- 23 Haziran 2015
- 1.271
- 1.470
- 83
- 32
kiz halasi telefon nedir bilmio kiyamam.Halasını engelleme ama sakın
halasini sadece sut sagmaya ahira inince cevrimici goruoz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiz halasi telefon nedir bilmio kiyamam.Halasını engelleme ama sakın
Öyle evet ama neden böyle bişey yapıyor anlamış drğilim amacı onu merak etmem mi
Muhtemelen kaçan kovalanır taktiğini uygulamaya çalışıyor. Ve çok yüksek ihtimal zamanında ona vazgeçilmez olduğunu düşündürttünüz. Duygular yıpranmasın; zamanla daha kötü olur. Aman diyim.[/QUOTE
Zor bir dönemden geçiyorsa ona ya destek olacaksın ya da küs olmayacaksın bunlarda olmazsa kafasını toplamasına izin vereceksin diyorum..Zor bir dönemden geçiyor sürekli gergin agresif sağlıklı düşünecek bir dönemi değiş sağlıklı düşünseydi çoktan giderdim ama pişman olduğu zaöan işler yoluna girdiğinde artık geç kalınmış olmasndan korkuyorum çünkü çok seviyorum onu
Destek olmama izin vermiypr tüm stresini bana kusuyor bu son yaptığı çok kırdı bebni bende küstüm hatasını anlayıp gönlünü almasını istiyorum her seferinde alttan alığ destek oldum ama bu sefer de şımardıZor bir dönemden geçiyorsa ona ya destek olacaksın ya da küs olmayacaksın bunlarda olmazsa kafasını toplamasına izin vereceksin diyorum..
O seni senin onu sevdiğin gibi sevmiyor demekki...Üzülme daha fazla..Destek olmama izin vermiypr tüm stresini bana kusuyor bu son yaptığı çok kırdı bebni bende küstüm hatasını anlayıp gönlünü almasını istiyorum her seferinde alttan alığ destek oldum ama bu sefer de şımardı
O seni senin onu sevdiğin gibi sevmiyor demekki...Üzülme daha fazla..
Canim bu birazda ona bağlı hep tek taraflı yürütemezsin ilişkini onunda emek vermesi lazım..Eskisi gibi olamaz mıyız peki hiç
haklısınz bilmiyorum nolcakCanim bu birazda ona bağlı hep tek taraflı yürütemezsin ilişkini onunda emek vermesi lazım..
Akışına bırak bakalım ne oluyor..!!haklısınz bilmiyorum nolcak