güldürsün ağlatmasın bir defa daha cennetten bir melek göndersin sana ve seninde tüm acıların sona ersin
çok tşk ederim. Allah sana bu bebeğinin de bundan sonraki bebeklerinin de acısını göstermesin inşaallah. (hiç birimize)
nkob canim nete giremiyorum hep aklimdasasin bu sefer hersey guzel olacak inan biraz zor bi hamilelik sureci yasiyoruz ama mukafatimiz buyuk olacak yavrularimizi kucaklayinca butun sikintilar bitecek
nuray biliyor musun, iddia ediyorum ki annen bile sana bnm kadar dua etmemiştir. insanın kendi canı yanınca başkasındaki aynı acıyı anlaması çok ilginç bir şey.
sen ve bnm durumumda insan ne yaşayabileceğini biliyor ve bunun korkusu dünyasını karartıyor. Umarım hepimiz de acısız dertsiz şekilde bebeklerimize kavuşuruz en yakın zamanda.
soylediğinde çok haklısın. eğer bu bebeğimi de kaybedersem diğerlerinin acısının üstü tamamen açılacak, ortaya çıkacak fazlasıyla ve ...................
Ama eğer sağlıkla hayırla da kucağımıza alırsak sevincimiz şükrümüzle birleşecek Allahın izniyle.