Vatsap durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Merhaba kızlar sevgilimle küsüz bu ara başka komşu ile gidip orda avm de durum atmış ama beni kapatmış durumlardan halamı kapatmamış halamın telefonundan onu kontrol ettiğimi de biliyor. En son ona çok sert konuşmuştum. Sizce amacı ne böyle yapmakla ??

Edit: daha önce bir kez küstüğümüzde beni engellemişti halamın telefonundan yine bakıyordum ona ve hemen progil fotosunu değiştirip çevrimiçi olmaya başladı barışınca neden böyle yaptın diye sordum o da başka telefondan bak merak et diye dedi. Yine böyle bir senepten mi acaba yani erkekler uğraşmaz da böyle şeylerle pek bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında kendi fikirlerimi de yazmak istedim ama düşünceleriniz üzerinde etkili olur diye yazmadım. Geçen yıl küstüğümüzde beni engellemiş profil fotpsunu anında değiştirip sürekli çevrimiçi olmuştu yine halamdan bakmıştım barışınca sordum neden böyle yaptın diye başka bir yelefondan bakıp beni merak et diye yaptım dedi acaba yine böyle mi bir yandan da erkekler uğraşmaz böyle işlerle diyorum

Aslında kendi fikirlerimi de yazmak istedim ama düşünceleriniz üzerinde etkili olur diye yazmadım. Geçen yıl küstüğümüzde beni engellemiş profil fotpsunu anında değiştirip sürekli çevrimiçi olmuştu yine halamdan bakmıştım barışınca sordum neden böyle yaptın diye başka bir yelefondan bakıp beni merak et diye yaptım dedi acaba yine böyle mi bir yandan da erkekler uğraşmaz böyle işlerle diyorum
Bi de söylüyor mu?
:)
Kaç yaşındasınız?

Çocukca geldi hareketleri,ondan sordum.

30 yaşındayım,bu engel işlerini anlayamıyorum.
Sevgilim beni engellese benim için o ilişki bitmiş demektir,hatta engellediğine göre onun için de bitmiş demektir.
Ben bu duruma bu kadar net bakıyorum.
Engel nedir yaa

Ergenliğimizden kalma alışkanlık galiba
Çocukca geldi hareketleri,ondan sordum.

30 yaşındayım,bu engel işlerini anlayamıyorum.
Sevgilim beni engellese benim için o ilişki bitmiş demektir,hatta engellediğine göre onun için de bitmiş demektir.
Ben bu duruma bu kadar net bakıyorum.
Engel nedir yaa

Kendisi hatalı ve ona sorarsam onun peşine düşersem hatasını anlamaz diye korkuyorım

“Hatasını anlamaz ise unut gitsin, hep sen mi çaba gösterecen iliskiniz için..”

Kendisi hatalı ve ona sorarsam onun peşine düşersem hatasını anlamaz diye korkuyorım

“Hatasını anlamaz ise unut gitsin, hep sen mi çaba gösterecen iliskiniz için..”
Zor bir dönemden geçiyor sürekli gergin agresif sağlıklı düşünecek bir dönemi değiş sağlıklı düşünseydi çoktan giderdim ama pişman olduğu zaöan işler yoluna girdiğinde artık geç kalınmış olmasndan korkuyorum çünkü çok seviyorum onu

kocam bana doğum hediyesi altin bilezuk almasin bende engellicem onu :KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X