• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vaz mı geçeyim, bekleyeyim mi?

Aaa, bu ne yav, kizcagizi pisman etmissiniz.
Herkes 3 kere guleyim, 5 kere bakayim taktigiyle ilerlemiyor, direkt hedef mantigiyla gidiyor.
Karsidaki adam da buna gore bana uyar ya da uymaz diyor.
Bir istemen kalmis falan hic hos degil bence de ya hu.

Guzel kardescagizim bence de bekle.
Hicbir sey yapma hatta kafeye bile gitme.
Bir de sık sık paylasim da yapma, yani dikkat cekmeye calisir gibi olmasin.
Gonlu varsa yazar zaten.

Ne beklemesi tabi ki bekleme olursa birşeyler yazar zaten.Sen de ona göre karar verirsin.
Yok birşey yazmaz da adım atmazsa takılma kısmet de geç.
Bir tanıdığım vardı aynı sizin gibi birinden hoşlandı,çalıştığı yere sık sık gitti,sanaldan ekledi vs..
Sonuc evlendiler ama şimdi boşanma aşamasındadır çünkü çocuk aldatiyor kısacası sağlıklı bir tanışma olmadığı için böyle oldu.Çocuk aldattığı kişileri de çalıştığı restoranta gelenlerden;sanalda yazanlardan buldu.
Farklı şekildede tanışsalar ayrılabilirdiler
Demek ki sevgi bitmiş
Ne alakası var bunla

Aaa, bu ne yav, kizcagizi pisman etmissiniz.
Herkes 3 kere guleyim, 5 kere bakayim taktigiyle ilerlemiyor, direkt hedef mantigiyla gidiyor.
Karsidaki adam da buna gore bana uyar ya da uymaz diyor.
Bir istemen kalmis falan hic hos degil bence de ya hu.

Guzel kardescagizim bence de bekle.
Hicbir sey yapma hatta kafeye bile gitme.
Bir de sık sık paylasim da yapma, yani dikkat cekmeye calisir gibi olmasin.
Gonlu varsa yazar zaten.
Teşekkür ederim bende bundan dolayı ters tepki verdim. Sonra ben kötü oldum. Gerçekten beni anlamaniza sevindim. Gitmeyi düşünmüyorum merak eder belki o bahaneyle yazar. Yazmazsa bende unuturum

Duygularini icinde yasamayi ogrenmelisin...
Bir muddet....
Erkek egosu daha dogrusu kadin erkek farketmez ego denen birsey var....
Senin bir adim atman ve sana karsilik vermesi onunda birseyler hissettigi,senden hoslandigi vs anlamlarina gelmez....
Eger bir adım atmis olursan aklinda bazi sorular olacak gibi hissediyorum...
ACABA ILK ADIMI BEN ATTIGIM ICIN HAKKIMDA NE DUSUNDU,ACABA BENIM ZORLAMAMLA MI BASLADI,ACABA NIYETI FARKLI MI?NEDEN ONDAN BEKLEMEDIM O ADIMI VS VS
Kararlarina saygi duyuyorum elbette ama ben olsam beklerdim...hem hissetiklerimden emin olmak adina...ondan gelecek adımın daha manali bir baslangic olacagini dusunurdum :)
Anlatabildim mi yaaa
Cok bıdı bıdı yaptım galiba :)

Aynen o kişi adam değilmiş . İkisi farklı snucta
Ya herkesin ilişkisi farklıdır
Takılma bunlara
Oyun falanda yapma
Adam istemiyorsa dünyanun sonu değil
Millet oyun yapmaya bayılıyor
Beğendin ekledin ne var bunda yani
Biraz erkek gibi düşünmekte fayda var bence
Onlar nasıl beğendiğini elde etmeye çalışıyor sıkılıncada bırakıyor
Bizde öyle yapmamız gerek
İnceldiği yerden kopar zaten

Yok
Duygularini icinde yasamayi ogrenmelisin...
Bir muddet....
Erkek egosu daha dogrusu kadin erkek farketmez ego denen birsey var....
Senin bir adim atman ve sana karsilik vermesi onunda birseyler hissettigi,senden hoslandigi vs anlamlarina gelmez....
Eger bir adım atmis olursan aklinda bazi sorular olacak gibi hissediyorum...
ACABA ILK ADIMI BEN ATTIGIM ICIN HAKKIMDA NE DUSUNDU,ACABA BENIM ZORLAMAMLA MI BASLADI,ACABA NIYETI FARKLI MI?NEDEN ONDAN BEKLEMEDIM O ADIMI VS VS
Kararlarina saygi duyuyorum elbette ama ben olsam beklerdim...hem hissetiklerimden emin olmak adina...ondan gelecek adımın daha manali bir baslangic olacagini dusunurdum :)
Anlatabildim mi yaaa
Cok bıdı bıdı yaptım galiba :)
Olur mu oyle sey Teşekkür ederim aksine o kadar yazdığınız için :) haklısınız bende beklemeye karar verdim :)

Ya herkesin ilişkisi farklıdır
Takılma bunlara
Oyun falanda yapma
Adam istemiyorsa dünyanun sonu değil
Millet oyun yapmaya bayılıyor
Beğendin ekledin ne var bunda yani
Biraz erkek gibi düşünmekte fayda var bence
Onlar nasıl beğendiğini elde etmeye çalışıyor sıkılıncada bırakıyor
Bizde öyle yapmamız gerek
İnceldiği yerden kopar zaten
Aynen ekledim bekleme asamasinda kalayım en iyisi Teşekkürler ;)

Yok

Olur mu oyle sey Teşekkür ederim aksine o kadar yazdığınız için :) haklısınız bende beklemeye karar verdim :)

En dogru karar
Bence ! :)
Bu arada bu bekleme esnasinda yasam tarzini degistirme...
Paylasimlarini farklilastirmak,o cafeye bir daha gitmemek yada daha fazla gitmek gibi........
Oldugun gibi kal ki oldugu gibi gelsin :)

Kuzucum sen eklemissin zaten beklemede kal oda senden hoslandiysa emin ol yazacaktir olur ya hoslanmadiysa boşa totosunu kaldırmış olma

Merhaba kızlar
Hoslandigim bir çocuk var. Kendisi bir kafede garson. Toplamda kafeye 4 kere gittik arkadaşlarımla. İlk gittigimde sadece begenmistim sonra bir süre gitmedik bir ay falan daha sonra da iki üç hafta içinde haftada bir gittik. Sonra instagramdan bulup ekledim. Bu arada son iki gittiğimde çocukla bakistik belli ettim o da bakti. Arkadaşlarım ben bakmazken de baktığını soyledi. İnstagramdan ekledim kabul etti o da ekledi. Hikayelerime de bakıyor hep. Ama mesaj atmadi hala. Sizce vaz mı geçeyim? İstese atmaz miydi? Yoksa bekleyeyim mi
Ates bacayi iyice sarsin ondan sonra....

Merhaba kızlar
Hoslandigim bir çocuk var. Kendisi bir kafede garson. Toplamda kafeye 4 kere gittik arkadaşlarımla. İlk gittigimde sadece begenmistim sonra bir süre gitmedik bir ay falan daha sonra da iki üç hafta içinde haftada bir gittik. Sonra instagramdan bulup ekledim. Bu arada son iki gittiğimde çocukla bakistik belli ettim o da bakti. Arkadaşlarım ben bakmazken de baktığını soyledi. İnstagramdan ekledim kabul etti o da ekledi. Hikayelerime de bakıyor hep. Ama mesaj atmadi hala. Sizce vaz mı geçeyim? İstese atmaz miydi? Yoksa bekleyeyim mi
bence beklemede kal çekiniyor olabilir

Back
X