vaylar bana vahlar bana

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
ünideki bütün samimi dostlarım evlendi ve hüüüüüü hamileymiş en yakın arkadaslarımdam biri hem cok sevindim minik eda doğacak :):) hemde cok buruldum hepsi beni geçti ben 25 yasındayım 26 olacak koca aday adayım bile yok vaylar banaaaa vahlar banaaa ://

tatilde ne yapsam diye düşünürken bide baktım ne göreyim kızlar ben kimle gitcem tatile :/:/:/hüüüüüü gene evde oturcam arada ucuz günlük 30 tl havuzlara gitcem hüüüü :/:/:/

boşver canını sıkma ahh şimdiki aklım olsa evliliğin yanından bile geçmem çocukluğumu gençliğimi yaşayamadım o yüzden annenin evinde ne kadar durursan kardır daha yaşın genç evlenir durursun acele etme

koca kahrı çekenlerde
ne vardı erkenden evlendim biraz daha yaşasaydım hayatımı diyor
boşver güzelim ya
havuzuna git
denizine git
turlara katıl
yaşa hayatını

hayattt sana güzelllll

ben yakında ewlencem millette bana hep "ayyy şimdiki aklım olsa ewlenmem, ay şu zor, ay bu zor, yemek, iş, ütü,...." dırdır vırvır yaniiii.....

amaaan madem ewlilk o kadar kötü de siz nie ewlendiniz diorum bendeee

sende bulursun inşş en kısa zamanda sıkma canını =)))

iyi ve hayırlı kişi çıkarsa karşınıza evlenirsiniz .. :123:
çok ta takılmayın bence zamana bırakın ..
:129::115:

hüüüüü dıye aglıyosan kımse almaz tabı seni..

milan senin mesajlarını beğenmeye çalışmaktan butonu bozdum

yahu 26 yaş dediğin ne konu sahibi? sadece yazın tatile yalnız gitmemek için evlenmek istenilmez ki yahu, yaz dediğin ne 3 ay, sonrasında ne olacak?

hem konuya dikkat çekme tarzın çok hoşuma gitti, esprili bir kızsın belli

Ya canım yapmayın böyle yaaa.Yaş daha 25 bırak etrafındakilerin evlenip hamile kalmasını.Önemli olan ne zaman evlendiğin değil,doğru zamanda doğru insanla evlenmek.Bak bu tür konu açan herkese dediğim gibi sana da diyorum.Sosyal çevre,ve ayaklarını yere sağlam basacak iş imkanın olsun.

hayırsız bir koca ile mutsuz bir evliliktense zamanı gelince yapılan hayırlı güzel bir evlilik daha iyi değil mi?
evliliğinde bekarlığında güzellikleri var.zamanı gelince evlilik olur ama şimdi de bekarlığın kıymetini bilmek lazım bence.
benimde arkadaşlarım evli yemekten ütüden kocaya yemek hazırlamaktan kendine vakit ayıramıyor ki ben buluşalım desem bir sürü işi çıkıyor sorumlulukları var.bende onları gördükçe şu halimin biraz daha rahatını süreyim diyorum.:)

nedense yazım tarzınızdan 26 değilde 16 yaşında biri gibi hissettim üzülme evlenirsin sende hüüüü lemek yerine hihuuuuu larsın

ordaki 'hüüüüüüü' ne demek oluyor :44:

ağlamak ifadesi galiba reci :26: ühüüü yazsaydı daha mantıklı olurdu aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…