• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vaz mı geçeyim, bekleyeyim mi?

Bence adam seni hatırlamıyor bile.. o günde kaç kizla kesişiyordur haberin var mı :işsiz:
bide hemen hoşlanıp harekete geçmişin. Belki sevgilisi vardır .. 2. Adımı ondan bekle. Bi ayın içinde sana adım atmazsa sil heryerden.. bu kezde “tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış “ olcak :KK70:

Bence adam seni hatırlamıyor bile.. o günde kaç kizla kesişiyordur haberin var mı :işsiz:
bide hemen hoşlanıp harekete geçmişin. Belki sevgilisi vardır .. 2. Adımı ondan bekle. Bi ayın içinde sana adım atmazsa sil heryerden.. bu kezde “tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış “ olcak :KK70:
Yoo işine gücüne bakan biri. Kesismiyor. Bilmiyorum ama ekledikten sonra tanimistir diye düşünüyorum. Adım atmazsa silicem ama aynen tavşan modu olucak :ukala:

Cahildir öyle mi :) sizin yazdığınız da hakaret yalnız
Eger herkesin tahmin ettigin gibiyse 17 yas vs cahilsindir.. cahillik derken az yasamis oldugunu solemek istedim hakaret degil.. ayrica kadinin kapasitesine laf etmissin..benim dedigim seyle kiyas bile edilemez agzi sut kokulu poncik :)

Sen giderken bizler donuyoduk :)

Eger herkesin tahmin ettigin gibiyse 17 yas vs cahilsindir.. cahillik derken az yasamis oldugunu solemek istedim hakaret degil.. ayrica kadinin kapasitesine laf etmissin..benim dedigim seyle kiyas bile edilemez agzi sut kokulu poncik :)

Sen giderken bizler donuyoduk :)
Yahu birinden hoslandim ekledim. Neresinde bunun cahillik. Neresinde bunun 17 yaşlik?

canım arkadaşların yaşını sorması bahsettiğin durumun genelde o yaşlarda olması.
baktı bakmadı heyecanı 16-20 yaş aralığında olur sonra kalmıyor :)
ezmek için sorulmamış tatlı heyecanlar bunlar ne güzel
ama garson olduğu için çok da heyecan yapma;) işi gereği zaten kibar ve hoş olmak zorunda. mekanlarda genelde eli yüzü düzgün kızları erkekleri ön plana koyar ki prim yapsın özellikle öğrenci mekanları :)

düşün ki pek çok kız beğeniyor o da ilgilerini karşılıksız bırakmıyor olabilir.

kafana takma bişey olacaksa olur :) hayırlısı :)

canım arkadaşların yaşını sorması bahsettiğin durumun genelde o yaşlarda olması.
baktı bakmadı heyecanı 16-20 yaş aralığında olur sonra kalmıyor :)
ezmek için sorulmamış tatlı heyecanlar bunlar ne güzel
ama garson olduğu için çok da heyecan yapma:KK66: işi gereği zaten kibar ve hoş olmak zorunda. mekanlarda genelde eli yüzü düzgün kızları erkekleri ön plana koyar ki prim yapsın özellikle öğrenci mekanları :)

düşün ki pek çok kız beğeniyor o da ilgilerini karşılıksız bırakmıyor olabilir.

kafana takma bişey olacaksa olur :) hayırlısı :)
O kadar heyecanlı değilim ama merak ediyorum :) bu arada teşekkür ederim çok açıklayıcı bir yorum oldu. Bırakıyorum o zaman olacaksa olur dediginiz gibi

Back
X