- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
haha bencede ben seni yanlıs anlamısım megersem"Seni en iyi ben anladım ama yanlış anladım" de bence :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haha bencede ben seni yanlıs anlamısım megersem"Seni en iyi ben anladım ama yanlış anladım" de bence :)
şarkı fena zatenOkurken şarkıyı da dinliyim dedim çok hoş oldu
aslında yaşadıkların çok tatlı ama imkansız gibide duruyor. Bilemiyorum bu durumda ne olur ne yaşanır ama şimdilik hoşlanmadığın kişiye, ondan hoşlanmadığını söylesen iyi olacak gibi duruyor.
Güzelmiş..O anı yaşamak bile güzel bence. Büyüsüyle yaşa bir süreDiğer kızın işlevi ne burada ben pek şey edemedim. Sevgilisi falan değil dimi?
Ohh ohh o zaman iyi. Bir şekilde çocukla iletişim kurmaya çalış.o diğer kızın işlevi beni de bir süre mesdgul etti
böyle omzuna kolunu falan atıyodu
bende laf arasında arkadasların sevgilimiydi dedim
yok biz 3 kardesiz dedi![]()
şarkı fena zaten
hoşlanmadıgımı gayet farkında
ama işte beni en yakın arkadasının sevdiği kız modelinde gördüğü için
işler karmasıklarabiliyor![]()
bi an önce keser umarımbi umut verdiğim de yok
yahu ondan uzunum kiloluym neyime taktıysa bu kadar
neymiş kimse benim kadar iyi anlamamış
anlamaz olaydım![]()
Ohh ohh o zaman iyi. Bir şekilde çocukla iletişim kurmaya çalış.![]()
face yok kullanmıyor bulamadımbelki bilmiyordur sevdiğini falan hani basit bir hoşlanma olarak biliyorsa ilerde sizin aranızda birşeyler gelişebilir. Ama durumu netleştirmek lazım ve diğeriyle hemen birlikte olamazsın gibi bence..
Önce senden hoşlanan kişiyle herşeyi netleştir ama buarada onun arkadaşıylada iritabatı kesme (face instgram gibi) zamanla aranızda birşeyler olacaksa olur zaten bu netlikten sonra..
Biraz sabır gerektiren bi durum, üstelik bu sabrın sonunda istediğin de olmayabilir. Riskli![]()
hayata dair bakış açısını paylastı benimle ve ortak seyler düşündüğümüzü farkettik falan falanDertleştiniz mi?
Bazı erkekler böyle nedense, arkadaşça derdini dinlersin yardımcı olabilirsen olursun vs. sonra hemen aşık olurlar :/
Diğer durumu da artık zamana bırakmak gerekiyor gibi, zor bir durum![]()
Zorlamayla bi yere gidince facia oluyo anlüdım bunu cidden. Benimkide mezniyet balosuna yalvar yakar aynısı gibi 3arkadasyla götürmüstü orada açılmştı:
Sonuç,: okulu bırakıp evlendim...
Prensestim kül kedisi oldum...
bilmiyorum ki. burda onun ne düşündüğü kalıyor. hoşlaşmışsa ortam yapmaya calısacaktır. bakalım..allah aşkına imkansız dediğin şeye bak canım.
En yakın arkadaşının sevgilisidir,imkansız.
Kız kardeşinin kocasıdır,imkansız.
Ammaaaa bunda zor olan bir şey bile görmüyorum. sen merak etme o da hoslandı belli ki.
Aşık olsam o cocugun yerinde arkadaşımı dusunmem acıkcası.
Hıım bacak bacak ustune attin o da atti ve bu yuzden senden hoslaniyor... sen gaz kacirsan o da kacirsa... error error...
umut her zaman vardır değil miPisi pisii. Aynı durumdayiz bin beterim senden. Eski sevgilimin arkadaşına aşığım :) durum umutsuz değil .umut hep var :) bakalım ne olacak
Sohbet var aynı senin durumunda ki gibi davranıyor .ben bu hafta acilicam çocuğa .ona göre haber veririm sana .tepkisi ne olacak merak ediyorum ben deumut her zaman vardır değil mipeki sohbetiniz var mı veya ondan bi karsılık vs
bence güzel tepki alacaksın gibime geliyorSohbet var aynı senin durumunda ki gibi davranıyor .ben bu hafta acilicam çocuğa .ona göre haber veririm sana .tepkisi ne olacak merak ediyorum ben de