- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
- Konu Sahibi Love_Women
-
Ben kararımı verdim sanırım.Mirza Fırat Çevirmeye vaser lipo ve kalçaya yağ transferi yaptıracağım.İnstagramdan buldum kendisini ciddi anlamda güzel çalışmaları var.
Henüz yaptırmadım ama onun dışında çok çok daha iyi iş çıkaran 3 kişi daha buldum Türkiyede bu şekilde beklemezdim ciddi anlamda iyiler.İnstagramdan takip edin bunları da dr.resitburakkayan opdrselcukyazan drserbulent hepsi birbirinden başarılıcanım yaptırdın mı bende kendisini düşünüyorum.yardımcı olursan çok sevinirim.
İnş olur canımçok kararsız kaldım
Cansu taşkın beli istiyorum
Ben senin sonucunu görmeyi çok isterim aslında.Resim görebilme şansım varmıdır?İnş olur canımBenim belim baya inceldi sabah ölçtüm 72 kesin kararlıyım 60 lara düşücem
VAR canımBen senin sonucunu görmeyi çok isterim aslında.Resim görebilme şansım varmıdır?
canım neden beğenmedin gayet hoş bence?çok büyük fark var.Sadece yetersiz almış.Bence yine de çok iyiVAR canım
Canım ben çok beğendim çok memnunum beğenmedim demedim ki 8 lt yağ alındı daha fazlası zararlı olurdu belli bi sınırı var şu an çok mutluyum mirza Fırat bey çok ilgilendi ameliyat sonrasıda çok iyi geçti belin çok inceldi çok şükürcanım neden beğenmedin gayet hoş bence?çok büyük fark var.Sadece yetersiz almış.Bence yine de çok iyi
Mirza Fırat çevirme doktorum kesinlikle tavsiye ederim çünkü isteklerinize saygı duyup ona göre davranıyor kendi aklına göre iş yapmıyor ben bacaklar dahil tüm vücut yaptım 12 bin tl canımbel oyuntusunu falan çok güzel vermiş arkadan.Hangi doktor acaba ve ne kadar ödedin?
Vay çok iyi, başını kaçırdım ben kime ve kaça yaptırdınız acabaVAR canım
.Canım ben çok beğendim çok memnunum beğenmedim demedim ki 8 lt yağ alındı daha fazlası zararlı olurdu belli bi sınırı var şu an çok mutluyum mirza Fırat bey çok ilgilendi ameliyat sonrasıda çok iyi geçti belin çok inceldi çok şükür
Gayet güzel olmuş sırt oyuntusu özellikle. Ama ben bacakları nasıl yaptığını merak ettim, resim yükleyebilir misiniz lütfen?Mirza Fırat çevirme doktorum kesinlikle tavsiye ederim çünkü isteklerinize saygı duyup ona göre davranıyor kendi aklına göre iş yapmıyor ben bacaklar dahil tüm vücut yaptım 12 bin tl canım
Yok canım kalçaya bişey yapmadım.
cnım ya kusura bakma ben kimle karıştırdım seni bilmiyorum.ben de diyorum nesini beğenmedi on numara olmuş.kaçıncı haftadasın ve kalçaya da yağ transfer edildimi senin
Canım doktorum mirza Fırat çevirme tüm vücut 12 bine yaptırdımVay çok iyi, başını kaçırdım ben kime ve kaça yaptırdınız acaba
arkadaşımız için başvurduk üniversite hastanesinde yapıyorlar ve gerçekten çok başarılılar , ücretsiz muayene olabiliyorsunuz. bir bakın derimmerhaba arkadaslar lipo ve yağ tranferi için resimlerimi kendisine yolladım ve ortalama fiyat istedim.8000 tl ücret çıkardı herşey dahil olarak.yaz içerisinde bu ameliyatı olacağım bir sorun çıkmazsa.
Wow! Sonuc cok iyi gorunuyor. Ne kadar zamanda bu sonuca ulastiniz? Ben de 2 ay once karin, basen ve bacak iclerinden vaser lipo yaptirdim Istanbul'da ismi bilinen bir doktora su an icin hic memnun degilim sonuctan. Ameliyat sonrasi onume konan torba kan, verilen sivi ve yag dahil olmak uzere toplam sadece 2kg di. Ve su an icin karin ve bacak icin de cok fena dalgalanma ve sekil bozuklugu var. kilom ameliyata girdigim kilo ile hemen hemen ayni. Incelme belki 1-2 cm. doktorumun bana soyledigi sonucu 3-8 ay arasinda gorecegim. Sizin tecrubenizide ogrenebilirmiyim, karsilastirmak acisindan. TesekkurlerVAR canım
ben de görebilir miyim fotoları?Mirza Fırat çevirme doktorum kesinlikle tavsiye ederim çünkü isteklerinize saygı duyup ona göre davranıyor kendi aklına göre iş yapmıyor ben bacaklar dahil tüm vücut yaptım 12 bin tl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?