- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
haaa son bir şey daha seçim efsanelerinde nedense oy çalmak , oyları geçersiz yapmak vs. gibi girişimleri hep AKP yapıyor . bizde inandık
iptal edildiyse sorun yok
haaa son bir şey daha seçim efsanelerinde nedense oy çalmak , oyları geçersiz yapmak vs. gibi girişimleri hep AKP yapıyor . bizde inandık
ahahahh yok ben oy almayan partilere üzülüyodum ondan böyle oluyodu. Küçük partiler de meclise girsin istyorum.İlk defa chpye verdim zaten. Daha doğrusu ilk defa güçlü bir partiye verdim. Bakalım nolucak
Bundan önceki yerel seçimlerde Ankara Chp Büyüksehir Belediye başkan adayı Murat Karayalçın'dı hatırlarsanız. Secim sürecinde sonuclar acıklanırken Karayalcın'ın oyları önde gidiyordu... Sandıkların bitmesine cok az bir zaman kala Cankaya'nın büyük bir kesiminde ve Yenimahalle'de birden elektrikler kesildi. Bu elektrik kesilmesi sırasında veritabanının tıkanıklıgı ve de yeterince islenememesi gibi gerekcelerle Yenimahalle ve Cankaya'nın oyları tv sonuclarına ulastırılmamıstı. Bunlarda yasanan gercekler ne yazık ki.
Bundan önceki yerel seçimlerde Ankara Chp Büyüksehir Belediye başkan adayı Murat Karayalçın'dı hatırlarsanız. Secim sürecinde sonuclar acıklanırken Karayalcın'ın oyları önde gidiyordu... Sandıkların bitmesine cok az bir zaman kala Cankaya'nın büyük bir kesiminde ve Yenimahalle'de birden elektrikler kesildi. Bu elektrik kesilmesi sırasında veritabanının tıkanıklıgı ve de yeterince islenememesi gibi gerekcelerle Yenimahalle ve Cankaya'nın oyları tv sonuclarına ulastırılmamıstı. Bunlarda yasanan gercekler ne yazık ki.
Evet o dönemi çok net hatırlıyorum o elektirikler nasıl gitti oylara ne oldu ?
Karayalçın önde giderken melih gökçek nasıl öne geçti?
Melih gökçek %38 Karayalçın %31 civarı oy aldı diye hatırlıyorum.
Şaibeli olarak o seçim benim hafızamda kalmıştır.
Hatırladım bunu şimdi. Nasıl unutuyoruz ne çabuk unutuyoruz olayları..
her zaman derim atacaksanız da destekli atın da bir dayanağı olsun. açık oy kullanmalar, şeffa zarflar darbecilerin döneminde kaldı. ha nostalji yapıyorsanız bilemeyeceğim..
babam ve annem her seçim döneminde sandık görevlisi oldular .
basım hataları vs oluyordu elbette ama yok oylar çöpe atılmış yok bilmem ne olmuş hiç karşılaşmadılar.
nerden uyduruluyorsa bu haberler anlamış değilim
Sevgilim Erzurum'un köyünde.2 gündür elektrikler yok.Arkadaşları seçimde görevli,akşam konuşulmuş daha bu mevzu ve oyların açık atılması için baskı yapılıyor sandık görevlilerine.Nostalji falan değil yani.
Bende geçen dönem görevliydim, ben de hiç rastlamadım :) çamur at izi kalsın mantığı işte.
babam ve annem her seçim döneminde sandık görevlisi oldular .
basım hataları vs oluyordu elbette ama yok oylar çöpe atılmış yok bilmem ne olmuş hiç karşılaşmadılar.
nerden uyduruluyorsa bu haberler anlamış değilim
Sizin rastgelmemeniz hiçbir şaibe olmadığı anlamına mı geliyor. bence yanlış bir tümevarım mantığı icindesiniz.
şimdiiiii partizanlığı bir kenara bırakıp akıl mantık çerçevesinde konuşalım. o bdp ki referandumda insanların önünü kesip oy vermelerini engelleyen, o bdp ki kepenk kapatmayan esnafın anasını ağlatan, o bdp ki çözümü her zaman silahta gören.. evet basılı oy pusulası bastırılacak, bdp oy kullanılan binadan atılacak, şikayet edecek, şikayeti reddedilecek de o bdp masum masum bekleyecek, silahlara sarılmayacak, bitlisi kan götürmeyecek..
diyorum ya destek önemli, kendi lehimize bile olsa bir tarafla gülünecek kalitedeki haberleri kaale alıp kendi kalitemizi düşürmeyelim..
elektrik ne alaka ?
gündüz kullanıyoruz zaten oyları, bende az önce kullandım geldim
elektiriğe felan ihtiyaç yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?