Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
estetik cerrah Dr. Altan Yücetaş tarafından bel bölgeme vaser liposuction uygulaması yaptırdım, bir ay içinde nereden baksanız 2 beden incelme oldu ve kıyafetlerimi küçülttürmeye devam ediyorum :)) 3 gün içinde işimin başındaydım, kendisine sonsuz teşekkürler....
Ben de taze taze vaser liposuction maceramı paylaşmak istiyorum. Gerçi ben vaser istedim ama doktor ne yaptı bilmiyorum, ne bilicez ki ne yaptığını. :) Bu gün 3. günüm. Şu andaki aklım olsa diyet yapmayı tercih edebilirdim. Operasyon başarılı geçti ama yine de ağrıyor tabii. Ağrı eşiğim de düşüktür. Üst bacak ve basen bölgesini aldık, yağlarımı da aldım eve getirdim, yemek yemeden önce bakayım diye. :)) Korse ile bacaklarım incecik görünüyor. 3 hafta korse giyineceğim, 1 haftadan sonra ödemler gitmeye başlarmış. Henüz oturamıyorum; ya yatıyorum ya yürüyorum. Korse olduğu için eğilmek biraz sorun, mesela çorap giymek için yardım istiyorum. 3 hafta sonra her şey çok güzel olacak inşallah. :)
selamlar ben de salı günü karın, iç ve dış bacaktan vaser olacağım. Hem de göğüs büyütme-kaldırma operasyonları ile birlikte. Dualarınız benimle olsuın. Çaktırmasam da bir korku yok değil
selamlar ben de salı günü karın, iç ve dış bacaktan vaser olacağım. Hem de göğüs büyütme-kaldırma operasyonları ile birlikte. Dualarınız benimle olsuın. Çaktırmasam da bir korku yok değil
burda yazılanların tam aksıne cok zordu. Bugun 8. günüm işe basladım ancak oturur kalkerken agrım oluyor ve korse ıle yasamak cıdden buyuk sıkıntı. Vucudum cok ödem bu yuzden ne oldu ne bıttı hıc bırsey anlamıyorum tek farkedebıldıgım goguslerım cok guzeller:)
merhaba pekı odemler ne zaman inmeye basladı ben o konuda cok sıkıntıdayım nbugun 8. gunum hıcbırsey anlasılmıyor bu normal degıl mı? Bana da doktorum bı ay sabret sonucunu goreceksın dedı ama ah bu kadınlar
merhaba pekı odemler ne zaman inmeye basladı ben o konuda cok sıkıntıdayım nbugun 8. gunum hıcbırsey anlasılmıyor bu normal degıl mı? Bana da doktorum bı ay sabret sonucunu goreceksın dedı ama ah bu kadınlar