sen eğer bununla kendini yeni başlangıçlara hazır hissedeceksen, evet bu bir belirtidir. sonuçta sebep onemli değil, sonuç onemli:) tavşan sebep olsun da kafanı artık yeni isteklerle meşgul etmeye başla.
boyle senden bir şeyler uman aciz gorunen varlıklar daha bir '' bebeği '' anımsatıyor insana. bn de malum sabah 6:30 gibi evden çıkan biriyim ve bi iki kere evin kaşısında dolmuş beklemiştim. izin sonrası okula başladığım ilk gunler balkonumda hep iki guvercin gorurdum. ve bn onlarla dalaaaarrr giderdim yolladığım cennet kuşlarının hayallerine. sanki bni yolcu etmeye gelmişler günün en sakin en sessiz en yalnız zamanında gibi..
Bn gitmiş uçmuş meleklerimi hatırlıyordum ama sana gelecek olan dünya meleği bebeğin hatırlatılıyordur inşallah:)
Rabbim o isteği eşine de sana da versin de inşaallah heyecanlanmaya başlayalım. zaten onun isteği ve çabası içinize düşer düşmez kafanız biraz daha rahatlayacak yeni umutlar sizi daha çok meşgull edecektir. çok ama çok şeyler farkedecek ozlem emin ol yeni bir bebeği düşünmeye başlayınca.
Özlem tavşan olayından çok etkilendim inşallah bu tavşan güzel haberlere vesile olacaktır sizler için...Amin...
.
Cok sagolun kizlar, ben bu acidan hic bakmamistim, yani gelecekle ilgili, yeni durumlar bakimindan...
daha cok oglumla ilgili mesaj olarak düsünmüstüm, herseyi ona yoruyorum zaten; beyaz olusu, geceleri yakinimizda olmasi, havuc, sevimliligi....
ama sizin yorumlariniz da cok mutlu etti beni, güzel dilekleriniz yüzümü gülümsetti, Allah razi olsun sizden.