Saç Bakım Ürünleri Vazelinin saça faydaları:))))

prenses7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
1.537
964
123
43
Arkadaşlar; öncelikle selamlar.aranıza bugün katıldım,çok güzel paylaşımlar var.çok beyendiğimi söylemek istiyorum,bende ilk konumu açmak istedim,benim arkadaşım saçlarına vazelin kullanıyor ve bana faydalarını söyledi,kırıkları yok ettiğini,saçı hızlı uzattığını söyledi,ve saçı yumuşattığını söyledi,internette araştırdım oda bak demişti,gerçekten söylediği herşey internettede vardı,bunun üzerine rossmandan gittim aldım,gerçektenn saçımı şumuşacık yaptı sanki saçıma kırem sürmüş gibi oldu,severek kullanıyorm sizinlede paylaşmak istedim herkeze teşekkürler...:KK52:

Hoşgeldiniz , nasıl kullanıyorsunuz biraz daha açabilir misiniz konuyu , banyodan sonra kuru saçlara mı uygulanıyor :KK37:

Hoşgeldiniz , nasıl kullanıyorsunuz biraz daha açabilir misiniz konuyu , banyodan sonra kuru saçlara mı uygulanıyor :KK37:
Hoşbulduk canım; vazelini tüm saça eşit şekilde, saçlar ıslak olursa çok daha iyi dağılıyor.1,2 saat bekletip şampuanlıyorum,yeni saç çıkartmayada faydası var.fönden sonrada az miktarda biriyantin niyetine kullanıldığını biliyorum,oda faydalı,yeni saç çıkardığı,ve saçı daha hızlı uzattığı hem arkadaşım hemde internetten kesinleşmiştir.tabi kişiden kişiye değişiklik olabilir.kırıklarıda yok ediyormş canım ben akşam sürdüm bu sefer yıkamadım saçımda kaldı hala saçımda ve yumuşacık saç uçlarım tavsiye ediyorum denemenizde yarar var.:KK52:

Yani vazelin sürdükten sonra yıkamasak da olur , öyle mi canım :KK5:

Teşekkür ederim canım , benim saçlarım normalde yağlı bi tip , vazelin iyice yağlandırır sanırım , ama yine de deniycem :KK73:

Teşekkür ederim canım , benim saçlarım normalde yağlı bi tip , vazelin iyice yağlandırır sanırım , ama yine de deniycem :KK73:
Saçınız yağlı ise maske gibi kullanıp yıkamanızı öneririrm,saçtan arındırmış olursunuz, ben teşkkür ederim ayrıca sağolun,:KK52:

Yaglarımdan uzak kaldım ve kurudu saclarım acik renk ve boyali oldugu icin kirilmak icin yer ariyor sipalar :D vazelin neden olmasin diye arastirirken denk geldim suan bende deniyorum yarin hemen yorumumu yapicam:)

Vazelin aynı zamanda dökülmüş kaşları çıkarmada da etkili. Yani kesinlikle yeni saç çıkmasına etkisi var. Söylediğin gibi saçları yumuşacık yapıyor.

Back
X