- 21 Eylül 2020
- 6
- -1
- 1
- 27
- Konu Sahibi keyfiminkahyasimisin
-
ben annemle kalıyorum ve seve seve bakıyorum zaten ben baktım bakmaktan kaçınan bir insan da değilim ama gelmemeleri zoruma gitti açıkçası insan dar günde başını uzatıpta gelmez mi?Annenize çok geçmiş olsun
Kızkardeşleri bakmak zorunda degiller
Siz annenizle kalmiyormusunuz?
aynen öyleağin varsa başını kaşıyacaksın bu devirde maalesef.
insan düşünce emekte yalan zahmette yapmasaydın der çikarl
Hanımefendi hastalık var.ben annemle kalıyorum ve seve seve bakıyorum zaten ben baktım bakmaktan kaçınan bir insan da değilim ama gelmemeleri zoruma gitti açıkçası insan dar günde başını uzatıpta gelmez mi?
hastalık var evet ama tedbirleri de var değil mi maske dezenfaktan gibi kaldı ki aylardır dışarı çıkmıyorlar covid değiller ama bu sizin fikriniz saygı duyuyorumHanımefendi hastalık var.
Teyzeleriniz ya covit ise ?
Bakmaya geldiklerinde hastalık kaparsa bu haliyle hesabını nasıl vereceksiniz ki ?
Ziyarete suan için gelmemeleri mantıklı olanı zaten.
Siz varmışsınız başında.
Sizin bakmanız makbul olanı.
Tümden vefasızlık etmişlerse ve arayıp sormamışlarsa o zaman kızabilirsiniz ama su durumda kimse gelmedi, kalmadı, bakmadı diye kızamazsınız.
Benim fikrim diye saygı duymayın.hastalık var evet ama tedbirleri de var değil mi maske dezenfaktan gibi kaldı ki aylardır dışarı çıkmıyorlar covid değiller ama bu sizin fikriniz saygı duyuyorum
aylardır dışarı çıkmıyorlarsa size de gelmek istememişlerdirhastalık var evet ama tedbirleri de var değil mi maske dezenfaktan gibi kaldı ki aylardır dışarı çıkmıyorlar covid değiller ama bu sizin fikriniz saygı duyuyorum
aslında mesajı yazmaktan vazgeçtimsildim ama size kayıtsız kalamayacağım benim gibi düşünmeyen insanların hepsine de saygı duydum ama size duyamayacağım başlık şu mana ki annem çok sevsin bir dediklerini ikiletmesin işleri olduğunda önlerinde düşsün hastalandıklarında hiçbir işleri olmadığı halde gelmesinlerBaşlık ne mana?
Teyzelerin bekar olmasının konuyla ilgisi ne? Bekar diye bakmak zorunda mı?
Evet babanız evdeyse rahat edemezler. Size de zaten demişler getirin burada bakalım diye. Öyle dediklerine göre sanırım evleri buna müsait. Hastaneden çıkınca kendi eviniz yerine onların evine götürebilirdiniz bu kadar istiyorsanız.
Ayrıca siz varsınız zaten annenizin yanında, başkalarına neden ihtiyaç duyuyorsunuz?
yazmaktan vazgeçtim sil butonu da olmadığı için bunu yazdım kusura bakmayınGGG ne yahu
konu silmek yasak
Bekar insanların da kendi hayatı, düzeni, işi olabilir. Anneniz de bu sayede bundan sonra onlara nasıl davranması gerektiğini bilir.aslında mesajı yazmaktan vazgeçtimsildim ama size kayıtsız kalamayacağım benim gibi düşünmeyen insanların hepsine de saygı duydum ama size duyamayacağım başlık şu mana ki annem çok sevsin bir dediklerini ikiletmesin işleri olduğunda önlerinde düşsün hastalandıklarında hiçbir işleri olmadığı halde gelmesinlerbizim buralarda vay emek vay zahmet denir teyzelerin bekar olmasıyla da alakası şu evli olsalar anlarım çocuktur,ev işidir vs. ama bekar ve hiçbir işte çalışmıyor müsait bakmaması onun vicdani problemi zorunda olmayabilir ama dediğim gibi vicdani problem
rahat etmesi gereken kişi annem? bir 4-5 gün bizim için çekebilirlerdi
ben zaten seve seve baktım ama bu bir gönül hoşluğudur size normal gelmiş olabilir ama benim için anormal bu da son mesajım
İyi de niye konuyu sildiniz ki ?yazmaktan vazgeçtim sil butonu da olmadığı için bunu yazdım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?