- 23 Ekim 2015
- 365
- 213
- 33
- Konu Sahibi Defneminenes
-
2. Ayında başladı ama emmeye ne zaman geçecek bu inanın artık sakin olamıyorumDiş çıkarıyor olabilir iştahsızlık yapıyor çünkü.doktora danışın ve sakin olun acikinca emer yada mamasini içer uyudugunda da istediği kadar içer inşallah.baska bir skntisi yoksa zorlamayın bence
Hayır kesinlikle yokAğzında pamukçuk falan olabilir mi?
Yo kilo kaybı yok ama ben zorlayıp emzirmesem eminim olurKilo kaybı varmı?
Açlıktan agliyor bagiriyor mu. Doktora goturdunuz mu.aklima diş problemi geliyor benim ama bilmiyorum tabi .sakin olun aciktiginda isteyecektir2. Ayında başladı ama emmeye ne zaman geçecek bu inanın artık sakin olamıyorum
Sadece uyurken emiyor demişsiniz günde kaç kere uyuyor?ve sutunuz bolca geliyormu?eğer uyurken emdiiğinde doyuyorsa tekrar emmek istemezdi. .demekki yetiyor ona. Kiloda kaybetmediyse boşuna korkuyorsunuzYo kilo kaybı yok ama ben zorlayıp emzirmesem eminim olur
Acıkıyor emmek istiyor ama süt ağzına geldiği anda feryat figan ağlamaya başlıyorAçlıktan agliyor bagiriyor mu. Doktora goturdunuz mu.aklima diş problemi geliyor benim ama bilmiyorum tabi .sakin olun aciktiginda isteyecektir
Bi çözüm bulursan bana da söyle benim sekiz aylık şimdi doğduğundan beri beni görünce içmiyor uykuda olması lazım ben artık alıştım ek gıdaya başla şindidenKızlar daha öncede bununla ilgili konu açmıştım bebeğim emmek istemiyor mamada almıyor inanın artık çok yıprandım kafayı yiyeceğim sadece uyurken emiyor yokmu bunun bi çaresi günlerim emzirmeyle uğraşmakla geçiyor bana bi akıl verin bu arada bebeğim 4 aylık bana çare olanın kırk yıl duacısı olurum
Belki daha acıkmamış oluyordur.çok mu sık veriyorsunuz?Hayır kesinlikle yok
Sütüm yeterli ama kendisi emmek istemiyorSadece uyurken emiyor demişsiniz günde kaç kere uyuyor?ve sutunuz bolca geliyormu?eğer uyurken emdiiğinde doyuyorsa tekrar emmek istemezdi. .demekki yetiyor ona. Kiloda kaybetmediyse boşuna korkuyorsunuz
Bazen inanın 5 6 saat emmiyor ağlıyor ama emmiyorBelki daha acıkmamış oluyordur.çok mu sık veriyorsunuz?
Doyuyor olabilir o zaman işte. .ama siz emerken ağlıyor demişsiniz o dikkatimi çekti. .Bir yeri aciyor olabilir bir Dr ye götürüp baktırdınız iyi olurSütüm yeterli ama kendisi emmek istemiyor
doktor ne diyo ?Bazen inanın 5 6 saat emmiyor ağlıyor ama emmiyor
Ek gıdaya baslayincada hiç almaz diye korkuyorum sizin ki devam ettimiBi çözüm bulursan bana da söyle benim sekiz aylık şimdi doğduğundan beri beni görünce içmiyor uykuda olması lazım ben artık alıştım ek gıdaya başla şindiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?