varmı fikri olan?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pite
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

walla şimdilik bende de sancı hafiften falan hiçbir rahatsızlık olmayınca ben de 41. haftayı görürüm diye endişeliyim ama tabi en önemlisi sağlıklı olması. en büyük korkum da bayrama denk gelmesi. çünkü tam o hafta doluyo benim haftam. işin o kısmını düşününce de erken olsa biraz diyorum. çünkü o ara doktorum izinde olabilir. hayırlısı bakalım

ewet ewet ben de başlıyim biran önce. normal doğum düşünüyorum inşallah. şimdilik engelleyen bi durumum yok bakalım nasip. günde 3 tane falan yesem bi zararı olmaz sanırım.

bi zararı olmuyo ben yiyorum tık yok canımhihoyyyt

hurmanın zararı olmazda,erken doğurmaya çalışma bence çünkü bebek erken doğunca sarılık olma riski yükseliyor..benim ilk bebeğim 37.haf.bittiği gün doğdu hatta ağrı sancı yoktu 2cm açılmayla suni sancıyla doğurduım ama oğlum sarılık oldu ve zeynepkamillerde 1 hafta sandalye üstündene çektiğimi Allah bilir..13,gün evedönebilmişytim ..yani o yüzden hayırlııs ne zamansa o zaman olsun diye dua et derim ben..

geçmiş olsun canım,erken doğunca sarılık riskinin arttığını bilmiyordum.böyleyse eğer az daha dişimi sıkarım.hepimiz için hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…