- 3 Haziran 2012
- 426
- 404
- 103
- Konu Sahibi Love_Women
-
Sonucu paylaşır mısın?Ben kararımı verdim sanırım.Mirza Fırat Çevirmeye vaser lipo ve kalçaya yağ transferi yaptıracağım.İnstagramdan buldum kendisini ciddi anlamda güzel çalışmaları var.
Ben kararımı verdim sanırım.Mirza Fırat Çevirmeye vaser lipo ve kalçaya yağ transferi yaptıracağım.İnstagramdan buldum kendisini ciddi anlamda güzel çalışmaları var.
Boyum 1,63 kilom 58Merhaba, şimdiden hayırlı olsun. Boyun ve kilo ne kadar cnm. Bende olmak istiyorum. Ama yeterli yağım yok malesef..
Selam ben de transfer düşünüyorum boy 1.65 kilo ortalama 53, doktorla mı görüştün sana yeterli yağın yok dedi? Ben de korkuyorum doktor öyle bir şey der diye çünkü gerçekten yağım az ve olan da kollarda sırtta yan yağlarda ve yine az göbekte, ama bütün hepsi gerçekten çok az, bacaklara ve kalçaya yeter mi hiç bilemiyorum.Merhaba, şimdiden hayırlı olsun. Boyun ve kilo ne kadar cnm. Bende olmak istiyorum. Ama yeterli yağım yok malesef..
İnşallah yeterli yağ çıkar ama bu boya bu kilo yani açıkcası ben sanmıyorum..Boyum 1,63 kilom 58(((((( bacaklarım baldırlarım kollarım falan tam istediğim gibi ama gelgelelim bel kapkalın (80 cm) popo dümdüz yaaa ordaki yağlar orda olsa nolurdu sanki
Oo fena demek ki ben de gitsem doktor yağın yok diyecekEvt canım doktor dedi. Görüşmeye gittiğimde kilom 57 di. Boyum 1.65. Uzun süredir kilo almaya çalışıyorum. Şuan kilom neredeyse 63. 65 olunca tekrar gideceğim. Benim popo sıfır değil ama hatlarım feminende değil.Love_Women angeliss :) olunca fotolarımı paylaşacağım..
Sırttan da aldırıcam olmazsa.Bi kaç doktor çok yağ çıkmaz dedi ama bakalım ben de bilmiyorum.Eğer yetersiz kalırsa daha sonra kalça için normal dolgu yaptırırım napim artık.Zaten zorla iyice yağlanmaya çalışıyorum şu an.Habire yiyorum.Bana yaradı bu iş yaniİnşallah yeterli yağ çıkar ama bu boya bu kilo yani açıkcası ben sanmıyorum..
Alınan yağlar işlemden geçiriliyor,azalıyor. Sonra popoya bölünüyor . Ee birde erime oluyor...
Çok uğraşılıp yağ alınmaya çalışılırsa yağ alınan yerlerde çökme dalgalanma problemi olabilir Allah korusun..
çok iyi düşün karar ver... Hem çektiğin eziyet hemde parana yazık olmasın...
Aynen benim de hiç kadınsı hatlarım yok.Şimdiye kadar tüm arkadaşlarım ve erkek arkadaşlarım da aynı şeyi söyledi.ZAten ben de biliyorum neyin ne olduğunu yaa.Bir an önce olmak istiyorum.Olursan senin resimlerini de sabırsızlıkla bekliyorum cnm :)Evt canım doktor dedi. Görüşmeye gittiğimde kilom 57 di. Boyum 1.65. Uzun süredir kilo almaya çalışıyorum. Şuan kilom neredeyse 63. 65 olunca tekrar gideceğim. Benim popo sıfır değil ama hatlarım feminende değil.Love_Women angeliss :) olunca fotolarımı paylaşacağım..
Mirza beyin instagram adı ne bilen varmı kızlar?[/QUOT
Mirza fırat yazınca en başta çıkıyor canımMirza beyin instagram adı ne bilen varmı kızlar?
mirza beyin fiyatları nasıl bilgin var mı canım?Mirza fırat yazınca en başta çıkıyor canım
resim yollayarak ortalama fiyat alabiliyorsun canım ben böyle yaptımmirza beyin fiyatları nasıl bilgin var mı canım?
Benim sorunumda senin ki gibi sayılır. Bacaklarım ince bel kalın arkaya doğru popo ve hafif basen var ama kollarım kalın ve omzum geniş olduğu için herkül gibi görünüyorum. Kollarımdan sütyen çizgim sırt bel simit ve göbekten aldırıp hem memeye hem popoya yaptırmak istiyorum. Yaz gelmeden olsun istiyorum ama fiyatlar çok uçuk. Bakalım ikisine Max 10 bin olur diyen olursa olacağım.angeliss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?