• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vatsap durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle evet ama neden böyle bişey yapıyor anlamış drğilim amacı onu merak etmem mi

Muhtemelen kaçan kovalanır taktiğini uygulamaya çalışıyor. Ve çok yüksek ihtimal zamanında ona vazgeçilmez olduğunu düşündürttünüz. Duygular yıpranmasın; zamanla daha kötü olur. Aman diyim.

Evet ona çok değer verdim çok şımardı dün onunla konuştuğumda beni ına verdiğim değeri hak etmediğini madem bana böyle davranıyorsun bende hayatından gidiyorum dedim. Bu sabah durum olayı patlak verdi işte
Muhtemelen kaçan kovalanır taktiğini uygulamaya çalışıyor. Ve çok yüksek ihtimal zamanında ona vazgeçilmez olduğunu düşündürttünüz. Duygular yıpranmasın; zamanla daha kötü olur. Aman diyim.[/QUOTE

Zor bir dönemden geçiyor sürekli gergin agresif sağlıklı düşünecek bir dönemi değiş sağlıklı düşünseydi çoktan giderdim ama pişman olduğu zaöan işler yoluna girdiğinde artık geç kalınmış olmasndan korkuyorum çünkü çok seviyorum onu
Zor bir dönemden geçiyorsa ona ya destek olacaksın ya da küs olmayacaksın bunlarda olmazsa kafasını toplamasına izin vereceksin diyorum..

Zor bir dönemden geçiyorsa ona ya destek olacaksın ya da küs olmayacaksın bunlarda olmazsa kafasını toplamasına izin vereceksin diyorum..
Destek olmama izin vermiypr tüm stresini bana kusuyor bu son yaptığı çok kırdı bebni bende küstüm hatasını anlayıp gönlünü almasını istiyorum her seferinde alttan alığ destek oldum ama bu sefer de şımardı

Destek olmama izin vermiypr tüm stresini bana kusuyor bu son yaptığı çok kırdı bebni bende küstüm hatasını anlayıp gönlünü almasını istiyorum her seferinde alttan alığ destek oldum ama bu sefer de şımardı
O seni senin onu sevdiğin gibi sevmiyor demekki...Üzülme daha fazla..

Vatsap :KK48:
Sizin oradan buradan takip etmeniz, onun engellemesi falan çok çocukca hareketler..
Biraz olgunluk kazanıp sonra ilişki yaşanmalı..

Beş buçuk yaş civarları için normal böyle şeyler... Büyüyünce unutursunuz.
Muhtemelen kavga sebebide bir o kadar saçmadır zaten.
Eski devir ne güzelmiş arkadaş... İnstagram yok whatsapp yok, insanlar böyle saçmalıklarla uğraşmıyor... ters zamana denk geldik kara kader işte..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X