- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
e yine ak partiye 1 oy vermiş olacaksınız, diğer boş oy pusulası ne şekilde seçime dahil edilebilir?
Adamlar milyonları çalıyor inanmıyorlar, oy çaldıklarına mı inanacaklar yormayın kendinizi
Adamlar milyonları çalıyor inanmıyorlar, oy çaldıklarına mı inanacaklar yormayın kendinizi
Dimi ama canım evden ayakkabı kutularından çıkan paralara inanmıyorlar oy hırsızlığına inanacaklarını beklemek çok ütopik oluyor. Tutanak resmi de paylaşsan kendi gözleriyle de görseler inanmazlar ama aynı kişiler tek bir yerde chp mhp hakkında bi haber olsa ispatı bile olmasa bakın işte chp diye ortalığı yıkarlar.Adamlar milyonları çalıyor inanmıyorlar, oy çaldıklarına mı inanacaklar yormayın kendinizi
Oy vermeye gittigimizde çanta ve telefon almıyorlardı kabine sizde de böyle değil mi,yanında çantası yada telefonu olanlar yakınlarına yada sandık görevlilerine bıraktı.
Arkadaşım zarfta akp nin kendi evet mührünü vurduğu pusula olacak onu koyucam zarfa yani zarfta olması gereken pusula olacak sanki görevlilerden verilenmiş gibi. Boş pusula çantamda olacak çünkü akp işini sağlama almak için yani parayı alıp başka partiye oy veren olur diye boş görevli tarafından verilen pusulayoı görüp parayı öyle veriyor baştan vermiyor yani. Hazır evet basılı akp tarafındam verilen pusulayı zarfa koyduğundan böyle emin oluyor bilmem anlatabildim mi
Oy vermeye gittigimizde çanta ve telefon almıyorlardı kabine sizde de böyle değil mi,yanında çantası yada telefonu olanlar yakınlarına yada sandık görevlilerine bıraktı.
Su " benim vergilerimle alinan otobüsleri nasil AKP icin kullanirlar" muhabbetini hep okurum ama simdiye kadar hic cevap vermeye gerek görmem bari bugün aydinlatayim merak edenleri:))
Devlet partilere secimlerde falan filan kullanmasi icin hazine yardimi verir.
Hani su CHP nin 2007 ve 2011 yilarinda zimmetine gecirdigi icin Anayasa mahkemesinin CHP ye ceza verdigi hazine yardimi:))
Heh iste o hazine yardimlari zimmete gecirmek icin degildir:)) Secimlerde falan kullanmak icindir.
Otobüsleride kiralarsin, afislerde bastirirsin, secim sarkilarida hazirlatirsin, mitinglerde yaparsin vs vs o paralarla..
Iste " benim vergilerimle alinan otobüsler" denilen o totbüslerin paralari verilerek kiralaniyor, hani su hazine yardimi paralarla:))
Ayrica akrostisle hazirlanmis, uydurma tutanaklara inanmiyorum evet:)))))
yok telefonla felan girdim bırakma felan yok girebiliyorsunuz.
Lütfen ama lütfen seçimlerin özel bir titizlikle devam ettiğini ,
her sandık başında 4 ayrı partiden görevli ve gözetmenler ayrıca sandık başkanı olduğunu ,
kuş uçurmanın sanıldığı kadar kolay olmadığını ,
internet üzerinde paylaşılan her bilginin gün gibi aşikar olmadığını ,
şimdi size bir tutanak yazıp , istediğim partiyi karalayabileceğimi ,
geçmişte yaşanan münferit olayların sanıldığı gibi yüzdeleri etkileyecek büyüklükte olmadığını ve dahi şuanda sistemin daha kontrollü ilerlediğini ,
hangi partiden olursa olsun gözetmenlerin kamu spotları da dahil çok daha bilinçlendirildiğini ,
ayrıca gerçek ya da değil yayınlanan tutanakların hemen hepsinde parti ismi yer almadığını ,
bu tutanakların altına istenilen haberin yapılabileceğini ,
seçimlerin sonucu her ne çıkarsa çıksın halkın iradesini yansıtacağını unutmayalım !
Lütfen ama lütfen seçimlerin özel bir titizlikle devam ettiğini ,
her sandık başında 4 ayrı partiden görevli ve gözetmenler ayrıca sandık başkanı olduğunu ,
kuş uçurmanın sanıldığı kadar kolay olmadığını ,
internet üzerinde paylaşılan her bilginin gün gibi aşikar olmadığını ,
şimdi size bir tutanak yazıp , istediğim partiyi karalayabileceğimi ,
geçmişte yaşanan münferit olayların sanıldığı gibi yüzdeleri etkileyecek büyüklükte olmadığını ve dahi şuanda sistemin daha kontrollü ilerlediğini ,
hangi partiden olursa olsun gözetmenlerin kamu spotları da dahil çok daha bilinçlendirildiğini ,
ayrıca gerçek ya da değil yayınlanan tutanakların hemen hepsinde parti ismi yer almadığını ,
bu tutanakların altına istenilen haberin yapılabileceğini ,
seçimlerin sonucu her ne çıkarsa çıksın halkın iradesini yansıtacağını unutmayalım !
Okulda kullandım oyumu sınıfta 2 tane kapalı bölme vardı, elimdeki cep telefonumu bile içeriye almadılar, eşime verdim eşim sınıfa bilem giremedi, ben oyumu kullanmadan başka bir seçmen almadılar içeriye. Gerçekten çok titizlikle çalışılıyor, takdir ettim. Artı çoğu kişi partiye değil kişilere veriyor. Bu seçim genel seçim havasında olsa da yerel seçim. sınıf görevliyle doluydu :) seçmen 2 tanecik :)
Neler neler dolaşıyor sosyal medyada bir görseniz. Neye inanacağımı şaşırdım. Allaha emanet ediyorum oylarımızı.
o zaman bizim bulundugumuz yerde işi biraz sıkılaştırmışlar kapıda bile yazıyordu çanta ve telefon yasak diye orda bulundugum saatler içinde de kimse girmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?