Vaser hi def+yag transeferi

freyahel

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2017
5.830
6.562
198
Istanbul
Herkese merhaba
Ben 3 subatta vaser hi def yaptırdım. 4 lt kadar yag alindi ve karin kaslarim belirginlestirildi.
Alinan yaglarin kok hucreleri memeye transfer edilerek meme buyutme yapildi.
Silikondan once hazir yag alınmisken bunu denemek istedim.
Meme buyutmede en ufak 1 agrim olmadi.ama karnimdan dolayi yatarken kalkarken yardimsiz hareket edemedim ve gercekten cok agri yasadim.fazla odemim olmadi fakat yine de var..korseden inanilmaz rahatsizim ki ben dar kiyafet bile giyemem.bu operasyonu olanlar var ise birikim.ve sureclerini yazip paylasabilirse sevinirim

Woow karın kası derken şu hani bildiğimiz kasmı?? Hani şu yakışıklı erkeklerde gördüğümüzde eriyip bittiğimiz. Baklava deriz hanii.. Survivor nagihan gibimi yanii??? Okuduklarıma inanamıyorum şuan.. Sen tam bir "crazy girl" olmalısın.. :))

Woow karın kası derken şu hani bildiğimiz kasmı?? Hani şu yakışıklı erkeklerde gördüğümüzde eriyip bittiğimiz. Baklava deriz hanii.. Survivor nagihan gibimi yanii??? Okuduklarıma inanamıyorum şuan.. Sen tam bir "crazy girl" olmalısın.. :))
Guzel bir tabir ama degilim crazy girl : )kendimi birden isin icinde buldum.
Ve evet aynen onlardan 4 tane six pack var asagi inen belirgin adonislar : ) henüz odem olmasina ragmen.uzun yillar karnimi bu sekilde gormemistim ben ben degilim gibi : )

Çok Geçmiş olsun, kime ne kadara yaptırdın?
İyileşme sürecin ne kadar sürdü?
Ben öZellikle popo sıkılaşma ve selülit için istiyorum. Bunlara çözüm olur mu?

Çok geçmiş olsun. Güle güle hava at :)) Memeler ne durumda peki:) eskiye çok fark attımı?? Ben de kök hücreli yağ doğusundan popo ve meme yaptırmak istiyorum. Doktorun kimdi?? Pahalımıydı?? Baska sorum yok. şimdilik bu kadar :))

Tesekkur ederim.
Iyilesme surecim hala devam ediyor.
Ben 9 yil once 50 kilo ile hamile kalip 47 kilo aldim.dogumdan hemen sonra yine 50 kilo oldum.
Tabi karnimin alt kismi gevsek ce hafif minik bir sarkiklikla kaldi.
Asla karin germe dusunmedim.
Aslinda vaser da dusunmuyordum.ben silikon istiyorum diye gittim.drum bunlarida toparlayalim dedi.iyice gevser ve sarkar dedim.hayir bu islemin toparlayici etkisi var dedi.
Ve yag dolgu yapalim memeye diye bi fikir sundu.
Bi deneyeyim madem olmadi silikona donerim dedim.

Subatin 3unde oldum.ilk 20 gun karnim ve yanlar inanilmaz agridi.memelerde 0 aci bu arada.
10.gun memelerden sargilar acildi hic iz yok tabi.
Vaser yapilan yerler hala agriyor.ama six packlerimi ve adinoslarimi gordukce amann canim diyorim agrida nedir.
Karnimda ki o sarkma yok yillar sonra alt dumduz : )).
Gogusler ise evet ilk bastaki sislik indi ve suan cok cok iyi buyuklugu.ama tabi 3.aya bu buyukluk ile girebilir miyim bilmiyorum.3.ayda elde kalan tamamen kalmis olan yag dokusu oluyormus.sigara icmesem garantileyebilirim sigara doku tutmasini etkiliyormus.
Simdilik hafif odemler disinda cok iyim.

Mutlu oldum. İns aylar sonrada ilk günkü gibi olur, form değiştirmez sende mutlu olursun. Darısı bizlere ins :)))

Back
X