• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vatsaba koyulan durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar
3 aylık evliyim bugün sabah uyandığımda eşimin vatsaba durum koyduğunu gördüm normalde eşim sevmez öyle şeyleri ben ikimizin fotoğrafını koymasını isterim ama 7 yıllık ilişkimizde toplamda 10 kez anca koymuştur.vatsabına ne koyduğunun önemi yok koyduğu yok benim için video kardeşi asker onunla ve 30 ağustosla ilgili bir şey. Sabah uyandığımda gördüğümde niye bu durumu koydun dedim kardeşinin olduğunu söyledi bende sildim telefonunu alıp.çok sinirlendi.telefon şifresini değiştirmiş.12 saatlik yola çıktık şimdi hiç konuşmuyor ben ağladım konuşmaya çalıştım sus diye bağırdı. Benim için ne paylaştığının bi önemi yok ama bizim fotoğrafımızı koymak istememesi(Hatta dün fotoğrafımızı ben kendi vatsabıma koycaktım hayır dedi) ama onun haricinde başka şeyler paylaşması insana kendini değersiz hissettiriyor zoruna gidiyor.lütfen yorum yaparken empati kurun
Gerçekten sizin hayatınız çok güzel hatta o kadar güzel ki neden hiç sorun yok diye düşünüp bunu buldunuz sanırım. Ben de evliyim eşim WhatsApp durumuna bizi koymaz normalde orayı da zaten kullandığını pek görmedim. O yazı kısmında da üç nokta var. Bunu hiç sorun etmedim çünkü zaten herkesin bizim fotograflarimjzi görmesini gerekli bulmuyorum çok istersem kendim koyarım ama eşimin benim istediğim şeyleri istemesini beklemek saçmalık. Üstelik benim paylaştığım şeyi silerse üstüne bu hakaret gibi. Asıl eşiniz değersiz hissediyo bu davranışınız karşısında.

Alınmışsınız, herkes hatanızı söylemiş zaten de bence eşinizde de sorun var.

Sizin eşinizden izinsiz silmeniz aşırı saçma ötesi... Eşiniz de sizi kırması ve sizin fotoğraf paylaşmanıza izin vermemesi aşırı saçma... :/

Burda tek bir hatalı göremedim ben.

Merhabalar
3 aylık evliyim bugün sabah uyandığımda eşimin vatsaba durum koyduğunu gördüm normalde eşim sevmez öyle şeyleri ben ikimizin fotoğrafını koymasını isterim ama 7 yıllık ilişkimizde toplamda 10 kez anca koymuştur.vatsabına ne koyduğunun önemi yok koyduğu yok benim için video kardeşi asker onunla ve 30 ağustosla ilgili bir şey. Sabah uyandığımda gördüğümde niye bu durumu koydun dedim kardeşinin olduğunu söyledi bende sildim telefonunu alıp.çok sinirlendi.telefon şifresini değiştirmiş.12 saatlik yola çıktık şimdi hiç konuşmuyor ben ağladım konuşmaya çalıştım sus diye bağırdı. Benim için ne paylaştığının bi önemi yok ama bizim fotoğrafımızı koymak istememesi(Hatta dün fotoğrafımızı ben kendi vatsabıma koycaktım hayır dedi) ama onun haricinde başka şeyler paylaşması insana kendini değersiz hissettiriyor zoruna gidiyor.lütfen yorum yaparken empati kurun
Ben eşime bizi paylas dedigimde rehberimde erkrk cok paylaşmam diyo bende peki aşkım diyorum ve konu kapaniyor adam bugünün anlam ve önemini paylaşmış kalkıp kavga etmissiniz pes yani

Kurgu senaryo o biçim.. Immm durumda beni paylaşmadı,sonuç olarak beni sevmiyor. Asker kardeşini paylaştı, sonuç onu seviyor. Mantık düz ötesi:) Hep böylemidir değer biçme yöntemlerin? Yanmışsın yanmış,böyle hayatı nasıl yaşayacaksın çekilir mi? Algın feci..

Merhabalar

Ağır saçmalamışsınız, bi de alıp silmişsiniz filan. Ben de paylaşmam pek fotoğrafımızı ama şu dünyada en çok sevdiğim insan eşim olabilir, ne saçma bi bağlantı kurmuşsunuz 🙄

Eski konularına baktım konu sahibinin genelde bişey sorup kendisi yanıtlamamis hiç bı tane bile. Bide nişanlılık süreciniz de sıkıntıymis yinede evlenmişsiniz. Şimdi burda konu açıp cevaplamadan beklersiniz.

Bide 2015 yılında dört yıllık evliyim eşim doktor diye bı konusu var :confused: :KK70:

Gerçekten sizin hayatınız çok güzel hatta o kadar güzel ki neden hiç sorun yok diye düşünüp bunu buldunuz sanırım. Ben de evliyim eşim WhatsApp durumuna bizi koymaz normalde orayı da zaten kullandığını pek görmedim. O yazı kısmında da üç nokta var. Bunu hiç sorun etmedim çünkü zaten herkesin bizim fotograflarimjzi görmesini gerekli bulmuyorum çok istersem kendim koyarım ama eşimin benim istediğim şeyleri istemesini beklemek saçmalık. Üstelik benim paylaştığım şeyi silerse üstüne bu hakaret gibi. Asıl eşiniz değersiz hissediyo bu davranışınız karşısında.
Hiç bir şekilde kullanmazsa tabiki benim içinde sorun olmaz.İnsanlar mutluluklarını, üzüntülerini vs. paylaşır.Bu duyguların arasında benim olmayışım üzdü beni

Iyk bu ne saçma hareket. Kardeşinin resmini koymuş. Evlenmiş bütün ailesini silmesi lazım ya .
Kardeşi asker ve bugün 30 Ağustos bugünü anlamını biliyorsun dimi.
Eşin duygulanmış durum yapmış pes yani. Seninle bir ömür geçilir mi bee.
Bu arada eşime sakın benim olduğum resimleri durum yapma derim ki o da çok hassastır yapmaz.

Eski konularına baktım konu sahibinin genelde bişey sorup kendisi yanıtlamamis hiç bı tane bile. Bide nişanlılık süreciniz de sıkıntıymis yinede evlenmişsiniz. Şimdi burda konu açıp cevaplamadan beklersiniz.

Bide 2015 yılında dört yıllık evliyim eşim doktor diye bı konusu var :confused: :KK70:
Hadi ya bir de adam yerine koyup cevap yazdım.

Eşim de bende ikimize ait fotoğrafları whatsappta paylaşmayı tercih etmiyoruz.Eşim durum paylaşmayı pek sevmez ama ben hoşuma giden her seyi paylaşırım.
Ne ben ne eşim beraber fotoğraf paylaşmıyoruz diye birbirimizi değersiz hissetmeyiz.
Çok büyük ayıp etmişsiniz.

Anlamsız bir davranış olmuş bence de, gidip özür dileyin, sakince yaptığınız yanlışın farkında olduğunuzu söyleyin, kendinizi affettirin.
Bu arada - mış gibi yapmayın. Gerçekten farkına varın yaptığınızın ne kadar yanlış olduğunun

Benim eşim de 3 senedir tek bir resim bile koymadı ama bir saniye bile değersiz hissetmedim.Bugün Zafer bayramı ve siz çok ayıp etmişsiniz.Valla adamları böle böle bunaltıp soğutuyorsunuz kendinizden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X