Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımefendinin (hoş cinsiyetide meçhul) hiçbir meşguliyeti yok bence ki yıllardır buraya gelip sahte konular açıyor.Eski konularına bir bakın anlarsınızHanımefendi sizin hiç meşguliyetiniz yok mu gidip adamın telefonuna saldırmışsınız? Yaptığınız işi yetişkin biri yapmaya utanır. Ağır sacmalık
Buda diğer konusu1 yıllık evliyim kocam doktor.4 yillik iliskimizden sonra evlendik birbirimiz cok seviyoruz ama kendisi cok kiskanc ve dedigim dedik bi insan.yeni evli olmamiza rağmen annesigil surekli gelip kaliyolar.maaslarimizi yetiremiyoruz surekli benim harcamalarimdan sikayet ediyor.kavga ettiğimizde kendisini haklı görüyorsa beni ne kadar kırmış olsun asla gönlümü almaya çalışmıyor ben haklı olsam bile ben gidip aramızı düzeltiyorum.sürekli nöbete gittiği içinde az vakit ayırıyor bundan şikayet ettiğimde de ne yapabilirim deyip beni susturuyor.sizce bu küçük gibi görünen büyük sorunlarımı nasıl düzeltebilirim?
Belki yeniden evlenmiştir6 sene önce 'bir yıllık evliyim,24 yaşındayım' demiş konu sahibi. Şimdi de neler diyor... Madem trollemek istiyorsun yeni hesap acsaydin,parayla mı sanki?
Evlendik diye kimse esinin ozel hayatina bu sekilde dalamaz. Degee bir fotografbpaylasmayla mi olacak annecigimin zamaninda bunlar yoktu deger görmüyorlar mıydı. Tövbe tövbe ya iyice teknolojinin tasmasini gecirdik boynumuza. Herkes gormeli, bilmeli ne güzel hayatlar yasadigimizi. Az kendimize gelelim ya. Eşi olsanizda eşinizin telefonundan birşey silmeye hakkiniz yok.Merhabalar
3 aylık evliyim bugün sabah uyandığımda eşimin vatsaba durum koyduğunu gördüm normalde eşim sevmez öyle şeyleri ben ikimizin fotoğrafını koymasını isterim ama 7 yıllık ilişkimizde toplamda 10 kez anca koymuştur.vatsabına ne koyduğunun önemi yok koyduğu yok benim için video kardeşi asker onunla ve 30 ağustosla ilgili bir şey. Sabah uyandığımda gördüğümde niye bu durumu koydun dedim kardeşinin olduğunu söyledi bende sildim telefonunu alıp.çok sinirlendi.telefon şifresini değiştirmiş.12 saatlik yola çıktık şimdi hiç konuşmuyor ben ağladım konuşmaya çalıştım sus diye bağırdı. Benim için ne paylaştığının bi önemi yok ama bizim fotoğrafımızı koymak istememesi(Hatta dün fotoğrafımızı ben kendi vatsabıma koycaktım hayır dedi) ama onun haricinde başka şeyler paylaşması insana kendini değersiz hissettiriyor zoruna gidiyor.lütfen yorum yaparken empati kurun
Zaten klavye, yanlış yazsak da ısrar kıyamet düzeltiyor; anlamıyorum nasıl vatsab yazabiliyorlar.
Ama yine 24 yaşında.Belki yeniden evlenmiştir(trollendigine inanmayan smile)
Bir de asker kardeşi ve koyduğu durum da öyle alelade bisey değilKardeşiyle olan resmi silmek mi pes diyorum. Kocanın yerinde olsam bir ay kardeşimle resimler koyardım whatsaba. Hızımı alamaz video da koyardım. Buradan gerildim pes ya!