Varmı bunun bir çözümü yardımmmmmmmm

Defneminenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
365
213
33
Kızlar daha öncede bununla ilgili konu açmıştım bebeğim emmek istemiyor mamada almıyor inanın artık çok yıprandım kafayı yiyeceğim sadece uyurken emiyor yokmu bunun bi çaresi günlerim emzirmeyle uğraşmakla geçiyor bana bi akıl verin bu arada bebeğim 4 aylık bana çare olanın kırk yıl duacısı olurum

Diş çıkarıyor olabilir iştahsızlık yapıyor çünkü.doktora danışın ve sakin olun acikinca emer yada mamasini içer uyudugunda da istediği kadar içer inşallah.baska bir skntisi yoksa zorlamayın bence

2. Ayında başladı ama emmeye ne zaman geçecek bu inanın artık sakin olamıyorum

Yo kilo kaybı yok ama ben zorlayıp emzirmesem eminim olur
Sadece uyurken emiyor demişsiniz günde kaç kere uyuyor?ve sutunuz bolca geliyormu?eğer uyurken emdiiğinde doyuyorsa tekrar emmek istemezdi. .demekki yetiyor ona. Kiloda kaybetmediyse boşuna korkuyorsunuz

reflü, inek sütü alerjisi, laktoz intoleransı gibi bi sürü sebebi olabilir, doktoru nediyo ?

Doktorunuza danışın ..
Normal diyorsa üzülmeyin. .

Bi çözüm bulursan bana da söyle benim sekiz aylık şimdi doğduğundan beri beni görünce içmiyor uykuda olması lazım ben artık alıştım ek gıdaya başla şindiden

Acaba doktor hic baktimi cocugun bogazina felan eger hastalandiysa bogazi felan sisdiyse de ememez ağrıdığı icin cok gecmis olsun insallah tez zamanda emer kuzunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…